ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός 

Ας δουν πρώτα τα γεγονότα και ας διαβάσουν τι λέει ο ίδιος ο Τραμπ και αυτοί που βρίσκονται πίσω του και όχι να

γράφουν μ@λ@κί@ς που μόνο τον εαυτό τους ξεγελούν..

Είμαι από τους πρώτους που έγραψαν για τον Τραμπ, τα "Λευκά Καπέλα" και τον αγώνα που δίνουν για την ελευθερία της χώρας τους. Τώρα "ξύπνησαν" πολλοί και κάθε λίγο και λιγάκι μας την βγαίνουν από το πλάϊ κατηγορώντας μας ότι είπαμε ή γράψαμε ότι ο Τραμπ θα σώσει τον πλανήτη.

Για πολλοστή φορά επαναλαμβάνω πως ο Τραμπ αγωνίζεται για να απαλλάξει την χώρα του από τα νύχια της Cabal, η οποία έχει καταλάβει τις Ηνωμένες Πολιτείες από το 1871, με την περίφημη εκείνη πράξη του Κογκρέσου που παραχώρησε στους Rothschild την εδαφική περιφέρεια της Washighton DC και την εταιρική διακυβέρνηση των ΗΠΑ. Η Cabal επέβαλε παγκόσμια οικονομική δουλεία με το χρηματοπιστωτικό σύστημα που έχει υπό τον έλεγχο της και χρησιμοποιούσε μέχρι πρόσφατα το στρατιωτικό δυναμικό της χώρας για να επιβάλλει και να προστατεύει τα παγκόσμια συμφέροντα του εβραιοσιωνισμού, κάτι που σταμάτησε να συμβαίνει επί διακυβέρνησης Τραμπ.

- Δεν είναι δουλειά του Τραμπ η σωτηρία του πλανήτη, ούτε ποτέ ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο ο ίδιος ή οι συνεργάτες του. Η ατζέντα και ο ρόλος του εκφράζονται με το σύνθημα "Make America Great Again" και περιορίζονται ως εδώ.

Όσοι δεν αντιλαμβάνονται ότι νίκη του Τραμπ κατά της Cabal θα είναι και νίκη όλων όσων αγωνίζονται για την ελευθερία του πλανήτη, δεν έχουν καμιά δουλειά σε στήλες εναλλακτικής ενημέρωσης, να πάρουν δρόμο και να ασχολούνται μόνον με αυτά που ειδικεύονται: Με σέλφις και διάφορες άλλες μ@λ@κί@ς..

[Το προεδρικό αεροσκάφος "Airforce One" όταν μεταφέρει τον Τραμπ, συνοδεύεται πάντοτε από δύο τριγωνικά σκάφη. Πολλοί νομίζουν πως πρόκειται για Πλειάδεια σκάφη που προστατεύουν τον Αμερικανό πρόεδρο. Τα σκάφη αυτά, τριγωνικού τύπου TR-3B, ανήκαν στο Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα (SSP) και κάτω από τον έλεγχο της Cabal. Σήμερα, μαζί και με άλλου τύπου σκάφη, συνιστούν τον Διαστημικό Στόλο της Γήινης Συμμαχίας (Earth Alliance Space Fleet) και κάποια από αυτά ανήκουν στην νεοσυγκροτηθείσα Διαστημική Δύναμη των Ηνωμένων Πολιτειών..]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις