ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ"


 Την περασμένη εβδομάδα εστάλη μια προειδοποίηση στους επικεφαλής των Rothschild στο Ηνωμένο Βασίλειο, μια κοινότητα 300 ατόμων, και σε όλο τον κόσμο ότι οι λειτουργίες του καθεστώτος του Red Coat και ο έλεγχος της Παγκόσμιας Τράπεζας πλησιάζουν στο τέλος τους.

Αυτή η προειδοποίηση έγραφε ότι o Έβελιν ντε Ρότσιλντ πρέπει να πεθάνει - κάτι που συνέβη την παραμονή της Κόκκινης Αιματηρής Σελήνης - ένα σύμβολο ότι η Συμμαχία έπαιρνε τον έλεγχο και εγκαινίαζε μια νέα εποχή - τη Χρυσή Εποχή.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι ζουν στη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Αυτός ο χρόνος έχει πλέον τελειώσει. Την παραμονή του Red Blood Moon, o Evelyn de Rothschild λαμβάνει ένα θανατηφορο χάπι εκ μέρους της Alliance.

Αν δεν υπάκουε στην εντολή, η οικογένεια και τα παιδιά του θα αντιμετώπιζαν ένα μέλλον που θα εξαφάνιζε γρήγορα την κληρονομιά και τα υπάρχοντά τους.

Η Λαίδη Ρότσιλντ ήταν ένας "πρακτορας" στο καθεστώς των Ρότσιλντ.

Έχει σημαντικές διασυνδέσεις στον κόσμο - οι οποίοι τώρα στρέφονται ενάντια στο ΝΑΤΟ, τον ΟΗΕ και την ελίτ.

Οι Ρότσιλντ ήταν η βασιλική οικογένεια της αυτοκρατορίας των Χαζάρων με το όνομα Μπάουερ, η οποία κάποτε βρισκόταν στα νότια ρωσικά και νότια ουκρανικά εδάφη, φτάνοντας μέχρι το Κίεβο.

Οι Χαζάροι λάτρευαν τον Σατανά ως θεό τους και του θυσίασαν μικρά παιδιά και μωρά, μετά ήπιαν το αίμα τους και τα έφαγαν.

Ήταν γνωστοί στους γειτονικούς λαούς ως κατάσκοποι, κλέφτες και απατεώνες, και τα περισσότερα από τα παιδιά που θυσίασαν στον Σατανά ήταν κλεμμένα παιδιά της Ρωσίας.

Το Κίεβο ήταν τότε η πρωτεύουσα της Ρωσίας και το 965 ο πρίγκιπας Σβιατοσλάβ του Κιέβου, μετά από επανειλημμένες προειδοποιήσεις, κατέστρεψε τη χώρα τους και τους έδιωξε από εκεί.

Η βασιλική τους οικογένεια, στη συνέχεια η οικογένεια Μπάουερ, έκλεψε το θησαυροφυλάκιο και σε μια νύχτα της αδιάκοπης φυγής τους κατάφεραν να φτάσουν στην πόλη της Φρανκφούρτης της Γερμανίας, όπου ξαναβαφτίστηκαν Ρότσιλντ.

Φεύγοντας, ορκίστηκαν αιώνια εκδίκηση στη Ρωσία και από τότε ακολουθούν αυτή τη γραμμή.

Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους έχουν μείνει στα πρώην σπίτια τους σε αυτές τις χώρες και παρουσιάζονται ως Εβραίοι για να καλύψουν την κακή τους φήμη.

Ο Ζελένσκι είναι επίσης ένας από αυτούς τους Χαζάρους.

Οι Ρότσιλντ δεν είναι Εβραίοι - είναι η βασιλική οικογένεια των Χαζάρων, αλλά παρουσιάζονται ως Εβραίοι για να καλύψουν την κακή τους φήμη.

Αργότερα εγκαταστάθηκαν στο Λονδίνο, ίδρυσαν το Σίτι του Λονδίνου ως ανεξάρτητο κράτος στην Αγγλία, σκότωσαν τη νόμιμη βασιλική οικογένεια μέσω του Όλιβερ Κρόμγουελ τον 17ο αιώνα και αργότερα τοποθέτησαν τον δικό τους εκπρόσωπο στο θρόνο.

Από το Λονδίνο ξεκίνησαν πόλεμο κατά της Ρωσίας, οργάνωσαν τη λεγόμενη Οκτωβριανή Επανάσταση το 1917, δολοφόνησαν τη βασιλική οικογένεια και κατέστρεψαν τη Ρωσική Αυτοκρατορία, σκοτώνοντας εκατομμύρια Ρώσους.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία εναντίον της Ρωσίας διεξάγεται και πάλι από το Λονδίνο σήμερα.

Η Βρετανική Αυτοκρατορία είναι ο μεγαλύτερος ιστορικός εχθρός τόσο της Ρωσίας όσο και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Είμαστε μάρτυρες της καταστροφής του από τη νέα παγκόσμια συμμαχία με επικεφαλής τους Προέδρους Τραμπ, Πούτιν, Σι Τζινπίνγκ και τον Ινδό πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι.

Η φτωχή Ινδία ήταν βρετανική αποικία για 300 χρόνια.

Η μικρή Αγγλία θα είναι σύντομα ό,τι έχει απομείνει από αυτό που κάποτε ήταν η Μεγάλη Βρετανία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Απο το 700 π.Χ. και μετα δεν υπαρχουν Εβραιοι, μονο Ιουδαιοι και προσυλητοι...

    Λοκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ13 Νοεμβρίου, 2022 15:05

    Μερικές μικρές προσθήκες στο παραπάνω ωραίο κείμενο. Οι σατανιστές αυτοί στην αρχαιότητα είχαν ξεκινήσει από Βαβυλώνα. Μετά εγκαταστάθηκαν στην Τροία, όπου εκδιώχθηκαν από τους Έλληνες μετά τον Τρωικό πόλεμο. Αργότερα κάποιοι από αυτούς πήγαν στην Χαζαρία, ενώ κάποιοι άλλοι στην Ευρώπη. Μάλιστα το ένα από τα δύο μεγάλα κέντρα τους στην Ευρώπη ονομάστηκε Παρίσι από τον Πάρι της Τροίας. Το άλλο μεγάλο κέντρο τους, το τετραγωνικό μίλι στο City του Λονδίνου ονομάζεται πολλές φορές και Νέα Τροία (New Troy ή Trinovantum https://en.wikipedia.org/wiki/Trinovantum).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/11/blog-post_8.html?m=1

    Χοντραινει επικίνδυνα το παιχνίδι στην "Ουκρανία".
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις