ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ "ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥ"

 

Οι SEAL του Ναυτικού των ΗΠΑ

ήλπιζαν να συλλάβουν τον εγκληματία Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν την Ημέρα των Ευχαριστιών. Αλλά όταν έφτασαν στο συγκρότημα Nantucket των 13 στρεμμάτων του δισεκατομμυριούχου Ντέιβιντ Ρούμπενσταϊν, όπου οι Μπάιντεν φέρεται να πέρασαν τις διακοπές τους, βρήκαν το μέρος σκοτεινό, έρημο και χωρίς ζωή. Πηγές από το γραφείο του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ είπαν ότι υπήρχε ένας Μπάιντεν γύρω από το αριστοκρατικό κτήμα.

Όταν η παράνομη κυβέρνηση ανακοίνωσε το δρομολόγιο του δόλιου προέδρου την περασμένη εβδομάδα, τα Λευκα Καπελα είδαν την ευκαιρία είτε να συλλάβουν τον Μπάιντεν για προδοσία είτε να καταστρέψουν όποιον κλώνο ή σωσια πήγαινε στο Nantucket στη θέση του. Η πηγή μας είπε ότι τα Λευκα Καπελα ήταν απολύτως προετοιμασμένοι να «αντιμετωπίσουν» μια αντιπαραθεση της Μυστικής Υπηρεσίας, καθώς συνηγορούν στην εξαπάτηση και ως εκ τούτου είναι υπόλογοι. Η πηγή μας είπε ότι τα Λευκα Καπελα λαμβάνουν όλα τα κατάλληλα μέτρα για να τερματίσουν το διάχυτο μοτίβο εξαπάτησης της cabal.

Ο στρατηγός Smith, ο οποίος έχει αναρρώσει και επέστρεψε στην υπηρεσία, και οι σύμμαχοί του στη Ναυτική Διοίκηση Ειδικού Πολέμου συνέλαβαν ένα δαπανηρό, περίπλοκο σχέδιο που περιλάμβανε μια ομάδα Navy SEAL, ένα επιθετικό υποβρύχιο κλάσης Λος Άντζελες και ένα αεροσκάφος Ειδικών Επιχειρήσεων εξοπλισμένο με την επιφάνεια Fulton -σύστημα ανάκτησης στον αέρα, που συνήθως ονομάζεται "Skyhook". Αναπτύχθηκε από τη CIA τη δεκαετία του 1950, το «Skyhook» είναι ένα σύστημα για την ανάκτηση ατόμων στο έδαφος χρησιμοποιώντας λουρί. Απεικονίστηκε μυθιστορηματικά στην υπερπαραγωγική ταινία The Dark Knight.

Αν ο Μπάιντεν είχε πιαστεί στην παραλιακή ιδιοκτησία του Ρούμπενσταϊν, το αεροπλάνο, περιπλανώμενο σε ασφαλή απόσταση, θα είχε πραγματοποιήσει εισβολή σε χαμηλό ύψος σε περιορισμένο εναέριο χώρο, θα είχε συλλάβει τον Μπάιντεν και θα τον είχε ρίξει δίπλα στο υποβρύχιο. Μια ομάδα ανάκτησης θα είχε επιβιβάσει τον βουτηγμένο και παγωμένο ψεύτικο πρόεδρο.

Τα SEAL, είπε η πηγή μας, έφτασαν στον Κόλπο του Γκουαντάναμο τη Δευτέρα και επιβιβάστηκαν στο υποβρύχιο, εξοπλισμένο με SEAL Delivery Vehicles (SDV), υποβρύχια έλκηθρα που χρησιμοποιούνται για την παράδοση των US Navy SEAL και τον εξοπλισμό τους για αποστολές ειδικών επιχειρήσεων. Μόλις το σκάφος έφυγε από ρηχά νερά και βυθίστηκε, ο καπετάνιος σχεδίασε μια πορεία για τον Βόρειο Ατλαντικό.

«Έχουμε περισσότερα από ένα σκάφη που προστατεύουν το GITMO από την επίθεση την ημέρα των Χριστουγέννων. Θα ήταν ασύνετο να πούμε ποια. Αποφασίστηκε ότι το GITMO θα ήταν ασφαλές χωρίς το sub εκεί προσωρινά και είχαν αρκετό χρόνο για να φτάσουν στο Nantucket πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών», είπε η πηγή μας.

Το υποβρύχιο έφτασε στα ψυχρά νερά ανοιχτά του Ναντάκετ το βράδυ της Τετάρτης και ταξίδεψε λίγο έξω από τα επισφαλή κοπάδια, μια περιοχή που εκτείνεται ανατολικά για 23 μίλια και νοτιοανατολικά για 40 μίλια από το νησί, το οποίο έχει διεκδικήσει πολλά πλοία. Έκανε ελιγμούς μέσα από ένα στενό κανάλι που είχε βάθος μόλις 70 πόδια -το ελάχιστο «επίσημο» βάθος λειτουργίας για ένα υποβρύχιο της κατηγορίας του Λος Άντζελες- τέσσερα ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά του λιμανιού, σε σημαντική απόσταση και στην απέναντι ακτή από το φρούριο του νησιού Rubenstein.

Η πηγή μας είπε ότι ο καπετάνιος, αντίθετος να θέσει σε κίνδυνο το σκάφος με μια πιο κοντινή προσέγγιση, σκέφτηκε να ματαιώσει την αποστολή.

«Αν και όλα αυτά είχαν γραφτεί εκ των προτέρων, είχε αντιρρησεις. Δεν ήθελε να ξύσει τον πάτο ή να πέσει σε μια ξερα άμμου. Και δεν ήθελε να τον δουν. Βρίσκονταν μόλις στο βάθος του περισκοπίου. Για να το ολοκληρώσουμε, τα SEAL έπρεπε να αναπτυχθούν και να περάσουν κυκλικά το δρόμο τους από τα νοτιοδυτικά προς τα νοτιοανατολικά και στη συνέχεια να περάσουν την ακτή βόρεια για να φτάσουν στην ιδιοκτησία του Rubenstein. Οι SEAL δεν μπορούσαν να κάνουν βόλτα με τα πόδια σε όλο το νησί γιατί όλο το καταραμένο μέρος σέρνονταν με μπάτσους και μυστικές υπηρεσίες παντού. Το Nantucket ήταν ένα clusterf***», είπε.

Αλλά ο επικεφαλής της SEAL εγγυήθηκε στον κυβερνήτη ότι εάν διατηρούσε το υποβρύχιο ασφαλές, οι SEAL θα μπορούσαν και θα ολοκληρώσουν την αποστολή τους. 

«Έφτασαν στην ακτή του κτήματος του Rubenstein την ώρα που ειχαν προγραμματισει και ήταν έρημο», είπε η πηγή μας. «Και δεν είχε νόημα. Το μέρος που έπρεπε να ήταν γεματο κοσμο και πρακτορες, ηταν χωρίς κόσμο. Καμία μυστική υπηρεσία. Όχι Μπάιντεν. Όχι αυτοκίνητα. Χωρίς ίχνη ελαστικών. Τίποτα. Ανίχνευσαν το ακίνητο σαρώνοντας με υπέρυθρες ακτινες θερμότητας μέσα στα κτίρια—ακόμα, τίποτα απολύτως».

Αυτό που έκανε την κατάσταση πιο περίπλοκη, πρόσθεσε, ήταν ότι το MSM είχε ήδη δημοσιεύσει φωτογραφίες του Τζο και της Τζιλ να μοιράζει κολοκυθόπιτες στο πυροσβεστικό τμήμα του Nantucket νωρίτερα εκείνο το απόγευμα, και η ανιψιά του Μπάιντεν, Ναόμι, είχε επί του παρόντος tweet μια εικόνα της οικογένειας Μπάιντεν.


«Δύο και δύο δεν ισοδυναμούσαν με τέσσερα. Οι SEAL και οι Μπάιντεν θα έπρεπε να έχουν συναντηθει. Ενώ βιαζόμασταν να αναλύσουμε αυτές τις φωτογραφίες ιατροδικαστικά - και είναι Deep Fakes - οι SEAL σκέφτονται ότι μπήκαν σε μια παγίδα, που το Deep State ήξερε από παλιά, και που τους έκαναν ενέδρα με το ν ανατιναξουν το υποβρυχο και να ριξουν το αεροπλανο».

Αντί να παραμείνουν και να διακινδυνεύσουν μια ανίκητη μάχη ενάντια σε ανυπέρβλητες πιθανότητες, οι SEAL αποσύρθηκαν στο υποβρύχιο, το οποίο άλλαξε πορεία για το GITMO και το αεροπλάνο που βρίσκεται στο σημείο προέλευσής του.

Η πηγή μας είπε ότι τα Λευκα Καπελα δεν πιστεύουν ότι οι Μπάιντεν -οποιοσδήποτε Μπάιντεν- πάτησαν το πόδι τους στο Nantucket και ότι οι διακοπές - που κόστισαν στους φορολογούμενους πολλά εκατομμύρια δολάρια - ήταν μια φάρσα που κατασκευάστηκε για άγνωστους λόγους ακόμη.

«Όλα τα "βατραχια" είναι ασφαλή. Δεν πιστεύουμε πλέον ότι ήταν παγίδα, αλλά δεν έχουμε ακόμη καμία καταραμένη ιδέα γιατί το Deep State διέπραξε αυτή την απάτη εξ αρχής», είπε η πηγή.






  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις