ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η συνάντηση στο Βατικανό που επισπεύδει την έλευση παγκόσμιου ηγέτη



Ο Πάπας Φραγκίσκος έχει βάλει «μπρος» τις μηχανές προκειμένου να έρθει όσο τον δυνατόν γρηγορότερα στον πλανήτη η παγκόσμια κυβέρνηση με μία θρησκεία, προσαρμοσμένη
στα «μέτρα» της.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Ο Πάπας προχθές, κατήγγειλε »την μοχθηρία και την ασχήμια των καιρών μας» που οδηγούν στην απόρριψη των μεταναστών, σε ένα μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα για τους Μετανάστες και τους Πρόσφυγες, «σε σημείο που γινόμαστε στενόμυαλοι, κλεισμένοι, και κυρίως, χωρίς να το συνειδητοποιούμε, ρατσιστές».
Στόχος, μεταξύ των άλλων, για την Ευρώπη είναι, όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε η δημιουργία μίας τεράστιας πολυπολιτισμικής ευρωπαϊκής κοινωνίας με συγχωνεύσεις πολιτισμών και θρησκειών, χάριν της ειρήνης».

Σε αυτή την κατεύθυνση, πρωταρχικό ρόλο παίζουν οι τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες (Ιουδαϊσμός, Ισλάμ, Εβραιοχριστιανισμός –καμία σχέση με τον Ελληνοχριστιανισμό, ο οποίος απορρίπτει στην πράξη την Παλαιά Διαθήκη-).

Ωστόσο, στο «άρμα» της παγκόσμιας θρησκείας πρέπει να ανεβούν και θρησκείες που δεν έχουν αναφορές στον Γιαχβέ-Αλλάχ (ουδεμία σχέση με τον Χριστό).

Ως εκ τούτου, επιτροπή Βουδιστών (δόγμα βασισμένο στην αθεΐα) από την Ταϊβάν, επισκέφτηκε επίσημα το Βατικανό, με όλους μαζί να υπερτονίζουν την ανάγκη «συνεργασίας των θρησκειών» για την «παγκόσμια ειρήνη».

Τα λόγια ηχούν ευχάριστα στα αυτιά των περισσοτέρων! Μήπως όμως στο όνομα της… «ειρήνης» θα ξαναγίνουν εγκλήματα, όπως συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν, και «ειρήνη» θα προσφέρεται μόνο σε όσους υπακούν στις «επιταγές» μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία απαιτείται, σύμφωνα με τον Πάπα Φραγκίσκο για να την εξασφαλίζει ;

«Οι βουδιστές, οι μουσουλμάνοι, οι χριστιανοί, όλες οι θρησκείες του κόσμου, πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, επειδή στις μέρες μας η θρησκεία πρέπει να γίνει πιο δραστήρια», ανέφερε βουδιστής, μέλος της επιτροπής που βρέθηκε στο Βατικανό.

Ήρθε λοιπόν και η ώρα των Βουδιστών να ενσωματωθούν στο νέο δόγμα της Πανθρησκείας, γεγονός που, αν μη τι άλλο, επισπεύδει την έλευση παγκόσμιου ηγέτη, καθώς η κάθε νέα εξουσία έχει τον επικεφαλής της.

















ΠΗΓΗ






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις