Επιδίωξη του Κορωνoιού...

Ο λιμός της Ουκρανίας, ο ρατσισμός του ΣΥΡΙΖΑ και ο Υπουργός ...

Επιδίωξη του Κορωναιού ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΜΟΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΙΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΛΟΙΜΟΣ. Ο ΛΙΜΟΣ είναι ασθένεια επιλεκτική με προτίμηση τις
κατώτερες εισοδηματικές τάξεις ενώ ο ΛΟΙΜΟΣ δεν κάνει εξαιρέσεις μεταξύ της ΕΛΙΤ και όντων που βρίσκονται στην αρχή της εξελικτικής διαδικασίας για να τελειοποιηθούν εις ανθρώπινα όντα. Αυτά είναι τα πιστεύω της ΕΛΙΤ, δηλαδή της ηγεσίας της νέας τάξης.
Αν έτσι έχουν τα πράγματα, τότε ο λοιμός θα συνεχιστεί ολόκληρη την καλοκαιρινή περίοδο, για να επέλθει καίριο πλήγμα, αρχικά στις μεταφορές και τον τουρισμό. Οι ΗΠΑ και η ΕΕ πιθανότατα θα αντιδράσουν διά της έκδοσης πακτωλού από δολάρια και ευρώ. Έτσι θα γεννηθεί ο γνωστός μας στασιμοπληθωρισμός, ο οποίος θα μηδενίσει την αξία των δύο διεθνών αποθεματικών νομισμάτων.
Ταυτόχρονα οι διεθνείς εμπορευματικές συναλλαγές θα τείνουν να μηδενιστούν, και επίσης θα προκύψει έντονο πρόβλημα εξωτερικού χρέους. Χώρες όπως η Κίνα, η Ιαπωνία που διακατέχουν τα ομόλογα σε ευρώ και δολάρια θα σπεύσουν να τα εκποιήσουν στην δευτερογενή αγορά, με αποτέλεσμα τα επιτόκια να δεκαπλασιαστούν και η τρέχουσα αξία των ομολόγων να υποδεκαπλασιαστεί. Με τον τρόπο αυτό ΗΠΑ και ΕΕ θα εξαγοράσουν το χρέος τους στο 1/10 της ονομαστικής του τιμής.
Είναι σαφές ότι πρόκειται για επιδίωξη η οποία αφανίζει την απειλή των Ασιατικών χωρών και παρατείνει το imperioum των Δυτικών χωρών. Αυτές είναι επιδιώξεις και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι θα υλοποιηθούν, απλούστατα γιατί όλοι ο παίκτες έχουν σχέδια που δεν τα γνωρίζουν άλλοι και βέβαια ούτε εμείς.

ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.








 Giorgallis Piliotis












ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις