Βίντεο – ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο του Πάνου Ζάρλα

atixima_main 

 Πως έγινε το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του 28χρονου περσινού νικητή του ρεάλιτι Power Of Love ανήμερα των γενεθλίων τουΤο σοκαριστικό βίντεο που έχει καταγράψει στιγμή- στιγμή το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Πάνος Ζάρλας, παρουσίασε το onetv.




Ο 28χρονος, που δεν φορούσε κράνος,  έχασε τη ζωή του την ημέρα των γενεθλίων του στη λεωφόρο Συγγρού. Στο βίντεο φαίνεται πώς χάνει τον έλεγχο της μηχανής του και χτυπά στο διαχωριστικό κιγκλώδωμα ανάμεσα στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λίγο πριν από το Ωνάσειο.

Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί από το τροχαίο


Σοκαρισμένοι, εξαιτίας της εικόνας που αντίκρισαν είναι και οι αστυνομικοί της τροχαιας που χειρίστηκαν το συμβάν αφου βρήκαν το άψυχο το κορμι του διαμελισμένο, στο οδόστρωμα.

Νωρίς σήμερα το πρωί βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος και η μητέρα του άτυχου νέου, μη μπορώντας να πιστέψει το τραγικό παιχνίδι που της επιφύλασσε η μοίρα.

Την ώρα που εκείνος έπεφτε νεκρός στην άσφαλτο οι φίλοι του εύχονταν «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του και «υγεία» στα social media, ενώ λίγο μετά έγραφαν στον αγαπημένο τους «καλό ταξίδι» και «καλή ανάπαυση»...
















ΠΗΓΗ






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις