Η αληθεια για τα κρυμμενα μυστικα του θρονου του Ηνωμένου Βασιλείου (Μ.Βρεττανία)



Ο νόμιμος βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου (Μ.Βρεττανία) είναι ο βασιλιάς Joseph Gregory Hallett. Προηγουμένως έστειλε την αίτησή του στην Downing Street 10 (πρωθυπουργική
κατοικία).Ο Ντέιβιντ Κάμερον (πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου από το 2010 ως το 2016) σκέφτηκε ένα σχέδιο για να αποτρέψει τον νόμιμο διάδοχο του θρόνου,Joseph,να διεκδικήσει τον νόμιμο τίτλο του.Είπε στη βασίλισσα Eλισάβετ ότι ο πρίγκιπας William (ο μεγαλύτερος γιος του Πρίγκιπα Καρόλου και της Πριγκίπισσας Νταϊάνας)πρέπει να παντρευτεί για να έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν τα δικαιώματα της διαδοχής.Ο William γρήγορα επέλεξε από τις φιλενάδες του (είχε περισσότερες από μία).Ετσι τα δικαιώματα της διαδοχής άλλαξαν,για να επιτρέπουν μόνο κληρονόμους του William  και του αδελφού του Harry ή Εrikoy.Αυτό το έκρυψαν μεταξύ άλλων δύο αλλαγών.
Ο Πρωθυπουργός David Cameron,γνωρίζοντας πάρα πολλά μέχρι τότε,έπρεπε να παραιτηθεί.
Ωστόσο,καθώς ούτε ο William ή ο Harry είναι νόμιμοι κληρονόμιμοι (δεν είναι γιοι του Charles-Kαρόλου) δεν μπορούν να κληρονομήσουν και καθώς η βασιλική οικογένεια "αυτοπυροβολήθηκε" δηλώνοντας ότι μόνο τα παιδιά του William και του Harry θα μπορούσαν να κληρονομήσουν.Υπάρχει επίσης κρυμμένο παιδί της Καμίλα και του Καρόλου(Charles).
Επίσης η ίδια η βασίλισσα Ελισσάβετ δεν είναι η νόμιμη βασίλισσα καθώς ο πραγματικός της πατέρας προέρχεται από τον Τσάρο Αλέξανδρο της Ρωσίας.Αυτό συμβαίνει επειδή η βασιλική οικογένεια κατά κανόνα δεν έχει ποτέ νόμιμα παιδιά. Οι γιοί της Νταϊάνα δεν ανήκουν στον Κάρολο βιολογικά.

 



Τα παιδιά των βασίλισσας Ελισσάβετ δεν είναι βιολογικά του άντρας της,Φιλίππου.Επίσης τα παιδιά της βασίλισσας Βικτώριας (1819-1901)δεν ήταν βιολογικά παιδιά του συζύγου της Aλβέρτου.
Τα παιδιά της Κέϊτ Μίντλετον (Kate Middleton),συζύγου του σημερινού Πρίγκιπα Ουίλιαμ (μητέρα του η Νταϊάνα ),δεν είναι βιολογικά παιδιά του πρίγκιπα. Αυτός ο κανόνας τους επιβάλλεται με συμφωνία που έχουν με την οικογένεια Rothschilds.
Η Βρετανική βασιλική οικογένεια είναι η "μαφία".Είναι συνεργάτες στο έγκλημα με την οικογένεια του Rothschil μια συνεργασία που είναι πολύ επικερδής γι ' αυτούς. Η βασίλισσα είναι ο μεγαλύτερος διακινητής ηρωίνης στον κόσμο. Πληρώνουν γι'αυτό εξασφαλίζοντας ότι όλοι οι κληρονόμοι είναι νόθοι.Αυτό δίνει τον έλεγχο των Rothschild πάνω τους που μπορούν να τους εκβιάσουν Έτσι,όταν οι Rothschild θέλουν να γίνει πόλεμος, η βασίλισσα θα υπογράψει οικειοθελώς και θα συμφωνήσει με αυτούς τους πολέμους Όλα τα βασιλικά παιδιά έχουν πατέρα από ηγετικά μέλη της οικογένειας .

Ο Χίτλερ προερχόταν από τον οίκο των Rothschild(Ρότσιλντ).Οι Ναζί μετά τον πόλεμο διασκορπίστηκαν σε όλο τον κόσμο σε θέσεις εξουσίας.Ο Χίτλερ πήγε στην Αργεντινή με την Εύα Μπράουν και το μωρό τους Aνν.Στην Αργεντινή είχε άλλες τρείς κόρες.Η Άνγκελα Μέρκελ (γεννήθηκε από την αδελφή της Εύα Μπράουν με σπέρμα του Χίτλερ) η Τερέζα Μέι,η μητέρα του Ομπάμα Ανν και η πρωθυπουργός της Λιθουανίας. Ως παιδί η Μέρκελ στάλθηκε στην Ευρώπη για να ζήσει με μια θετή οικογένεια για να της επιτρέψει να παρακολουθήσει τα καλύτερα σχολεία και να προετοιμαστεί για τον μελλοντικό της ρόλο.Το τέταρτο Ράιχ ξεκίνησε στις 22 Νοεμβρίου 2005.Η πρώτη κόρη του Χίτλερ, Ανν, γέννησε το μωρό "Barry" από νέγρο όταν ήταν 19 ετών.Αυτό το μωρό ήταν πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.





Οι στενές σχέσεις με αυτούς τους ανθρώπους είναι:
Οι Clintons, οι Bushs, o Epstein,o Gates, ο πρίγκιπας Andrew,η βασίλισσα Eλισσάβετ,οTrudeau,ο Weinstein,ο Soros,η LadyGaga,ο Comey,ο Podesta,ο Abramovic
Αυτοί οι άνθρωποι σχετίζονται στενά. Είναι όλοι το ίδιο αίμα και κοντά στα μέλη της οικογένειας.

Μας κρύβουν πολλά.
Ένα πράγμα που έκρυβαν είναι ότι έχουμε έναν Βασιλιά:
Τον βασιλιά Joseph Gregory Hallett της Σκωτίας, όλης της Ιρλανδίας, της Αγγλίας,της Νέας Ζηλανδίας, του Καναδά, της Αυστραλίας.
Η ιστορία μας είναι απλά μια αφήγηση που έχει αποκομιστεί από τα διεφθαρμένα μέσα ενημέρωσης και εφευρέθηκε από τον νικητή του Β'ΠΠ τους Ναζί.

Η Ανν Μπολέιν δεν εκτελέστηκε ποτέ. Έζησε, και εγγονός της ήταν ο Γουόλτερ Ράλεϊ. Ο Joseph Gregory Hallett είναι ο άμεσος απόγονός της.Γεννήθηκε με τον τίτλο του "Χριστού" τον οποίο κληρονόμησε από τον πρόγονό του Walter Raleigh που τον κέρδισε στις 16 Ιουλίου 1596.
Είναι άμεσος απόγονος της Ελεονώρας της Ακουϊτανίας, βασίλισσας της Γαλλίας, η οποία υποκίνησε τα Χριστιανικά Υπουργεία για την Αγία Γραμμή του Δισκοπότηρου.Η βασίλισσα και ο Πάπας έχουν πιστοποιήσει ότι η "εκτέλεση" της Ann Boleyn ήταν ψεύτικη.
Για να μεταφέρεις τον τίτλο του Βασιλιά Ιωάννη της Αγγλίας πρέπει να έχεις να είσαι ο "Σάνγκρεαλ" ή ο "Χριστός".
Μόνο το sangreal μπορεί να μεταφέρει τον τίτλο: " Βασιλιάς Ιωάννης της Αγγλίας"
Ο Joseph Gregory Hallet δημοσίευσε τον ισχυρισμό του στον Πρόεδρο των ΗΠΑ και την Ελισάβετ Β' ότι φέρει τον τίτλο "Βασιλιάς Ιωάννης της Αγγλίας".
Ο Πρόεδρος επικοινώνησε με τη βασίλισσα μέσω διπλωματικών καναλιών και είπε " Είναι αλήθεια αυτό; Υπάρχει κάτι που θέλεις να αρνηθείς; Το ξέρω".
Η βασίλισσα Ελισσάβετ δεν μπορούσε να αρνηθεί τίποτα από αυτά.Στη συνέχεια πήγε να κρυφτεί,αλλά συνελήφθει και φυλακίσθηκε.

Στη συνέχεια,ο Πρόεδρος Τραμπ ανέλαβε τη Βρετανική Αυτοκρατορία μέχρι να εισέλθει "Ο Βασιλιάς Ιωάννης Γ" στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.
Ο βασιλιάς Ιωάννης Γ' υπέβαλε την επίσημη αίτησή του στις αρχές Νοεμβρίου του 2019,πιστοποιήθηκε και στέφθηκε στις 6 Απριλίου 2020.



ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
(κατ' οίκον περιορισμό)

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακαινίζεται και βάφεται ξανά στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την άφιξή του.Αυτό συμβαίνει εν μέρει επειδή οι ακτιβιστές μέσα στο Παλάτι ήταν τόσο τερατώδεις που κάποιος θα ήθελε να καθαρίσει και να βάψει πριν ζήσει εκεί.
Οι πατριώτες και τα "Λευκά Καπέλα' συνεργάζονται για να απομακρυνθούν από τη συσχέτιση με τις συνθήκες που υπεγράφη το 1720 που υποδούλωσε το αμερικανικό έθνος σε σκλαβιά κάτω από τη μοναρχία σε σημείο όπου όλοι οι φόροι από την Αμερική να στέλνονται στην πόλη του Λονδίνου και από εκεί στο Βατικανό.
Επειδή ο Βασιλιάς Ιωάννης Γ'έχει τον τίτλο του "Χριστού" υπό την ιερή καταγωγή του Αγίου Δισκοπότηρου μπόρεσε να εκτελέσει τις "Νύχτες της Μάλτας" από το Βατικανό  όπου ήταν υπεύθυνοι για την προσφορά χρήματος του κόσμου.
Ενημέρωσε τον Πρόεδρο Τραμπ γι'αυτό, ο οποίος το σημείωσε. Αυτό επέτρεψε στον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να απορροφήσει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα στο Υπουργείο Οικονομικών με αυτόν ως επικεφαλής του Οικονομικών.
Το Βατικανό δεν έχει πλέον τον έλεγχο της προσφοράς χρήματος.
Ο βασιλιάς Ιωάννης Γ'επιβεβαιώνεται και πιστοποιείται ως "Πάπας του Χριστού"από τον (νυν) Πάπα που το έκανε αυτό εν δράση την Παρασκευή του Πάσχα, αφού έκλεισε όλο τον κόσμο για τη Σαρακοστή.
Ο βασιλιάς Ιωάννης ο Γ' είναι πλέον ο Πάπας και κατέχει όλα όσα κάνει το Βατικανό.Ο Πάπας (πρώην) έχει πλέον παραιτηθεί και από τον τίτλο του "Ο εφημέριος του Χριστού".Μαζί μ'αυτόν και 350 μέλη του προσωπικού του Βατικανού συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν και επί του παρόντος είναι όλοι υπό άδεια.
Μετά απ'αυτό ο πρώην Πάπας βρίσκεται σε κατ'οίκον περιορισμό στην κατοικία των διακοπών του και δεν βρίσκεται στο Βατικανό. Είναι υπό ένοπλη φρουρά.
Δεν είναι περίεργο που ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει να "στραγγίξει τον βάλτο"?

Το Βασιλικό Ναυτικό της Βρεττανίας είπε στον Βασιλιά Ιωάννη Γ' ότι "έχουν σιχαθεί να μεταφέρουν στην βασίλισσα ηρωίνη",λέγοντας "είναι το μόνο που κάνουμε"
Το έμβλημα έχει αφαιρεθεί από το παλάτι του Μπάκιγχαμ και επίσης η Downing Street 10 (πρωθυπουργική κατοικία) .Νέες κατοικίες έχουν σχεδιαστεί για την "Downing Street 10" και το παλάτι του Buckingham.

Οι εκδηλώσεις αυτές σύντομα θα δημοσιοποιηθούν.


















ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις