Η Lady Gaga παίρνει οδηγίες κατευθείαν από τον Σ@τανά...!!!


Η Lady Gaga παραδέχεται

ότι πούλησε την ψυχή της στον σατανά.

Λαμβάνει επίσης οδηγίες από τον σατανά, αλλά σε ποιον δίνει αυτή τη συμβουλή;

Τα πάντα ελέγχονται από την σέκτα στο παρασκήνιο. Μια θρησκεία που είναι παντοδύναμη και η κινητήρια δύναμη πίσω από οργανισμούς όπως το WEF και τα Συνέδρια Bilderberg.

Σύμφωνα με τον Εβραίο ερευνητή Henry Makow, η σατανική αίρεση που ονομάζουμε Illuminati βασίζεται σε αυτό που αποκαλεί Καμπαλιστικό Ιουδαϊσμό, ο οποίος έχει την άποψη ότι οι Καμπαλιστές Εβραίοι αντιπροσωπεύουν τον Θεό και ότι είναι τα μόνα αληθινά ανθρώπινα όντα. Οι γκοιμ (μη Εβραίοι) είναι επομένως ζώα των οποίων ο σκοπός εδώ στη γη είναι να υπηρετήσουν τους σατανιστές.

Οι Illuminati είναι μια μυστική κοινωνία εντός του Τεκτονισμού. Όπως και με τον Ιουδαϊσμό, οι κατώτερες τάξεις χειραγωγούνται με κοινοτοπίες. Δεν τους λένε ποτέ τον πραγματικό σκοπό. κομμουνισμός, ένα μονοπώλιο των Ρότσιλντ σε οτιδήποτε έχει αξία. Αν και η ίδια η κοινωνία μετατρέπεται ολοένα και περισσότερο σε σατανική λατρεία, οι μάζες, φυσικά, ζουν σε πλήρη άγνοια.


Η σέκτα καθορίζει επίσης ποιος θα γίνει πρόεδρος της Αμερικής.

Η επόμενη εικόνα από το 2017 είναι πολύ ιδιαίτερη.

 

 

 

Η Lady Gaga είναι θύμα Μάιντ κοντρολ.

Ένα τέτοιο θύμα προγραμματισμού του νου είναι η Stefani Germanotta, πιο γνωστή ως Lady Gaga. Ακόμη και το όνομα «gaga» δείχνει ότι δεν έχει πλέον δικό της μυαλό.

Το 2006, η Lady Gaga ήταν μια άγνωστη καλλιτέχνιδα που έπαιζε σε θορυβώδη μπαρ της Νέας Υόρκης. Πάλεψε να επιβιώσει και δεν υπήρχε θέμα επιτυχημένης καλλιτέχνιδας. Μέχρι που ένα βράδυ συνέβη κάτι.

Αυτό που συνέβη εκείνο το βράδυ είναι ότι πούλησε την ψυχή της στον διάβολο και μέσα σε ένα χρόνο έλαμπε στις διεθνείς σκηνές. Σε ένα ντοκιμαντέρ που έγινε από το Netflix (Gaga: Five Foot Two) για τη ζωή της, φαίνεται να είπε πώς έγινε η πώληση της ψυχής της, αλλά αυτό το μέρος κόπηκε στην έκδοση του ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε τελικά.

Εδώ είναι η αρχική ιστορία στα αγγλικά, όπως θα είχε πει η Lady Gaga και αποκομμένη από το ντοκιμαντέρ.

«Μόλις είχα ανέβει στη σκηνή, ήταν μια καλή παράσταση, ήμουν ψηλά και το χειροκρότημα από το κοινό. Ήμουν έξω και άναβα ένα τσιγάρο, σκεφτόμουν να βάλω λίγη ακόμα κοκαΐνη. Πονούσα και ήθελα περισσότερα. Περισσότερα από όλα. Ήθελα απλώς να νιώσω καλά. Νιώσε οτιδήποτε. Τότε αυτός ο άντρας, ένας παράξενα αγέραστος άντρας με κοστούμι, μου μίλησε. Ακουμπούσε στον τοίχο, κάπνιζε και μου είπε «Νομίζω ότι έχεις ό,τι χρειάζεται. Το θέλεις;» ρώτησα τι ήταν. Νόμιζα ότι ερχόταν κοντά μου. Αλλά χαμογέλασε και είπε «Τα πάντα. Επιτυχία. Φήμη. Πλούτη. Εξουσία. Τα θέλεις όλα;».

Τον κοίταξα με περιέργεια. Δεν μπορούσα να τον δουλέψω. Μετά απλώς στάθηκε εκεί και τραγούδησε ένα από τα τραγούδια από τη ρουτίνα μου νωρίτερα. Ήταν απόκοσμο. Τον κοίταξα σαν να ήταν ένα σκοτεινό κόσμημα βγαλμένο από τον βαθύτερο ωκεανό. Έπεσα στα γόνατα και τον ρώτησα ποιον να επαινέσω.

Τον κοίταξα στα μάτια και του είπα ότι τα ήθελα όλα.

Του είπα ότι θα έκανα τα πάντα».

Εάν ο κόσμος τολμούσε επιτέλους να αποδεχθεί το γεγονός ότι μας κυβερνούν σατανικές δυνάμεις, ένας καλύτερος κόσμος θα γεννιόταν από αύριο.

Μια μικρή, και ισχυρή σατανική αίρεση έχει αυτή τη στιγμή τον έλεγχο γιατί έχουν στη διάθεσή τους έναν στρατό ψυχοπαθών που εκτελούν τυφλά τις εντολές τους.

Οι ψυχοπαθείς είναι οι σημερινοί ηγέτες μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Στην λίστα των μελών του CFR (The Council on Foreign Relations) βρίσκει κάποιος και τα ονόματα των προέδρων της Αμερικής.
    "Μια μικρή, και ισχυρή σατανική αίρεση έχει αυτή τη στιγμή τον έλεγχο γιατί έχουν στη διάθεσή τους έναν στρατό ψυχοπαθών που εκτελούν τυφλά τις εντολές τους"
    Για περισσότερα όποιος/α έχει το κουράγιο, την αντοχή και γνωρίζει την Αγγλική ας πάρει μια γεύση για τους υψηλόβαθμους του αμερικανικού στρατού, από μιά κατάθεση ψυχής που τους έζησε από κοντά μιας και σύζυγος ενός αλκοολικού και έκφυλου.....και ότι δεν μπορείτε να φανταστείτε. Με λιγα λόγια τα άντρα της κακοδαιμονίας! και όι ψοφοφόροι στα γήπεδα, τις μπάρες και στις διάφορες Γκάγκες αυτοκτονώντς αργά και διασκεδαστικά η μάλλον ουρλιάζοντας από "εθνική" υπερηφάνεια.
    Ακούστε και δείτε τον σιδερένιο βραχίονα του Ισραήλ και κρατηθείτε.
    Είναι σε δύο τρίωρα και πλέον, που βρήκα τυχαία πάλι, μετά από κάμποσα χρόνια που τα είχα ξαναδεί.

    https://ugetube.com/watch/kay-griggs-satanism-and-occult-perversions-in-the-us-military-1-of-2_RowSNCMmXLP7Vze.html

    https://ugetube.com/watch/kay-griggs-satanism-and-occult-perversions-in-the-us-military-2-of-2_12DrIbVsvzlyusX.html

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ .
    ΤΑ ΗΘΕΛΕ ΟΛΑ ,ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ,ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΞΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις