Λουκάνικα απο ανθρώπινο αίμα!!!
Ο σεφ Raul Escuin 30 ετών απο την περιοχή Alloza της επαρχιακής πόλης Teruel στην Ισπανία φέρνει τα επαναστατικά βίγκαν
λουκάνικα Morcilla.
Σε ένα ντοκιμαντέρ που έκανε και που κοινοποιήθηκε απο το Play Ground Portal όπου δείχνει τη συνταγή του βήμα-βήμα τον τρόπο κατασκευή του προϊόν.
Δηλώνει πώς είναι ιδανική φόρμουλα για όσους δεν καταναλώνουν ζωικά λίπη και μπορεί ο πελάτης να φάει το λουκάνικο με το ίδιο το αίμα του και πώς εξετάζουν την πιθανότητα το προϊόν να βγει στην αγορά...
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου