ΟΛΗ Η ΣΑΤΑΝΙΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ


Η Apple, η IBM και η Walt Disney θα αναστείλουν όλα τα διαφημιστικά έργα στο κοινωνικό δίκτυο X (πρώην Twitter) 

λόγω των δηλώσεων του Έλον Μασκ για Εβραίους που υποδαυλίζουν το μίσος.

Η απόφαση ελήφθη αφού ο Μασκ σχολίασε σε μια ανάρτηση ότι «οι εβραϊκές κοινότητες προωθούν το ίδιο διαλεκτικό μίσος εναντίον των λευκών που απαιτούν να σταματήσουν οι αλλοι γι αυτους». 

Έτσι, ορισμένες από τις μεγάλες εταιρείες που ανήκουν στην Cabal αναστέλλουν τη διαφήμιση στο X - οπότε σίγουρα αυτό θα επιτρέψει να ακουστούν περισσότερες φωνές που μιλούν την αλήθεια στην πλατφόρμα. 

Μερικές από τις κασέτες J6 μόλις κυκλοφόρησαν. 

Την περασμένη εβδομάδα η γερουσιαστής Marsha Blackburn απαιτεί κλήτευση για τα ημερολόγια πτήσης του Jeffrey Epstein «Lolita Express». Που σημαίνει τη λίστα πελατών. Πριν από λίγες μέρες ο Peter Nygard κρίθηκε ένοχος για 4 κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση. Ο ράπερ Sean "Diddy" Combs κατηγορήθηκε για βιασμό και σεξουαλική διακίνηση από την καλλιτέχνη R&B Casandra 'Cassie' Ventura. Επίσης, καταρρίφθηκαν πολλά κυκλώματα εμπορίας ανθρώπων. Μόλις ήρθαν τα νέα ότι ο κουνιάδος του Στέισι Άμπραμς μόλις συνελήφθη για εμπορία ανθρώπων. 

Η Τράπεζα της Ιαπωνίας είναι σε βαθύ χάλι και στα πρόθυρα της κατάρρευσης ή έχει ήδη.. Σήμερα αναφέρθηκε ότι ο ηθοποιός με μάσκα Μπάιντεν υπογράφει νομοσχέδιο χρηματοδότησης της κυβέρνησης των ΗΠΑ που δεν περιλαμβάνει καμία πρόσθετη βοήθεια προς το Ισραήλ και την Ουκρανία. 

Τέρμα η χρηματοδότηση του κεφαλιού του φιδιού. Ισραήλ. Χθες ο Μπάιντεν αποκάλεσε τον Πρόεδρο Σι δικτάτορα. Συμβαίνουν τόσα πολλά αυτή τη στιγμή που δεν μπορώ να συνεχίσω. Νιώθει κανείς άλλος ότι κάτι Τεράστιο έρχεται; 

Ξέρω ότι είμαστε ήδη μέσα στην καταιγίδα, αλλά πρόκειται να μπούμε στο μάτι της καταιγίδας - γιατί νιώθουμε ότι πρόκειται να περάσουμε από μια τεράστια αλλαγή στη συνείδηση.














ΠΗΓΗ






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις