Ο DeSantis Προσπαθεί να Δωροδοκήσει τα Λευκά Καπέλα

 

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον Ντε Σάντις,

ο οποίος αναμένεται να συμμετάσχει στην προεδρική κούρσα του 2024 αυτή την εβδομάδα, προσπαθεί να δωροδοκήσει υψηλόβαθμους στρατιωτικούς με υποσχέσεις για προαγωγές σε αντάλλαγμα την προεδρικη υποστηριξη, ειπαν πηγές από το γραφείο του στρατηγού Σμιθ .

Την Τετάρτη, 17 Μαΐου, οι στρατηγοί David H. Berger και Eric M. Smith έλαβαν ταχυδρομικες επιστολες που είχε συντάξει ο DeSantis και τα οποία τους ενθάρρυναν να εγκαταλείψουν την υποστήριξή τους στον Ντόναλντ Τραμπ και τη MAGA και να υποστηρίξουν τον DeSantis στις επερχόμενες προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικανών.

Οι μονοσέλιδες επιστολές, οι οποίες έφεραν τη χειρόγραφη υπογραφή του DeSantis, περιέγραφαν τον Τραμπ ως «τελειωμενο» και έλεγαν ότι το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα θα ήταν καταδικασμένο για μισό αιώνα εάν οι εκπρόσωποι τον υποδείξουν για να αντιμετωπίσει τον Μπάιντεν το 2024. Η μομφή του DeSantis κατά του Τραμπ χρησιμοποίησε λέξεις όπως «πολύ μεγαλος», «τρελός» και «γαιδουρινη συμπεριφορά» και υποδηλώνουν ότι η Αμερική είχε κουραστεί από τον συνασπισμό MAGA του Τραμπ και τις ατελείωτες συνομιλίες για κλεμμένες εκλογές. Ο Μπάιντεν, έγραψε ο DeSantis, νίκησε τον Τραμπ «δίκαια και ολοκληρωτικα» σε μια δίκαιη εκλογή, αλλά το «πληγωμενο εγώ» του Τραμπ τον ανάγκασε να διατηρήσει την κλεμμένη προεκλογική παρωδία. Ο DeSantis χαρακτήρισε τον Τραμπ μάστιγα για το Κόμμα. Είπε ότι ο Τραμπ είχε μολύνει την αμερικανική εμπιστοσύνη και βεβήλωσε τις μνήμες μεγάλων Ρεπουμπλικανών Προέδρων όπως ο Αβραάμ Λίνκολν και ο Ντουάιτ Αϊζενχάουερ.

Ενώ διακυβεύει τον Τραμπ, ο Ντε Σάντις υποστήριξε τη συντριπτική νίκη του επί του Τσάρλι Κριστ ως απόδειξη ότι μπορούσε να νικήσει τον Μπάιντεν και να οδηγήσει την Αμερική σε μια περίοδο ανάκαμψης και ευημερίας, χωρίς αφύπνιση, πολιτικό καταναγκασμό και χειραγώγηση του Deep State. «Καταδικάστε τον Ντόναλντ Τζέι Τραμπ και υποστηρίξτε μια υποψηφιότητα του Ντεσάντις και μαζί μπορούμε να ενώσουμε ξανά τη χώρα και να αποκαταστήσουμε την πίστη στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα», ανέφερε μέρος της επιστολής. Έκλεισε με μια έκκληση, «Σας προσκαλώ να σταθείτε στο πλευρό μου όταν κάνω την ανακοίνωση», και υποσχέσεις για μελλοντικές θέσεις στο Υπουργικό Συμβούλιο.

«Ο τρόπος που μίλησε για τον Πρόεδρο Τραμπ, έμοιαζε περισσότερο με τη Λιζ Τσένι παρά με τον Ρον Ντε Σάντις», είπε η πηγή μας στο γραφείο του στρατηγού. «Θέλετε να μαντέψετε τι έκαναν ο στρατηγός Σμιθ και ο στρατηγός Μπέργκερ; Διαβίβασαν αντίγραφο της επιστολής στον Πρόεδρο Τραμπ».

Ο Πρόεδρος Τραμπ δεν ξαφνιάστηκε για την προδοσία του Ντε Σάντις, γιατί ο ΝτεΣάντις είχε ταχυδρομήσει παρόμοιες επιστολές σε δεκάδες διοικητές, συνταγματάρχες, στρατηγούς και ναύαρχους, πολλοί από τους οποίους έχουν παραμείνει σταθερά πιστοί στον πραγματικό αρχιστράτηγο. Είπαν στον Τραμπ ότι τα κολακευτικά ανακοινωθέντα του DeSantis επαίνεσαν την προσήλωσή τους στο Σύνταγμα ενώ αμφισβητούσαν την αφοσίωσή τους στον 45ο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο DeSantis έγραψε ότι ως πρόεδρος, θα διέταζε το Υπουργείο Άμυνας του να προωθήσει αξιωματικούς με επιρροή που τον υποστήριζαν.

«Ο DeSantis τους εκτίμησε λάθος», είπε μια πηγή του Mar-a-Lago. «Στόχευε να τους αποπλανήσει, να παίξει στη ματαιοδοξία τους, να υποσχεθεί νόστιμα μπιχλιμπίδια, αλλά αυτοί οι αξιωματικοί είδαν μέσα από το τέχνασμα του, να μάθει στον Τραμπ την παραπλανητική συμπεριφορά του. Είναι άρρωστο, αηδιαστικό - το να προσπαθείς να βάλεις σε πειρασμό τους αξιωματικούς όπως ένας κακοποιός θα έβαζε σε πειρασμό ένα παιδί με καραμέλα. Υποτίμησε σοβαρά την πίστη τους».

Ο Πρόεδρος Τραμπ, πρόσθεσε, προέβλεψε ότι ο DeSantis θα χρησιμοποιούσε κρυφές τακτικές για να συγκεντρώσει στρατιωτική υποστήριξη.

«Ο DeSantis βρισκόταν σε μια αναταραχή. Ξέρει ότι χρειάζεται στρατιωτική υποστήριξη. Και ο Τραμπ περίμενε πλήρως αυτή την κίνηση. Αλλά ο DeSantis μυρίζει απόγνωση», είπε.

Η πηγή στο γραφείο του στρατηγού Σμιθ επανέλαβε το αίσθημα. «Χωρίς στρατιωτική υποστήριξη είναι τιποτα. Οι Αμερικανοί δεν θέλουν να ακούσουν για πλούσιες ελίτ που υποστηρίζουν υποψηφίους. Δεν εμπιστεύονται τους ελιτιστές. Οι στρατιωτικές εγκρίσεις έχουν βάρος. Ο πρόεδρος Τραμπ κέρδισε τις επιδοκιμασίες περισσότερων από 100 στρατηγών και ναυάρχων. Είναι αμφίβολο ότι ο DeSantis θα πάρει ένα. Τα Λευκά Καπέλα δεν θα υποστηρίξουν ένα Skull & Bones και τα Μαύρα Καπέλα δεν θα αγκαλιάσουν έναν Ρεπουμπλικανό».

Η ιστοελιδα αναζήτησε σχόλια για τις επιστολές από την εκπρόσωπο Τύπου του DeSantis, Christina Pushaw, αλλά εκείνη αρνήθηκε την κλήση μας. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΤΩΡΑ .ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΕΚΔΟΤΟ :
    ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ,ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΩΣΙΑ ΝΤΕ ΣΑΝΤΙΣ .......
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ .......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ !!!
    ΠΟΠΚΟΡΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις