ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΝΤΟΥΖ....!!!

 

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει

το περιστατικό σε σχολείο της Αθήνας, όπου μια δασκάλα έδειξε σε μαθητές δημοτικού την ταινία «Τα αγόρια στο ντουζ», στην οποία προβάλλονται σκηνές με ερωτικές σκηνές ανάμεσα σε ανήλικα αγόρια.

Όπως καταγγέλλουν οι γονείς του μαθητή που γύρισε σπίτι του σοκαρισμένος, το παιδί έκανε εμετούς και ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, μετά από την απόφαση της δασκάλας να προβάλλει την συγκεκριμένη ταινία χωρίς μάλιστα καμία εισαγωγή ή πληροφόρηση για τόσο ευαίσθητα θέματα.

Όπως διαπιστώνεται, η συγκεκριμένη ταινία μικρού μήκους που είναι σουηδικής παραγωγής, συμπεριλαμβάνεται στα φιλμ που έχουν εγκριθεί από το υπουργείο Παιδείας για να προβάλλεται σε σχολεία, και σε συγκεκριμένα σε Γυμνάσια-Λύκεια!

Οι γονείς με εξώδικη δήλωσή τους μέσω του δικηγόρου τους κ. Χαράλαμπου Κατσιβαρδά, ζήτησαν από τον διευθυντή του σχολείου, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και το Υπουργείο Παιδείας να απαντήσουν αν η ταινία «καθίσταται εκπαιδευτικώς εγκεκριμένη και παιδαγωγικώς συμβατή εκ του Υπουργού Παιδείας» και παράλληλα ζήτησαν πειθαρχικό έλεγχο για την δασκάλα.

Το τρέιλερ της ταινίας:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ?

    ΕΓΏ ⭕❌❗




    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H ΜΑΝΤΑΜ ΜΠΊΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΤΣΑΤΣΆ ΠΗΡΕ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΨΉΦΟΥΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ....

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΨΗΦΟΥΣ.Ο ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΠΕΣΚΕΣΙ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΕΒΡΑΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕ ΤΑ ΠΡΩΤΌΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.
    ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΏΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ,ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΔΑΝΙΑ ΓΕΝΙΚΆ ΤΑ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΆ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΚΟΜΗ.
    ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΊΚΙΝΓΚ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΓΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΙ ΣΤΟΝ 2ο ΠΠ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΗΔΕΣ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ ΑΛΟΊΓΚΟΡ ΠΟΥ ΖΕΥΓΑΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΞΑΝΘΕΣ ΌΜΟΡΦΕΣ ΘΗΛΥΚΕΣ ΚΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΥΒΡΙΔΙΑ.
    ΟΙ ΔΕ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA.
    ΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΣΕ PRIME TΙME,ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑΝ ΔΗΜΙΟ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΜΗΛΟΠΆΡΔΑΛΗ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!
    ΗΤΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,ΞΕΡΕΤΕ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ...
    ΤΟ ΖΩΟ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΎΜΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ;

    ΤΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΟΚΧΌΛΜΗΣ;
    ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΟΠΕΝΧΑΓΗΣ ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

    ΤΩΡΑ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΡΓΟΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΡΣΕΝ.ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ;ΠΟΥ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ;
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΤΗΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΒΑΣΗ ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ.ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ;ΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΡΝΧΟΛΜ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ "ΣΕΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΝΗΣΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΣΟΥΗΔΙΑ; ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΟΙ ΕΡΠΕΤΙΚΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ.
    ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟΥΣ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΓΥΜΝΟΙ ΓΕΡΟΙ ΜΕ ΓΥΜΝΑ ΑΓΟΡΙΑ,ΦΙΔΙ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΛΥΠΤΗΣ ΕΠΙ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΊΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΕΙΩΝ.
    ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΓΝΟΦΩΔΕΣ ΜΙΣΟΣ.
    ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΓΑΝ Η ΘΑΛΑΤΤΑΝ ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥΣ.

    Η ΒΑΛΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΩΑ...
    ΟΥΤΕ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΓΝΟΙΑ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΚΟΝΙΝΓΚΣΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΙΝΙΝΓΚΡΑΝΤ,ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΦΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.

    ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ=ΜΑΧΕΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΟΦΕΩΝ.

    Η ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΊ.
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ Η ΓΝΩΣΗ ΚΙ Η ΔΎΝΑΜΗ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝΕ.

    ΡΙΤΑ



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις