Ενα βημα προς το χαος ..Σεναρια του αυριο ..!



Δεν θα κατσω να εξηγησω τι , ποιος γιατι και τι πρεσβευω , αν διαβαζεις αυτο το αρθρο και δεν με εχεις ξανα διαβασει στο παρελθον μαλλον θα σχηματισεις αλλη αποψη απο αυτη που
ειναι η αληθεια …αρα συμβουλευω πριν κρινεις επιφανειακα σκαψε εδω μεσα και διαβασε ..εχει τονους πληροφορια να καταλαβεις !
Απο χτες ανεμενομενο ηταν οτι θα παμε απο τον Βλακα στον Πανυβλακα ,… βεβαια δεν περιμενα ποτε να εχει αυτα τα νουμερα ο Συριζα και επειδη δεν θελω αυτο το αρθρο να φανει συνωμοσιολογικο δεν θα εκφρασω αποψη αν πιστευω οτι εχει πεσει το μαγειρεμα της αρκουδας η οχι !…Προχτες εκανα ενα αρθρο που μιλαω για αυτο αν συμβει κοκ ..>!
Σε αυτο το αρθρο θελω απλα να τοποθετησω στην συνειδηση σου μερικα μελλοντικα σεναρια …και αυτο ειναι ολο…στο κατω κατω τοσα χρονια σκληρης κριτικης στα παντα απο οτι ειδα και απο την αποχη και απο την επιλογη ψηφου ..δεν βοηθησαν και πολυ ..!

 Τα προβληματα πριν τα Σεναρια…

Ο Κουλης εχει μονο εναν μηνα για να καταφερει να μην εκλεγει ….γιατι αληθεια σας λεω κανεις απο τους δυο δεν θελει να ειναι μονος του πια αρχηγος στο καραβι Ελλαδα μιας και αυτο εχει προκαθορισμενη πλεον πορεια τα βραχια !..

Ο Αλεκος εχει μονο εναν μηνα να «πλυνει» και να εξαφανισει τα «φραγκα» απο τις Πρεσπες … θα μου πεις ωπα ρε μεγαλε που ξερεις οτι τα πηρε; …θα σου πω οτι το μπαρμπουνι δεν ειναι κοκκινο επειδη δεν μπορει να κλασει και θα περασουμε παρακατω
..!
Σεναριο νουμερο 1 … …Ο Αλεκος κανει ενα τηλεφωνακι στον Ερντι και του λεει μεγαλε ειμαστε και οι δυο στο καναβατσο…εγω πατωσα στις εκλογες .. εσυ πατωσες το ιδιο και δεν βλεπω μελλον στην καρεκλα… δεν στελνεις μια φρεγατα να στειλω εγω αλλη μια να αμολησουμε ο ενας στον αλλο καμια κουφια ριπη – πυραυλο κοκ…ε και αν χαθουν και μερικοι δεν τρεχει και κατι ..και ετσι εσενα να σε αγαπησουν οι στρατιωτικοι και εγω να συνεχισω μεχρι το 2020 χωρις νεες εκλογες ;…η να κανω μια κυβερνηση σωτηριας μπας και σωθουμε μεσα στο πληθος ευθυνων;

Σεναριο νουμερο 2 … Ο κουλης αν βγει θα παραλαβει εναν γολγοθα .. καλυτερο απο ολα ειναι να ηγηθει σε μια κυβερνηση συνεργασιας …μια κυβερνηση σωτηριας της πατριδας ωστε οτι και να σκασει στα χερια του να μην το πληρωσει πολιτικα ο ιδιος αλλα ολοι μαζι …!
Το τουρκικο τρυπανι βαραει στις 13 Ιουνη μεσα στο Αιγαιο… και οσο αφηνεις το Τουρκο να κανει μαγκες τοσο ανεβαινει στο κρεβατι ως χωριατης …αρα πρεπει να σκεφθουμε κατα ποσο θα προλαβουμε τις εκλογες η κατα ποσο αμεσα μετα τις εκλογες θα εχουμε εναν κουλη να απευθυνει σαν καλο παιδι που ειναι ενα μεγαλο ευχαριστω στους Αμερικανους που με τις ενεργειες τους φροντισαν για την ειρηνη κλπ κλπ…οπως ειχε κανει ο Ελιτσας …!

Σεναριο Τρια …δεν γινεται τιποτα ο Κουλης βγαινει …και σε 7-9 μηνες μετα απο τα απανωτα ιπταμενα τσιμπουκια της χωρας πεφτει και ξανα γινονται εκλογες …ο λαος πλεον τα εχει παρει και αλλαζει το πολιτικο σκηνικο και δημιουργει μια πολιτικη ανωμαλια …οπου η χωρα μπορει να εχει ενα ειδος κυβερνησης αλλα βασικα ειναι ακυβερνητο το σκαφος ..>!

Τεταρτο σεναριο το πιο τρομακτικο..δεν παιζει τιποτα απο τα παραπανω ..Ο κουλης αναλαμβανει και συνεχιζει το εργο των προηγουμενων δηλαδη να εξυπηρετει την ατζεντα της Νεας Ταξης πραγματων… εμεις γονατιζουμε πιο πολυ …και παρακαλαμε να ψοφησει η να ψοφησουν τον Ερντογαν για να ξεκινησει το χαος του Ελληνα …!

Αν δεν γινει η ευχη μας πραγματικοτητα , κατανταμε η Ελλαδα μεσα στον επομενο καιρο να χανει με ειρηνη εδαφη της οπως θρακη , νησια και ισως κρητη … οπου θα τα παραδωσουμε μονοι μας μετα απο την συνεχομενη οικονομικη επιθεση .. που θα μας εχει κανει ολους σκλαβους !

Οταν παραδωθει πλεον η Ελλαδα ξεκιναει η συγκομιδη για τον παγκοσμιο ελεγχο της γης απο μια μονο φατρια και αρχηγο , εκει θα εχει δημιουργηθει και το αντι νεο ταξικο κινημα παγκοσμια ..αλλα κανεις δεν θα γνωριζει αν αυτοι που φαινονται ως αρχηγοι ειναι δικοι τους η οχι … εκει θα πρεπει να εχει ηδη η καρδια σου αναλαβει να παιρνει αποφασεις με επιτυχια πια και να μην εχεις κανεναν ενδοιασμο για το αν η καρδια γνωριζει καλυτερα απο το νου σου !>>!

Οποιο και σεναριο να επικρατησει το σιγουρο ειναι οτι καναμε επιτελους ακομα ενα βημα προς το χαος ..γιατι δεν γνωριζω αν εχεις αντιληφθει τα αληθινα προβληματα και τον τροπο που μπορουν να λυθουν … εν πασει δεν θα εξηγησω εδω ..εσυ αν ακους χαος να μην σκιαζεσαι γιατι αυτη την στιγμη ειναι το μονο που μπορει να σε βοηθησει !

Να μην ξεχασω οτι υπαρχουν καποια καλοπαιδα που μπορει να εχουν οπλα που επηρεαζουν την σεισμικοτητα σε ενα γεωγραφικο σημειο ..στην περιπτωση που δεν γονατιζεις με το ετσι μπορεις και με το γιουβετσι..!

Προφανως και εχω χρησιμοποιησει μονο τα κακα σεναρια και οχι τα σεναρια οπου ενας αληθινος ηγετης αναλαμβανει και αποκοβει την Ελλαδα απο παντου με σκοπο να την κανει αυτονομη και κυριαρχη ξανα στα δικαιωματα της και με ανωτερη αποστολη να διδαξει ξανα τον πολιτισμο πανω στην γη και να στειλει στον διαολο τον πολιτισμο της χεστρας του σημερα …! Για αυτο το σεναριο πρεπει να μιλαμε και να γραφουμε μηνες ..!












ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις