Η καλύτερη απόδειξη ότι η Νέα Τάξη δεν κάνει «μάγκα» κανένα

Η καλύτερη απόδειξη ότι η Νέα Τάξη δεν κάνει «μάγκα» κανένα


Η Νέα Τάξη έχει ως στόχο να καταργήσει τα έθνη.
Στην Ελλάδα έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό ότι υπάρχουν πιέσεις να δεχτούμε να ξεπουλήσουμε την ιστορία μας. Μόλις λοιπόν δώσουμε το
όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς (αν το δώσουμε), μετά και οι Αλβανοί θα ζητήσουν να πάρουν «κομμάτι» από την πίτα και οι Τούρκοι με την σειρά τους θα ζητήσουν την ανεξαρτητοποίηση της Θράκης.

Απώτερος στόχος της Νέας Τάξης είναι να διαιρέσει την Ελλάδα, για αυτό και δίνει περιθώρια αλλά και χρήματα στους Σκοπιανούς, στους Αλβανούς και στους Τούρκους.

Πολλοί άνθρωποι έχουν την εντύπωση ότι αυτού του είδους τα χτυπήματα τα δέχεται μόνο η Ελλάδα αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Είναι σίγουρο ότι εμάς τους Έλληνες μας αντιπαθούν περισσότερο από όλους επειδή έχουμε ελεύθερο πνεύμα, αλλά η Νέα Τάξη απεχθάνεται την έννοια της πατρίδας γενικότερα.

Στα πλαίσια της κατάργησης των εθνών, η Νέα Τάξη προωθεί το διαίρει και βασίλευε.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Πρόεδρος των Σκοπίων Γκιόργκι Ιβάνοφ, σε διάγγελμα του αργά εχθές το βράδυ γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να υπογράψει το προεδρικό διάταγμα για το νομοσχέδιο που ψήφισε σήμερα η Βουλή των Σκοπίων,  το οποίο προβλέπει την διεύρυνση της χρήσης της αλβανικής γλώσσας στη χώρα.

Ο Γκιόργκι Ιβάνοφ ανέφερε ότι κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου δεν τηρήθηκαν οι κανονισμοί της Βουλής , ενώ ισχυρίστηκε για μία ακόμη φορά ότι το νομοσχέδιο προσκρούει στις διατάξεις του Συντάγματος των Σκοπίων.

Τι δείχνουν όλα τα παραπάνω

Όλα τα παραπάνω μας δείχνουν ότι η Νέα Τάξη δεν κάνει «μάγκα» κανένα διότι από την μια (η Νέα Τάξη) χρηματοδοτεί τους Σκοπιανούς οι οποίοι θέλουν να λέγονται Μακεδόνες και από την άλλη βάζει τα τσιράκια της στα Σκόπια να ψηφίσουν την διεύρυνση της χρήσης της Αλβανικής γλώσσας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο εθνικισμός των Σκοπιανών δέχτηκε ένα πολύ μεγάλο πλήγμα.

Συμπέρασμα:

Η Νέα Τάξη μόλις διαιρέσει την Ελλάδα (αν τα καταφέρει), θα προχωρήσει στην διαίρεση και των υπόλοιπων εθνών.








ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις