Αστυνομικοί δώρισαν σε γιο συναδέλφου τους με εγκεφαλική παράλυση το πιο απίθανο δώρο!

 


Το 16χρονο αγόρι με την εγκεφαλική παράλυση που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πάντα θαύμαζε τον πατέρα του, οποίος είναι αστυνομικός και υπηρετεί
στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης.  

Έτσι οι αστυνομικοί του Τμήματος αποφάσισαν να κάνουν ένα ξεχωριστό δώρο-έκπληξη στον γιο του συναδέλφου τους, αναγνωρίζοντας το έργο και την προσπάθειά του ως αστυνομικός και ως πατέρας - ένα ξεχωριστό "περιπολικό", το οποίο εφαρμόζεται τέλεια στο αναπηρικό καροτσάκι του αγοριού! Επιπλέον, διαθέτει φώτα που αναβοσβήνουν ακριβώς σαν ένα αληθινό περιπολικό, καθώς και το όνομα του 16χρονο Aidan Riley σε διάφορα σημεία του.

Το δώρο αυτό σήμαινε πολλά για τον Aidan, ο οποίος είχε ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του καθώς έκανε βόλτα με το "περιπολικό" του, αλλά και για τον πατέρα του.

Αμέσως μετά ο αστυνομικός Merritt Riley δήλωσε: "Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ως αστυνομικοί πάντα προσπαθούμε να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας. Έτσι, όταν κάποιος ήρθε για να βοηθήσει εμένα, ένιωσα παράξενα. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι σημαίνει για μένα το χαμόγελο στο πρόσωπό του γιου μου..."

Τώρα ο Aidan θα μπορεί να είναι ακριβώς σαν τον μπαμπά του!

Απολαύστε το βίντεο:




Boy with cerebral palsy gets police car costume that fits over wheelchair
JUST LIKE DAD: This boy with cerebral palsy wants to be just like his dad, who is a police officer. So, the NYPD got him a police car costume that fits right over his wheelchair 💙 https://cbsn.ws/2NPGiDS
Δημοσιεύτηκε από CBS News στις Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018













ΠΗΓΗ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις