Χάος επικρατεί στα Ελληνικά νοσοκομεία, αλλά οι επεμβάσεις «αλλαγής φύλου» στα «τρανς άτομα» θα γίνονται δωρεάν…

Χάος επικρατεί στα Ελληνικά νοσοκομεία, αλλά οι επεμβάσεις «αλλαγής φύλου» στα «τρανς άτομα» θα γίνονται δωρεάν…

Μπορεί τα νοσοκομεία της Χώρας να έχουν «τα μαύρα τους τα χάλια», το υπουργείο Υγείας όμως φροντίζει τουλάχιστον για τις ανάγκες των ομοφυλόφιλων, οι οποίοι θέλουν να
κάνουν «αλλαγή φύλου», καθώς οι επεμβάσεις τους θα γίνονται δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία…
Σημειώνεται ότι οι επεμβάσεις αυτές κοστίζουν από 5.000-6.000 ευρώ και άνω, τα οποία θα δίνει πλέον από την τσέπη του ο Έλληνας φορολογούμενος!



Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Δημοκρατία», “παραδόθηκε στον υπουργό Υγείας το πόρισμα της Ομάδας Εργασίας (στελέχη του υπ. Υγείας και μέλη του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών) για την υγειονομική κάλυψη των ομοφυλοφίλων. Το πόρισμα εστιάζει στην ανάγκη των τρανς ατόμων να λαμβάνουν υπηρεσίες που προορίζονται και για τα δύο φύλα, στα δικαιώματα των μεσοφυλικών ατόμων, καθώς και στη δυνατότητα να καλύπτονται οι θεραπείες φυλομετάβασης. Τα μέλη της επιτροπής εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για πρωτοβουλία του κ. Ξανθού να εστιάσει στα ειδικά προβλήματα πρόσβασης που αντιμετωπίζουν τα τρανς άτομα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Ξανθού «για να επιτευχθεί το όραμα της καθολικής κάλυψης πρέπει να λαμβάνεται ειδική μέριμνα για άτομα που έχουν σοβαρά προβλήματα πρόσβασης, προκειμένου και αυτά να απολαμβάνουν ισότιμα το συνταγματικά κατοχυρωμένο αγαθό της υγείας. Το υπουργείο Υγείας, αφού μελετήσει το πόρισμα, θα προχωρήσει άμεσα στα κατάλληλα θεσμικά μέτρα, ώστε να μπορούν τα τρανς άτομα να καλύπτονται από το σύστημα Υγείας όπως και οι υπόλοιποι πολίτες της χώρας»”.

Το νόημα το οποίο βγαίνει είναι ότι με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων θα γίνονται οι «αλλαγές φύλου» στα «τρανς άτομα» που το επιθυμούν. Χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι παραπάνω;













ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις