Μυστικές Τεχνολογίες

Ποιος κατέστρεψε τη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας;

Πληροφοριοδότες των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων υποστηρίζουν πως σ'αυτά χρησιμοποιείται τεχνολογία που είναι 1000 χρόνια απ' ότι
γνωρίζουμε σήμερα.
Ερευνητές και επιστήμονες λένε,πως αν δεν είχε καταστραφεί η βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας (και τόσες άλλες, άλλων μεγάλων πόλεων της Ελληνιστικής περιόδου) η τεχνολογία σήμερα θα ήταν 1000 χρόνια μπροστά, μιας και οι Αλεξανδρινοί είχαν φτάσει "μισό" βήμα πριν την ατμοκίνηση
(εφαρμογές Ήρωνος), που θα είχε σαν αποτέλεσμα η βιομηχανική επανάσταση να συμβεί τότε και όχι 1600 περίπου χρόνια μετά.
Η βιβλιοθήκη κάηκε, αλλά "όχι" τα σπουδαία βιβλία και επιστημονικά συγγράμματα.Οι επιστάτες της Βιβλιοθήκης (Σοφοί ονομάζονταν) δεν ήταν τίποτε ηλίθιοι..έβλεπαν τι έρχεται.Τα συγγράμματα είχαν φυγαδευτεί πολύ πριν!
Μετά από χρόνια παρουσιάζονται οι Άραβες με άλγεβρες, με χημείες, με αστρονομίες, εξελιγμένες μηχανικές κατασκευές κλπ. Αναρωτηθείτε! Που τα έμαθαν; Στις σκηνές τους στην έρημο με τις καμήλες απ'έξω;
Τα συγγράμματα αυτά είναι υπό την φύλαξη του υψηλού ιερατείου των μουσουλμάνων που ονομάζονται...Σούφι (οποία σύμπτωση!)
Συγγράμματα όμως λοξοδρόμησαν και προς το ερπετικό άντρο του Βάαλ, το Βατικανό.
Το Βατικανό όμως ήθελε και τα υπόλοιπα !!! Να γιατί οργανώθηκαν οι Σταυροφορίες !!Όταν λοιπόν οι Ναΐτες ξετρύπωσαν κάποια από αυτά,ο Πάπας τους έδωσε ιδιαίτερα προνόμια που τους έκαναν πάμπλουτους !!!




ΝΑΪΤΕΣ  ΙΠΠΟΤΕΣ


Εδώ η Ιστορία έρχεται και δένει,διότι οι Ναΐτες έχουν τις ρίζες τους στους χαζάρους, και αυτό μας εξηγεί γιατί αυτοί οι λεβέντες ασχολήθηκαν κύρια με την τοκογλυφία.
Το Βατικανό είναι ότι πιο σκοτεινό και σατανικό υπάρχει επί της Γης. Εξυπηρετεί τους επικυρίαρχους,δηλαδή την ελίτ, που για λίγο ακόμη θα κυβερνάει τον πλανήτη, και η οποία ελίτ είναι εκείνη που "τρέχει" τα μυστικά διαστημικά προγράμματα.
Να λοιπόν γιατί αυτά τα μυστικά προγράμματα μπορούν να είναι 1000 ή και περισσότερα χρόνια μπροστά !!
Να μην σας φαίνεται λοιπόν υπερβολικός ο αριθμός των 1000 ετών.Μπορεί να είναι και μεγαλύτερος !!!

Με αφορμή το παραπάνω άρθρο:

Το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα "Whistleblower" ισχυρίζεται ότι έχουμε τεχνολογία 1000 χρόνια πριν από οτιδήποτε έχει δει.Τα ειδικά προγράμματα πρόσβασης μπορούν να έχουν τεράστια εμβέλεια και μπορούν να Το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα "Whistleblower"παραμείνουν κρυμμένα πίσω από ένα πέπλο μυστικότητας για δεκαετίες.Τα τελευταία χρόνια,αρκετοί αξιόπιστοι καταγγέλλοντες έχουν προχωρήσει για να αποκαλύψουν τις πολύ προηγμένες τεχνολογίες και τα πολύ διαμερισμένα συστήματα.

 




Ταχύτερα από το φως διαστημικό ταξίδι που επιτρέπει στην ανθρωπότητα να φτάσει στα αστέρια δεν είναι πλέον το αντικείμενο της επιστημονικής φαντασίας.
Με εμπιστευτικά στοιχεία,συμπεριλαμβανομένων των επιστημόνων και ερευνητών όπως οι Emery Smith, Clifford Stone, William Tompkins, Niara Isley και Corey Goode, επιβεβαιώνουν ότι συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων στη Γη έχουν αυτόνομη κατοχή διαστρικών τεχνολογιών ταξιδιού και την ύπαρξη υπερφωτιστικού διαστημικού ναυτικού στόλου που περιλαμβάνει διάφορα μεγέθη και κατηγορίες.Τα σκάφη που χρησιμοποιούν "ταχυόν" οδήγησαν απόκρυψη από το κοινό εδώ και πολλά χρόνια.

















ΠΗΓΗ


















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις