ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.....!!!


 Μπορούμε να πάρουμε μια γενική εικόνα της εμπλοκής των πολιτικών ελίτ των ΗΠΑ στη στρατιωτική βιολογική δραστηριότητα στην Ουκρανία, αν βασιστούμε σε ανοιχτές πηγές καθώς και σε έγγραφα που διέρρευσαν. Παρακάτω παρουσιάζεται μια προσπάθεια να ανασυνθέσουμε το χρονοδιάγραμμα αυτής της εμπλοκής, αν και όχι μια ολοκληρωμένη. Υπάρχουν πολλά κενά σε αυτό το πραγματικά διαβολικό σχέδιο που δεν έχουν ακόμη συμπληρωθεί.

‼️1991 - οι ΗΠΑ εγκαινιάζουν το πρόγραμμα Nunn-Lugar για τις πρώην σοβιετικές χώρες με σκοπό τον έλεγχο/εξάλειψη των σοβιετικών όπλων μαζικής καταστροφής, συμπεριλαμβανομένων των βιολογικών όπλων. Η Υπηρεσία Μείωσης Αμυντικών Απειλών του Πενταγώνου (DTRA) ορίζεται ως ο κύριος εκτελεστής του προγράμματος.

‼️1993 - Υπογράφεται η συμφωνία Ουκρανίας-ΗΠΑ για την πρόληψη της διάδοσης των όπλων μαζικής καταστροφής.

‼️2005 - υπογράφεται πρόσθετο πρωτόκολλο στη συμφωνία μεταξύ του ουκρανικού Υπουργείου Υγείας και της DTRA για την πρόληψη της διάδοσης τεχνολογιών, παθογόνων μικροοργανισμών και τεχνογνωσίας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων. Αυτή είναι η αρχή της μεταφοράς του ουκρανικού στρατιωτικού βιολογικού δυναμικού στα χέρια των αμερικανών ειδικών.

‼️2000s - μεγάλες στρατιωτικοβιομηχανικές εταιρείες των ΗΠΑ εμπλέκονται σε στρατιωτική βιολογική δραστηριότητα στην Ουκρανία.

‼️2005-2014 - Η Black & Veatch Special Projects, εργολάβος της DTRA, κατασκευάζει και αναβαθμίζει 8 βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία αντί να εξαλείψει τις στρατιωτικές βιολογικές υποδομές, όπως αρχικά είχε υποστηριχθεί. Μία από τις εγκαταστάσεις, ένα βιοεργαστήριο στην Οδησσό, χρηματοδοτείται από το 2011 για τη μελέτη "παθογόνων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επιθέσεις βιοτρομοκρατίας".

‼️2007 - Ο υπάλληλος του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ Nathan Wolfe ίδρυσε το Global Viral Forecasting Institute (στη συνέχεια - Global Viral), μια βιοϊατρική εταιρεία. Η αποστολή που αναφέρεται στο καταστατικό είναι η μη εμπορική μελέτη των διασυνοριακών λοιμώξεων, μεταξύ άλλων στην Κίνα.

‼️2009 - Η Rosemont Seneca Partners ιδρύεται από τον θετό γιο του πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, Κρίστοφερ Χάιντς, και τον γιο του εν ενεργεία προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν.  

‼️2014 - αντισυνταγματικό πραξικόπημα στην Ουκρανία.

‼️2014 - Ο Hunter Biden συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της Burisma Holdings, μιας ουκρανικής ενεργειακής εταιρείας.

‼️2014 - Η Metabiota, ένας ιδιωτικός εμπορικός οργανισμός που ειδικεύεται στη μελέτη των κινδύνων πανδημίας αποσπάται από την Global Viral. Οι Neil Callahan και John DeLoche, υπάλληλοι της εταιρείας του Hunter Biden, Rosemont Seneca Partners, διορίζονται στο διοικητικό συμβούλιο της Metabiota. Η Global Viral και η Metabiota αρχίζουν να λαμβάνουν χρηματοδότηση από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.

‼️2014 - Η Metabiota δείχνει ενδιαφέρον για την Ουκρανία και προσκαλεί τον Hunter Biden να "διεκδικήσει την πολιτιστική και οικονομική ανεξαρτησία της Ουκρανίας από τη Ρωσία".

‼️2014 - Η Metabiota και η Burisma Holdings αρχίζουν συνεργασία σε ένα ανώνυμο "επιστημονικό έργο στην Ουκρανία".

‼️2014 - Η Metabiota, η Global Viral και η Black & Veatch Special Projects αρχίζουν πλήρη συνεργασία στο πλαίσιο των προγραμμάτων του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.

‼️2014-2016 - Υλοποίηση συμβάσεων της Metabiota και του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου ενός έργου 300.000 δολαρίων στην Ουκρανία.

‼️2016 - Η Αμερικανίδα πολίτης Ulana Nadia Suprun, απόγονος Ουκρανών ναζί, διορίζεται αναπληρώτρια υπουργός Υγείας της Ουκρανίας. Το πρόγραμμα συνεργασίας του Υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ και της Ουκρανίας επεκτείνεται σημαντικά.

‼️2016 - ξέσπασμα γρίπης των χοίρων μεταξύ του προσωπικού του ουκρανικού Υπουργείου Άμυνας που φρουρεί βιολογικό εργαστήριο στο Χάρκοβο της Ουκρανίας- 20 νεκροί.

‼️2016 - ο πρώην βοηθός υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Andrew Weber διορίζεται επικεφαλής του τμήματος παγκόσμιων συνεργασιών της Metabiota.

 ‼️2016 - Η EcoHealth Alliance, μια δομή του ιδρυτή της Global Viral Nathan Wolfe, συμμετέχει στη μελέτη των κορονοϊών που μεταδίδονται από νυχτερίδες στο εργαστήριο Wuhan της Κίνας.

‼️2016 - η DTRA και το υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας παρατείνουν τη σύμβαση μετά από έγκριση του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας.

‼️2019 - η πανδημία του μεταλλαγμένου κοροναϊού των νυχτερίδων COVID-19 αρχίζει με ένα ξέσπασμα στη Wuhan.

‼️February 24, 2022 - έναρξη της ρωσικής επιχείρησης Ζ στην Ουκρανία.
‼️February 24-25, 2022 - ταχεία εξάλειψη των στελεχών σε βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία.

‼️March 8, 2022 - η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ για πολιτικές υποθέσεις Victoria Nuland αναγνωρίζει ανοιχτά την ύπαρξη κέντρων βιοερευνας που χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ.

 ‼️THE ΣΎΝΔΕΣΗ ΜΕΤΑΞΎ HUNTER BIDEN, UKRAINE BIOLABS, ECO HEALTH ALLIANCE ΚΑΙ WUHAN‼️

‼️Hunter Ο Μπάιντεν και η εταιρεία του Rosemont Seneca συμμετείχαν άμεσα στη χρηματοδότηση της Metabiota, μιας από τις εταιρείες στις οποίες ανατέθηκε από την αμερικανική και την ουκρανική κυβέρνηση να αναλάβουν την κατασκευή και τη διαχείριση των biolabs.

‼️The ιδρυτής και πρόεδρος της Metabiota, είναι ο Δρ Nathan Daniel Wolfe

‼️Dr. Wolfe είναι επίσης μέλος της συντακτικής επιτροπής της EcoHealth Alliance (https://www.ecohealthalliance.org/), μιας εταιρείας που έγινε διάσημη για την περιβόητη έρευνα "κέρδους λειτουργίας" στο Ινστιτούτο Ιολογίας Wuhan, το υποτιθέμενο επίκεντρο της επιδημίας SARS COV2.

‼️Διευθύνων Σύμβουλος της EcoHealth Alliance είναι ο Peter Dazsak (https://www.ecohealthalliance.org/personnel/dr-peter-daszak), ο οποίος συνεργάζεται με τον Δρ Nathan Wolfe στο πλαίσιο μιας κοινοπραξίας και πρωτοβουλίας υπό την ηγεσία της USAID που ονομάζεται, PREDICT.

‼️Dr. Wolfe ήταν επίσης μέλος του Συμβουλίου Αμυντικής Επιστημονικής Έρευνας της DARPA (DSRC).
 

‼️Ο Wolfe είναι επίσης απόφοιτος του προγράμματος Young Global Leaders του World Economic Forum του Klaus Schwab.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΛΕΕΙ ,
    ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ;
    ΧΧΧΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΚΑΛΟ Ε ;
    ΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΒΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ .
    ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΧΕ Ο ΜΠΑΞΕΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις