Οι Πεζοναύτες εκαναν σύλληψη ύποπτου για την απόπειρα δολοφονίας του στρατηγού Σμιθ

 

Τα Λευκα Καπελα συνέλαβαν

έναν «ύποπτο» που σχετίζεται με την απόπειρα δολοφονίας του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ τον περασμένο μήνα, ανέφεραν πηγές .

Ωστόσο, η επιφυλακτικότητα τους σχετικά με τις λεπτομέρειες της έρευνας φαίνεται να υποδηλώνει ότι η υπόθεση είναι ακόμη ανοιχτή και ενδέχεται να καταδιώκουν επιπλέον πρόσωπα ενδιαφέροντος. Οι πηγές ούτε επιβεβαίωσαν ούτε διέψευσαν αυτήν την υπόθεση.

Εδώ είναι αυτό που γνωρίζουμε:

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, μυστικοί πεζοναύτες στρίμωξαν τον 47χρονο Ρόναλντ Νταλ, πρώην πράκτορα της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, έξω από ένα ξενοδοχείο στο Ράτλαντ του Βερμόντ. Ο Νταλ και ένας πεζοναύτης τραυματίστηκαν—τραυματισμοί που δεν απειλούν τη ζωή—σε μια σύντομη ανταλλαγή πυροβολισμών αφού ο Νταλ προσπάθησε να ανέβει σε έναν φράχτη για να αποφύγει τη σύλληψη. Είχε χάσει την ισορροπία του, έπεσε και τράβηξε ένα πιστόλι από μια θήκη στον αστράγαλο, πυροβολώντας  πριν δεχθει μια σφαίρα στο βραχίονά του και ρίξει το όπλο. Η βολή του Νταλ χτύπησε στο πόδι του πεζοναύτη αλλά έχασε τις κύριες αρτηρίες.

Καθώς οι Πεζοναύτες έκλεισαν το δρομο στον Dahl, προσπάθησε να αυτοκτονήσει με ένα στυλό που είχε μια κούφια βελόνα . Όταν πίεσε το κλίκερ, το δηλητήριο απέτυχε να εγχυθεί.

Οι πεζοναύτες έδεσαν το χέρι του Νταλ και τον έθεσαν υπό κράτηση για ανάκριση.

«Συγγνώμη, δεν μπορώ να κοινοποιήσω πληροφορίες ανάκρισης αυτή τη στιγμή», είπε μια πηγή απαντώντας στα ερωτήματα της ιστοσελιδας.

Είπε ότι τα Λευκα Καπελα είχαν αρχίσει να ερευνούν την επίθεση στον στρατηγό Smith την ημέρα που συνέβη και παραδέχτηκε ότι είχαν βρει το σημείο όπου ο δράστης ήταν σκαρφαλωμένος όταν σημάδεψε τον στρατηγό με ένα όπλο καρδιακής προσβολής. Είπε ότι βρήκαν «αποδείξεις», αλλά αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, επικαλούμενος τη συνεχιζόμενη έρευνα.

Προσπάθειες μέτρησης συγκεκριμένων γεγονότων αποδείχθηκε μάταιο.

"Θα μοιραστώ περισσότερα όταν μπορώ", είναι όλα όσα είπε η πηγή μας για αυτό το θέμα.

Κλείνοντας, ρωτήσαμε αν ο στρατηγός Σμιθ σκοπεύει να αντιμετωπίσει προσωπικά τον Νταλ.

«Ο στρατηγός αφήνει την έρευνα να προχωρήσει. Φαντάζομαι αν ο στρατηγός Σμιθ και ο Νταλ έμπαιναν μαζί σε ένα δωμάτιο, μόνο ένας άντρας θα έβγαινε ζωντανός. Και δεν θα ήταν ο Νταλ».

 

 

 

 

 

   ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις