Τα αμερικανικά ταμπλόιντ ανησυχούν για μια περίπτωση μετενσάρκωσης

 

Η οικογένεια του αγοριού

από το Οχάιο λέει ότι δεν πίστεψαν ποτέ μέχρι που το παιδί τους έμαθε να μιλάει και άρχισε να μοιράζεται συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την προηγούμενη ενσάρκωσή του. Μίλησε στους γονείς του για το πώς έζησε μια διαφορετική ζωή, σε μια άλλη πόλη. Ζούσε σαν γυναίκα που υπέστη ένα φρικτό θάνατο.

Όλοι οι γονείς θα σας πουν ότι τα παιδιά τους κάνουν και λένε μερικά αρκετά περίεργα πράγματα. Έτσι, ο 2χρονος γιος της Erica Ruehlman, Luke, φαινόταν να έχει εμμονή με την ασφάλεια στο σπίτι του στα προάστια στο Σινσινάτι. Στη συνέχεια, υπήρξε μια άλλη εκπληκτική εκδήλωση.

«Τον ρώτησα συγκεκριμένα: «Γιατί ονομαστηκε η πασχαλίτσα Παμ;» – λέει η μητέρα του Λουκ. «Και μου είπε ως απάντηση ότι ήταν ένα όμορφο όνομα». Έμεινα τρομερά έκπληκτη τότε, γιατί δεν ξέρουμε κανέναν με το όνομα Παμ».

Σύντομα όλα έγιναν «Παμ» για το παιδί, από παιχνίδια μέχρι ζωγραφιές με ολοένα και πιο περίεργα σχόλια.

«Είπε ότι όταν ήταν κορίτσι, είχε μαύρα μαλλιά και σκούρο δέρμα. Ή είπε ότι είχε τα ίδια σκουλαρίκια», λέει η Erika Rühlman.

Η νοικοκυρά αναρωτήθηκε σιωπηλά από πού πήρε το παιδί τέτοιες ιδέες; Μια μέρα αποφάσισε να ρωτήσει απευθείας τον Λουκ γι’ αυτό. Η απάντηση του γιου της άλλαξε για πάντα τη ζωή τους.

«Τον ρώτησα «Ποια είναι η Παμ; Τότε ο Λουκ γύρισε προς το μέρος μου και είπε: «Λοιπόν, Παμ — αυτή ήμουν εγώ».

Τότε ρώτησα: «Τι εννοείς;» Εκείνος απάντησε: «Λοιπόν, ήμουν σαν την Παμ. Μετά πέθανα και ανέβηκα στον ουρανό. Εκεί είδα τον Θεό. Μιλήσαμε για λίγο και τελικά ο Θεός με έστειλε πίσω. Και όταν ξύπνησα, ήμουν πολύ μικρός. Και για κάποιο λόγο με αποκάλεσες ΛΟΥΚ».

Η Έρικα μιλάει για τα πάντα σε σύγχυση και μπορεί να γίνει κατανοητή – οι απαντήσεις του παιδιού κάνουν εκείνη και τη γιαγιά του Λουκ να λιποθυμούν. Έχοντας πάρει το μωρό που είχε αρχίσει να μιλάει, τρομαγμένη φώναξε την Έρικα και είπε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε στον εγγονό της.

«Δεν είμαστε καθόλου θρησκευώμενη οικογένεια. Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου, ούτε τα παιδιά μας τρέξαμε ποτέ στο διαμέρισμα με τη Βίβλο και μιλήσαμε για τον Θεό μπροστά στο παιδί», λέει η γιαγιά του αγοριού, Λίζα Τραμπ.

Αλλά η πιο τρομακτική ανατροπή ήταν όταν η μητέρα αποφάσισε να ρωτήσει το παιδί τι συνέβη στη συνέχεια:

«Θυμάσαι πώς πέθανες;» ρώτησε η Έρικα τον γιο της. «Με κοίταξε κατευθείαν τόσο περίεργα και είπε: «Ναι, ήταν φωτιά. Η Παμ πήδηξε από το παράθυρο και έπεσε μέχρι θανάτου». Και εκείνη τη στιγμή έκανε μια κίνηση με τα χέρια του, δείχνοντας σαν να είχε φωτιά, και πώς πήδηξε έξω από το κτίριο για να σωθεί».

Το να πούμε ότι η Έρικα σοκαρίστηκε από αυτή την απάντηση το θέτουμε πολύ, πολύ ήπια. Για κάποιο διάστημα ρώτησε τον Λουκ για την Παμ, η οποία περπάτησε πολύ γύρω από μια τεράστια πόλη, όπου υπήρχαν όμορφα και ψηλά κτίρια. Κάποια στιγμή, ο Λουκ θυμήθηκε ότι αυτό ήταν το Σικάγο.

«Είσαι σίγουρος ότι ήταν το Σικάγο; – ρώτησε η Έρικα τον γιο της. – Ναι, θυμάμαι ακριβώς ότι ήταν το Σικάγο. Αυτό ήταν το Σικάγο!

Σαστισμένοι, η Λίζα και η Έρικα άρχισαν να ψάχνουν στο Διαδίκτυο. Γρήγορα έγινε σαφές ότι από τα ψηλά κτίρια εκεί, μόνο ένα είχε καεί πρόσφατα – το Chicago Paxton Hotel. Υπήρξε μια πυρκαγιά τον Μάρτιο του 1993, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, φεύγοντας από τη φωτιά, μαζεύτηκαν στους επάνω ορόφους και 19 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Ανάμεσά τους υπήρχε μόνο μια Παμ – μια 30χρονη Αφροαμερικανή που ονομαζόταν Πάμελα Ρόμπινσον.

Τότε η Λίζα και η Έρικα, προσπαθώντας να διαλύσουν αυτόν τον εφιάλτη, αποφάσισαν να δοκιμάσουν το παιδί. Βρήκαν μια φωτογραφία της Παμ στο Διαδίκτυο και την τοποθέτησαν σε ένα τεράστιο κομμάτι χαρτί με πολλές άλλες ψεύτικες φωτογραφίες. Το παιδί έδειξε τη φωτογραφία της Παμ την πρώτη φορά:

«Μετά από αυτό μας πήρε μερικές μέρες για να συνέλθουμε. Δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε», λέει η Λίζα Τραμπ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις