Αυτός είναι ο 18χρονος που χτύπησε τον αστυνομικό με ναυτική φωτοβολίδα

 

Στα χέρια της αστυνομίας

βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ένας 18χρονος ο οποίος ομολόγησε ότι ήταν αυτός που το βράδυ της Πέμπτης έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα η οποία τραυμάτισε βαρύτατα τον 31χρονο αστυνομικό έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Ο 18χρονος ο οποίος ήταν ανάμεσα στους 424 προσαχθέντες που μεταφέρθηκαν στο Αλλοδαπών φέρεται να έχει περιγράψει στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν πώς πήρε τη ναυτική φωτοβολίδα έξω από το γήπεδο, πώς την πέταξε και πώς αυτή αφού χτύπησε στο έδαφος χτύπησε τον αστυνομικό τον οποίο είδε να γονατίζει.
Ο νεαρός έχει υποστηρίξει ότι υπήρχε η πληροφορία για επίθεση σε βάρος αστυνομικών το βράδυ της Πέμπτης και ότι τη ναυτική φωτοβολίδα του την έδωσε ένα άτομο με full face που ήταν και αυτό που του έδειξε πώς να την ενεργοποιήσει.

Ο 18χρονος φέρεται, επίσης, να έχει πει ότι όταν είδε τον αστυνομικό να γονατίζει, γύρισε την πλάτη του και άρχισε να τρέχει προς το κλειστό γήπεδο από το οποίο τελικά προσήχθη.

«Κατέστρεψε τη ζωή του»

Ο πατέρας του σε κατάσταση σοκ απο την ομολογία του γιου του μίλησε στο protothema.gr για όσα γνωρίζει σχετικά με τη σύλληψη του 18χρονου.

«Τον έπιασαν χθες το βράδυ στο σπίτι της κοπέλας του. Ηταν σε αυτούς που είχαν πιάσει την Πέμπτη αλλά τον άφησαν την Παρασκευή το βράδυ. Εγώ το έμαθα από την κοπέλα του που με πήρε και μου είπε να πάω στην ΓΑΔΑ για να του φέρω φαγητό. Ήρθαν και κάτι αστυνομικοί από εδώ, από το σπίτι, και μου είπαν ότι έχουν πιάσει και άλλα 15-20 άτομα. Τίποτα άλλο δεν ξέρω. Τώρα είναι και ο μικρός μου ο γιος στην ΓΑΔΑ, 16 χρονών, ήταν και αυτός στο γήπεδο, και δίνει κατάθεση», λέει ο πατέρας του 18χρονου ενώ τονίζει πως αν ο γιος του έχει κάνει την πράξη για την οποία κατηγορείται θα πήγαινε να μιλήσει ο ίδιος από την πρώτη στιγμή.

«Το παιδί αυτό είναι 18 χρονών, μόνο πορτοκαλάδα έπινε. Πήγαινε στη σχολή να γίνει υδραυλικός, δεν τον είχα να κάνει αυτό το πράγμα. Αν μου το είχε πει ο γιος μου θα είχα πάει από μόνος μου να καταθέσω, να αλαφρύνω τη θέση του. Αν όντως το έχει κάνει αυτός πάει, κατέστρεψε τη ζωή του», είπε ο πατέρας του.

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Ενας κουφιοκεφαλος πιταιρικας καταστρεψε μεσα σε μια στιγμη 2 ζωες....μια του αστυνομικου και μια τη δικη του.Ειναι σιγουρο οτι αυτο που εκανε δεν το σκεφτηκε μονος του αλλα καποιοι αλλοι του ειπαν να το κανει και εκμεταλλευτηκαν το ανοητο της ηλικιας του παραμυθιαζοντας τον οτι θα ειναι πιο πολυ αντρας η ολοι θα τον σεβονται κτλπ..... 

Μια χωρα που η ατιμωρησια των παντων εχει φερει την διαλυση,τη συψη και μια μη αναστρεψιμη πορεια.....

Εχουμε αυτο που μας αξιζει.....

Ευχομαι,οπως λεω καιρο,να διαλυθουμε συντομα γιατι εγω εδω και πολυ καιρο δεν το αντεχω αλλο....

Εικόνα

Εδω η φωτο του στη σημερινη ηλικια












ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. WAG THE DOG....

    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΉ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΟΝΥΚΛΙΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΣΣΩΝΟΥ ΧΑΤΖΙΑΒΑΤΗ "ΙΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ" ΣΤΟΝ ΜΑΦΙΟΖΟ ΓΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΒΛΕΜΜΑ,ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΣΤΟ ΈΓΚΛΗΜΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΈΣ ΚΙ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΒΛΑΜΜΈΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΌ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΌ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΌ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΜΠΕΡΝΤΕ ΣΕΡΑΊ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Η ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΣΑΒΒΑΤΑΊΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΞΊΜΟΥ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ/ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΚΑΡΠΑΘΙΟ" ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ Η ΦΑΝΕΡΗ....ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΑΝΑΦΟΡΆΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΉ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΎΠΟΥΛΑ ΤΟ ΘΥΜΑ.

    ΚΑΤΙ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΗΔΗ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΓΙΟΛΟΧΑΝΟΥΚΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ "ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΠΛΕΟΝ ΚΙ ΟΧΙ ΠΌΛΗΣ ΣΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΣΥΓΓΕΝΗ/ΞΑΔΕΡΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΜΩΆΜΕΘ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ,ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΕ ΝΑ'ΝΑΙ ΟΙ ΦΑΝΑΡΙΩΤΕΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΎ.

    ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΙ ΕΞΗΣ.

    ΓΙ'ΑΥΤΌ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΒΛΑΜΜΈΝΟ ΔΙΧΩΣ ΚΌΣΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΆ ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΎΣΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΏΝ ΑΓΏΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ.

    ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΗΤΑΝ Η ΜΠΑΛΛΑ, ΜΕΤΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ(ΔΕΙΤΕ ΒΊΝΤΕΟ ΤΟΥ ALERT TV ME TO ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΎ ΒΕΖΥΡΗ ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ) ΚΟΡΌΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ/ΚΌΜΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΨΗΦΊΖΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΝΤΑΙ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...

    ΕΝΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΤΟ ΕΡΕΊΠΙΟ "ΕΛΛΑΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΌΡΘΙΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ,ΕΝΑΣ "ΠΟΥΤΙΝ".

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο θυμός της κοινωνίας ξεχειλίζει και μπορεί πραγματικά να είμαστε όλοι θυμωμένοι με όσα συμβαίνουν, όμως η φωνή της συνείδησης που έχουμε όλοι μέσα μας δεν μπορεί να μην διαχωρίζει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει κάποιος.Δεν υπάρχουν "οδηγίες χρήσεως" για να μεγαλώσει κάποιος παιδιά και δυστυχώς υπάρχουν πολλά "τυφλά σημεία" , γιατί μπορεί να έχεις δώσει τις βασικές αρχές από νωρίς, κάποιες αρχές που ενδεχομένως είχες και από τους δικούς σου γονείς αλλά οφείλεις να διαφοροποιηθείς λόγω εποχής αλλά και γιατί λόγω ηλικίας έχεις εντοπίσει τα λάθη που έκαναν οι γονείς σου ,τα οποία δεν θέλεις να επαναλάβεις γιατί θα κάνεις τα δικά σου λάθη έτσι κι αλλιώς.Μου φαίνεται τραγικό να εμπιστεύεται κάποιος έναν άνθρωπο και να παίρνει εντολές από αυτόν, ιδιαίτερα όταν αυτός ο άνθρωπος έχει καλυμμένο το πρόσωπο του, εκτός αν γνωρίζει αυτόν τον άνθρωπο ή λέει ψέματα.Τραγικό μου φαίνεται επίσης ότι μπορεί οποιοσδήποτε να αγοράσει ναυτική φωτοβολίδα και ότι δεν υπάρχει έλεγχος που να σχετίζεται με τη χρήση της.Για να είμαι δίκαιη και η αστυνομία κατά καιρούς έχει χρησιμοποιήσει βία ή δακρυγόνα σε πολίτες που μπορεί να διαδήλωναν ειρηνικά αλλά όπως και να έχει κάθε μορφή βίας που θέτει σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή είναι κατακριτέα, εκτός αν βρισκόμαστε στην αρχαία Ρώμη και παρακολουθούμε μονομαχίες.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις