ΜΚΟ που στήνει hot spot στις φτωχογειτονιές ολόκληρης της χώρας έβγαλε βόλτα τον Μητσοτάκη στο κέντρο των Αθηνών!

 
 
 
Η βόλτα αυτή στο κέντρο των Αθηνών έγινε υπό την αιγίδα της ΜΚΟ Praksis, η οποία πήρε από το χεράκι τον Μητσοτάκη και τον γύρισε από όλα τα… αξιοθέατα του κέντρου των Αθηνών, προκειμένου να φωτογραφηθεί.

Ποια είναι η συγκεκριμένη ΜΚΟ;

Την οργάνωση Praksis την γνώρισε ο Ελληνικός Λαός από ένα ρεπορτάζ του τοπικού ειδησεογραφικού πρακτορείου lesvosnews, την ώρα που η Λέσβος βίωνε την κορύφωση του προσφυγικού δράματος, σύμφωνα με το οποίο «οι δουλέμποροι πείθουν τους μετανάστες, πως το ταξίδι τους προς την Ελλάδα, είναι σαν μία μίνι κρουαζιέρα, με όλες τις ανέσεις» και “τους προμηθεύουν μάλιστα ένα βιβλιαράκι – πλήρη οδηγό, όπου τους παρέχουν και τις πιο λεπτομερείς πληροφορίες. 
 
ΜΚΟ που στήνει hot spot στις φτωχογειτονιές ολόκληρης της χώρας έβγαλε βόλτα τον Μητσοτάκη στο κέντρο των Αθηνών2
 
Το βιβλιαράκι αυτό έχει τίτλο «WELCOME TO GREECE!» και υπότιτλο, «AN INFO-GUIDE FOR REFUGEES AND MIGRANTS»”, το οποίο εντοπίσαμε στο διαδίκτυο και στο οποίο περιλαμβάνεται και η εν λόγω ΜΚΟ.

Οι δράσεις της εν λόγω οργάνωσης είναι ομολογουμένως πολυπληθείς, αφού συμμετέχει στο πρόγραμμα για την εύρεση διαμερισμάτων για τους λαθρομετανάστες, δραστηριοποιείται στην υποδοχή των λαθρομεταναστών στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου , έχει λάβει πακτωλό χρημάτων από το Ελληνικό Δημόσιο!!!  











Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις