ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΙΩΝ ΤΗΣ AGENDA 21

ΑΤΖΕΝΤΑ 21 & 2030: Ο ύπαρκτος λόγος πίσω από τον «κορωναϊό». Στον ...

Μπορεί να μην αρέσει, αλλά το να εθελοτυφλούμε κάνει περισσότερο κακό..
Η διασπορά του Covid 19 και οι αρνητικές συνέπειες στην παγκόσμια και στις εθνικές οικονομίες,
άρχισαν να γίνονται ορατές από όλους. Σχεδιάζονται και άλλα κτυπήματα με παράπλευρες συνέπειες, ώστε να καταστεί δυνατόν οι σκοτεινές δυνάμεις να εφαρμόσουν τα σχέδια τους.
Οι καλύτεροι σύμμαχοι των σκοτεινών δυνάμεων στην εφαρμογή των σχεδίων τους είναι οι αποβλακωμένες μάζες που ζουν στην νιρβάνα του Matrix που τις εγκλώβισαν. Μοιάζουν με τα πρόβατα που προσέχει ο βοσκός στην θαλπωρή της στάνης, αλλά είναι αυτός που αποφασίζει πόσα και ποια θα οδηγηθούν στην σφαγή.

Οι προλαλήσαντες:

- "Οι αρνητικές επιπτώσεις της αύξησης του πληθυσμού σε όλα τα οικοσυστήματα του πλανήτη γίνεται όλο και πιο συγκλονιστικά εμφανής".. David Rockefeller.

- "Η πτώση του παγκόσμιου πληθυσμού κατά 95%, δηλαδή στα 250 - 300.000.000 ανθρώπων, θα ήταν ιδανική.. Ted Turner (Ιδρυτής του CNN )

- "Οι κύριοι στόχοι μου θα ήταν η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού σε περίπου 100 εκατομμύρια".. Dave Foreman, συνιδρυτής του "Earth First".

Σε ανάλογο πνεύμα είναι και ο Bill Gates

Η Αgenda 21

Οι εφιαλτικές προτάσεις που περιλαμβάνει πρέπει να πραγματοποιηθούν μέσα στον 21ο αιώνα: Παγκόσμια οικονομική δικτατορία, κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας, της ατομικής ιδιοκτησίας, αναδιάρθρωση των οικογενειών. Απώτερος σκοπός είναι ο αθόρυβος, δίχως πόλεμο, αφανισμός του πληθυσμού του πλανήτη στο 80-90%. Πρόσχημα για την επίτευξη των παραπάνω, είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη και γενικότερα η κλιματική αστάθεια (σύμφωνα πάντα με την Αgenda 21 και το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ (UNEP).

Ωστόσο, σχετικοί επιστήμονες και καθηγητές πανεπιστημίων διατείνονται ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος κάποιας κλιματικής αποσταθεροποίησης, που και ακόμα αν συμβαίνει, δεν μπορεί να είναι ανθρωπογενής.













ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις