Ομολογία από το αφεντικό της CIA: «Καλύψαμε τα νοσηρά σεξουαλικά εγκλήματα εναντίον παιδιών του Hunter Biden το 2020»

 

Τα συγκαλυμμένα στοιχεία της CIA

για «εξευτελιστικά» σεξουαλικά εγκλήματα παιδιών βρέθηκαν στο « λάπτοπ από την κόλαση » του Χάντερ Μπάιντεν κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών του 2020, σύμφωνα με νέα μαρτυρία-βόμβα ενός πρώην αφεντικού της CIA.

Ο πρώην εν ενεργεία διευθυντής της CIA Michael J. Morell ισχυρίζεται ότι η υπηρεσία είπε σκόπιμα ψέματα για το εγκληματικό περιεχόμενο του φορητού υπολογιστή του Hunter Biden προκειμένου να βοηθήσει τον πατέρα του να κερδίσει την Προεδρία.

Η εκπληκτική παραδοχή του Morell είναι απόδειξη ότι η διαβόητη πλέον επιστολή από 51 αξιωματούχους ασφαλείας τον Οκτώβριο του 2020 δεν ήταν μια οργανική πρωτοβουλία της κοινότητας πληροφοριών, αλλά μάλλον ένα πολιτικό τέχνασμα υπό την ηγεσία των Δημοκρατικών που προήλθε από τον Blinken και την εκστρατεία Biden.

Το Justthenews.com αναφέρει: Ο Τζόρνταν έστειλε επιστολή ζητώντας από τον Μπλίνκεν να απαντήσει σε μια σειρά ερωτήσεων σχετικά με την εκπληκτική μαρτυρία του Μορέλ, καθώς οι νομοθέτες ζύγιζαν το μέγεθος του κορυφαίου διπλωμάτη της Αμερικής που ήταν πρόθυμος να κατηγορήσει μια πυρηνικά οπλισμένη υπερδύναμη για παρέμβαση στις εκλογές του 2020 χωρίς στοιχεία. Αυτή η επιστολή περιλάμβανε σημαντικά αποσπάσματα από τη μαρτυρία του Morell.

Ο Μορέλ, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε ως αναπληρωτής διευθυντής της CIA μετά από μια μακρά και ιστορική καριέρα και υπηρέτησε ως εν ενεργεία επικεφαλής της, ήταν στη μικρή λίστα το φθινόπωρο του 2020 για να είναι διευθυντής της CIA του Μπάιντεν όταν ενεπλάκη στην επιστολή. Τελικά δεν έλαβε τη δουλειά.

Σε μια απομαγνητοφωνημένη συνέντευξη με την υποεπιτροπή όπλων της κυβέρνησης της Δικαιοσύνης της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Μορέλ παραδέχτηκε ότι ενεπλάκη στην επιστολή μετά από μια συνομιλία με τον Μπλίνκεν και αργότερα έλαβε μια κλήση από την εκστρατεία του Μπάιντεν που τον ευχαριστούσε όταν ο Τζο Μπάιντεν χρησιμοποίησε την επιστολή και τις ψευδείς υπονοούμενες για να ασκήσει ωμή κριτική. Οι εμπορικές συναλλαγές του Χάντερ Μπάιντεν στο εξωτερικό

Η απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης του Morell έδειξε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να γράψει τη δήλωση και ότι το «κάλεσμα» του Blinken πυροδότησε τις ενέργειές του. 

Την ίδια ημέρα που ο Blinken επικοινώνησε με τον Morell, δημοσιεύτηκε ένα άρθρο στο USA Today που ισχυριζόταν ότι το FBI εξέταζε τον φορητό υπολογιστή ως μέρος μιας «εκστρατείας παραπληροφόρησης». 

«Ο Morell κατέθεσε ότι η επικοινωνία του μαζί σας ήταν μια από τις λίγες επικοινωνίες που είχε με την εκστρατεία του Μπάιντεν, εξηγώντας ότι έλαβε επίσης κλήση από τον Steve Ricchetti, Πρόεδρο της εκστρατείας του Μπάιντεν, μετά τη συζήτηση της 22ας Οκτωβρίου για να τον ευχαριστήσει που έγραψε την επιστολή. », έγραψε ο Τζόρνταν ο Μπλίνκεν. 

Στην επιστολή του Τζόρνταν περιλαμβανόταν η ανάμνηση της κλήσης από τον Μορέλ.

«Μετά τη συζήτηση – νομίζω ότι ήταν μετά τη συζήτηση – στην πραγματικότητα, είμαι σίγουρος ότι ήταν μετά τη συζήτηση – πήρα ένα τηλεφώνημα από τον Jeremy Bash, με τον οποίο συνεργάζομαι στη Beacon και είναι ενεργός πολιτικά», δήλωσε ο Morell. είπε στην επιτροπή. «Και ο Τζέρεμι είπε: Έχεις ένα λεπτό να μιλήσεις με τον Στιβ Ρικέτι; Είπα: Φυσικά. Ήταν επικεφαλής της εκστρατείας του Μπάιντεν εκείνη την εποχή. Και ο Τζέρεμι τον έβαλε στη γραμμή και ο Στιβ με ευχαρίστησε που έκανα τη δήλωση. Και αυτή ήταν η έκταση της συζήτησης». 

Κατέθεσε επίσης ότι η ομάδα της εκστρατείας του Μπάιντεν συντόνισε για να δημοσιοποιήσει τη δήλωση στο φορητό υπολογιστή σε έναν συγκεκριμένο ρεπόρτερ στην Washington Post και παραδέχτηκε ότι ενεπλάκη για να βοηθήσει τον Μπάιντεν να δώσει ώθηση στον Τραμπ κατά τη διάρκεια των συζητήσεων. 

«Υπήρχαν δύο προθέσεις», είπε. «Μία πρόθεση ήταν να μοιραστούμε την ανησυχία μας με τον αμερικανικό λαό ότι οι Ρώσοι έπαιζαν σε αυτό το θέμα. και, δύο, ήταν [για να] βοηθήσω τον Αντιπρόεδρο». Όταν ρωτήθηκε γιατί ήθελε να βοηθήσει τον Μπάιντεν, απάντησε, «επειδή ήθελα να κερδίσει τις εκλογές».

Ο Morell, ο οποίος εργαζόταν ως podcaster και  συνεργάτης στο CBS News ,  λέγεται ότι ήταν στη σύντομη λίστα για τον διευθυντή της CIA και είχε την επιθυμία του για προαγωγή εναντίον του σε αντάλλαγμα για τη συνεργασία του. 

Ένας εκπρόσωπος του CBS News δεν επέστρεψε αμέσως ένα email από το Just The News νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ζητώντας σχόλια από τον Morell ή το δίκτυο.

Ο Τζόρνταν έγραψε ότι με βάση αυτή τη μαρτυρία, «είναι προφανές ότι η εκστρατεία του Μπάιντεν έπαιξε ενεργό ρόλο στην προέλευση της δημόσιας δήλωσης, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να βοηθήσει στην καταστολή της ιστορίας του Χάντερ Μπάιντεν και να εμποδίσει τους Αμερικανούς πολίτες να λάβουν μια πλήρως ενημερωμένη απόφαση. κατά τις προεδρικές εκλογές του 2020. 

«Πιστεύουμε ότι διαθέτετε υλικό που θα προωθούσε την εποπτεία μας και θα ενημερώσει πιθανές νομοθετικές μεταρρυθμίσεις. Ως εκ τούτου, σας ζητούμε να παρέχετε τις ακόλουθες πληροφορίες και αρχεία που έχετε στην κατοχή σας:

  1. Προσδιορίστε όλα τα άτομα με τα οποία επικοινωνήσατε σχετικά με την έναρξη, τη σύνταξη, την επεξεργασία, την υπογραφή, τη δημοσίευση ή την προώθηση της «Δημόσιας δήλωσης σχετικά με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Hunter Biden» με ημερομηνία 19 Οκτωβρίου 2020, κατά την περίοδο από 14 Οκτωβρίου 2020 έως 24 Νοεμβρίου, 2020; και
  2. Προσκομίστε όλα τα έγγραφα και τις ανακοινώσεις που αναφέρονται ή σχετίζονται με τη «Δημόσια δήλωση σχετικά με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Hunter Biden» της 19ης Οκτωβρίου 2020, η οποία στάλθηκε ή ελήφθη μεταξύ 14 Οκτωβρίου 2020 και 24 Νοεμβρίου 2020. 

Η Επιτροπή ζήτησε από τον Blinken να παράγει αυτά τα αντικείμενα «το αργότερο» στις 4 Μαΐου 2023 και ζήτησε επίσης να προέρχονται από «προσωπικό» υλικό του, καθώς δεν υπηρετούσε ακόμη ως υπουργός Εξωτερικών όταν εκτυλίσσονταν αυτά τα γεγονότα. 

«Επειδή αυτά τα γεγονότα συνέβησαν πριν από τον διορισμό και την επιβεβαίωσή σας ως Υπουργού Εξωτερικών, ζητάμε τη συνεργασία σας με τα αιτήματά μας με την προσωπική σας και όχι την επίσημη ιδιότητά σας», καταλήγει η επιστολή. 

Αυτή η αποκάλυψη έρχεται μόλις τέσσερις ημέρες αφότου ο Τζόρνταν  είπε στο Just the News  ότι αναμένει να δημοσιοποιήσει μια έκθεση από το πάνελ της Βουλής σχετικά με τον οπλισμό της κυβέρνησης αργότερα αυτόν τον μήνα, παρουσιάζοντας λεπτομερή στοιχεία και τους βασικούς παράγοντες πίσω από την επιστολή.

«Όλα έγιναν με την πολιτική και φαίνεται ότι υπήρχαν κάποιες πραγματικές συνδέσεις με την εκστρατεία Μπάιντεν», είπε ο Τζόρνταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο podcast του John Solomon Reports, αρνούμενος να είναι πιο συγκεκριμένος επειδή γίνονται περισσότερες συνεντεύξεις μαρτύρων. 

Έρχεται επίσης μόλις τρεις ημέρες αφότου το μέλος της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων, βουλευτής Austin Scott (R-Ga.)  είπε στην  τηλεοπτική εκπομπή “Just the News, No Noise” ότι η κάλυψη φορητού υπολογιστή ήταν αυτό που κέρδισε τον Joe Biden στην προεδρία. 

«Θα ήταν ο Τζο Μπάιντεν ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αν δεν υπήρχε η συγκάλυψη του φορητού υπολογιστή;» ρώτησε. “Αμφιβάλλω. Θα ήταν ο πληθωρισμός εκεί που είναι αν δεν υπήρχε συγκάλυψη φορητών υπολογιστών; Αμφιβάλλω. Ξέρετε, πληρώνουμε ένα τίμημα αυτή τη στιγμή για τα διπλά πρότυπα στη δημοσιογραφία».

Η Just The News επικοινώνησε ξανά με το CBS και τον Morell, για να ρωτήσει αν εξακολουθεί να εργάζεται στο δίκτυο, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση.

Οι Δημοκρατικοί την Παρασκευή, ωστόσο, απέρριψαν την απεικόνιση της συνέντευξης του Μορέλ από τους Ρεπουμπλικάνους.

«Ο Τζιμ Τζόρνταν έδωσε στη δημοσιότητα επιλεγμένα αποσπάσματα μιας απομαγνητοφωνημένης συνέντευξης», δήλωσε εκπρόσωπος της δικαστικής επιτροπής της Δημοκρατικής Βουλής. «Για να είμαστε σαφείς, κανένα μέρος αυτής της συνέντευξης δεν δείχνει ότι ο Τόνι Μπλίνκεν ή οποιοσδήποτε άλλος αξιωματούχος της εκστρατείας του Μπάιντεν ζήτησε από τον Μάικ Μορέλ να γράψει μια επιστολή για τον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν».

Οι Δημοκρατικοί δημοσίευσαν ένα διαφορετικό μέρος της μεταγραφής στο οποίο ο Μορέλ είπε ότι δεν θυμάται ότι ο Μπλίνκεν του ζήτησε συγκεκριμένα να γράψει την επιστολή. «Η μνήμη μου είναι ότι δεν το έκανε, σωστά. Η μνήμη μου είναι ότι με ρώτησε τι νόμιζα».

Η τελευταία ανάρτηση του  εβδομαδιαίου του podcast  φαίνεται να έχει ημερομηνία 29 Μαρτίου και έκτοτε δεν έχει υπάρξει νέο επεισόδιο. 

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέδωσε μια σύντομη απάντηση όταν ρωτήθηκε για την επιστολή, η οποία αποδόθηκε σε εκπρόσωπο της υπηρεσίας. 

«Σε γενικές γραμμές, δεν σχολιάζουμε την αλληλογραφία του Κογκρέσου ή τις συνεχιζόμενες έρευνες», ανέφερε η απάντηση. 

Μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή εδώ .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις