ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

 

Ο Όργουελ με το 1984 τα είχε γράψει όλα στην δεκαετία του 30. Θα μας οδηγούσαν στην Οργουλιακή φασιστική κοινωνία με τον Μεγάλο Αδελφό να μας κοιτάει όλη μέρα μέσα από το σπίτι μας. Μην
πιστεύετε ότι τα μέτρα που πήραν για τον αόρατο εχθρό θα τελειώσουν κάποτε! Ζούμε την μεγαλύτερη δικτατορία που πέρασε ποτέ ο άνθρωπος χωρίς να το έχει αντιληφθεί.
Δείτε τώρα το σενάριο πριν την χλαπάτσα που λίγο λίγο, σιγά σιγά θα μας περάσουν, με την δικαιολογία του πάντα για το καλό σας!

1. Σε λίγες ημέρες η καραντίνα δεν θα μπορεί να επιβληθεί γιατί οι πολίτες θα βγαίνουν έξω λόγω καλού καιρού, βαρεμάρας, νεύρων και τσακομών με τους δικούς τους. Δεν θα έχουν κατανοήσει ακόμη ότι βρίσκονται σε ανοικτή φυλακή ατομικών περιοριστικών μέτρων. Ο άνθρωπος έχει την τάση να φωλιάζει παρέα με τους έμπιστους δικούς του, λόγω της ασφάλειας της ομαδικότητας που μας κρατούσε πάντα στην ζωή. Οι επιθέσεις φαλς φλαγκ θα αρχίσουν σύντομα. Το χέσιμο θα είναι μαζικό στις μεγαλουπολεις και ο λαός δεν θα ζητάει νέα μέτρα προστασίας. Τα έχει από τις 6 το πρωί μέχρι τις 6/4 στις 6 το πρωί.

2. Σε 2 εβδομάδες και μετά από τις μαζικές εικονες απάτης των χιλιάδων πεθαμένων από άγνωστες αιτίες και αόρατες αρρώστιες, ο χεσμένος ΝΟΥΣ θα βραχυκυκλώσει περισσότερο και το πείραμα του κλάμπ 33 θα βγάλει νέο πόρισμα. Δεν υπάρχουν τεστ για να διαπιστώσουν ποια αρρώστια είναι και γιατί άλλωστε, εαν όλοι οι άρρωστοι και γιατροί είναι χεσμένοι πάνω τους, με αποτέλεσμα όλοι οι νεκροί να έχουν το νούμερο Κορώνα-19 (2020-2001=19, από τους Δίδυμους Πύργους και τον Γουόρ ον Τέρρορ). Έγινε μια τεράστια Συγκομιδή ψυχών πριν 19 χρόνια με 3 χιλιάδες αμερικάνους, 1,5 εκατ. Ιρακινών για τον Πονηρό. Εδώ είναι ο αόρατος και η μη υλική του υπόσταση, ίδια με τον ιό-19,αόρατος και επικίνδυνος).

3. Οι αόρατοι γνωρίζουν την ψυχοσύνθεση και ψυχολογία σας καλύτερα από εσάς και γι αυτό θα περάσουν στο επόμενο μέτρο για το καλό σας. Εσείς χεσμένοι από τον φόβο να μην πάτε στον Άγιο Πέτρο, θα ζητήσετε από μόνοι σας το κινέζικο βραχιολάκι που κατασκευάζουν κατα δισεκατομμύρια μέσα στο έτος του Αρουραίου στην χώρα του Δράκου (Δράκος= παλι ο αόρατος άυλος εχθρός). Το βραχιολάκι το έχουν ήδη πάρει στο Χονγκ Κονγκ και Κίνα το έτος του Αρουραίου.

4. Το βραχιολάκι δεν λειτουργεί ακόμη καλά αλλά το παλεύουν και μαθαίνω ότι 50% λειτουργεί πολύ καλά. 'Ολοι οι πολίτες σε καραντίνα πρέπει να το φοράνε. Αν βγεις έξω από το σπίτι έρχονται και σε μαζεύουν. Τι κάνουν στους ανυπάκοους πολίτες δεν γνωρίζουμε ακόμη αλλά μπορούμε να φανταστούμε. Αργότερα το βραχιόλι θα πρέπει να φορεθεί από όλους τους πολίτες, η Κίνα είναι πιο μπροστά στο πείραμα 33 και γι αυτό όλα ξεκίνισαν σε μια φασιστική χώρα με κομμουνιστικό σύστημα που ο άνθρωπος είναι μόνο ένα αναλώσιμο ζωάκι.

5. Όποιος δεν φοράει το βραχιολάκι ή για λόγους κακής λειτουργίας θα έχει περισσότερα περιοριστικά μέτρα. Οι χεσμένοι θα έχουν χαρτί υγείας αλλά καμία πλέον ελευθερία. Και όσοι είναι επικίνδυνοι και δεν υπακούουν τα μέτρα του Μεγάλου Αδελφού, η δικαιοσύνη και το Υπουργείο Αλήθειας θα τους εμβολιάζει τζαμπα με την χλαπάτσα. Η αλλιώς θα αποκόβονται ηλεκτρονικά από τράπεζες και δημόσιους οργανισμούς.

Καλή δύναμη,

Ενωθείτε τώρα σε ομάδες, η επίθεση πολέμου εναντίον σας είναι αόρατη και δεν πρόκειται ποτέ να τελειώσει. Τα πορίσματα βγαίνουν ασταμάτητα και στέλνονται στο κλαμπ 33 στις Βρυξέλλες.
















ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις