Έλληνες, στηρίξτε την Ελλάδα!

Έλληνες, στηρίξτε την Ελλάδα!


Το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις περιπτώσεις πολεμικών συρράξεων ή αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων, αλλά ακόμα και σε επίπεδο απλής οργάνωσης καταναλωτών ή ομάδων που
πρέπει ενωμένες, να στείλουν κάποιο μήνυμα ή να προβούν σε δράσεις που θα φέρουν συγκεκριμένα αποτελέσματα.

 Ακόμα και σε επίπεδα τοπικών συλλόγων, παρατηρείται το φαινόμενο, όλοι να θέλουν να είναι πρόεδροι, όλοι να θέλουν τη δόξα, να φαίνονται οι ίδιοι πιο δραστήριοι και ικανοί από τους υπόλοιπους, οι οποίοι θα ακολουθούν μόνο τις δικές τους πρωτοποριακές ιδέες.

Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις έρχεται η διχογνωμία, οι εντάσεις και ο κοινός στόχος παραμερίζεται ή λησμονείται, οπότε εγκαταλείπεται η προσπάθεια ή ακόμα χειρότερα, όλη η ενέργεια που τυχόν διαθέτει κάποιο ικανό στέλεχος στρέφεται ενάντια στην οποιαδήποτε κοινή προσπάθεια και την καταδικάζει σε αποτυχία.

 Όλοι, λίγο πολύ, έχουμε γύρω μας παραδείγματα που τα έχουμε βιώσει και έργα ή προσπάθειες, οι οποίες ναυάγησαν ή εγκαταλείφθηκαν πριν καν αρχίσουν, λόγω διχόνοιας και παρεξηγήσεων.
 Αποτέλεσμα: οι τεράστιες δυνατότητες που κρύβουν οι Έλληνες μέσα τους μένουν ανεκμετάλλευτες ή αποδίδουν ελάχιστα στο κοινωνικό σύνολο, αφού παραμένουν επωφελείς μόνο σε ατομικό επίπεδο συνήθως.

 Έτσι και σήμερα, που οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί μας είναι σε τουρκικές φυλακές υψίστης ασφαλείας, θα έπρεπε όλοι μαζί να δείξουμε ότι ενδιαφερόμαστε για τις επιθετικές ενέργειες των Τούρκων, ότι ενδιαφερόμαστε για τα δυο παιδιά που είναι παιδιά όλων μας και δεν δεχόμαστε από κάποιους να λένε, ότι δεν είναι σημαντικό για εμάς τους Έλληνες, να έχουμε δυο δικούς μας ανθρώπους ομήρους στα χέρια των Τούρκων.

Νοιαζόμαστε, και πολύ μάλιστα!

 Δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε από τον οποιονδήποτε, να διασύρει την πατρίδα μας, όσο ψηλά κι αν είναι στην ιεραρχία ή στην ηγεσία αυτής της χώρας. Οι υψηλά ιστάμενοι πολιτικοί και στρατιωτικοί έχουν ορκιστεί πίστη στην πατρίδα και ακόμα και οι άθεοι έχουν δεσμευτεί να υπηρετήσουν την πατρίδα, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό, για έναν άνθρωπο που διατείνεται, ότι δεν χρειάζεται τον Θεό για να έχει τιμή, υπόληψη, ηθική και αξιοπιστία. Τώρα ήρθε η στιγμή που θα επιβεβαιώσει ο κάθε ένας από αυτούς, είτε με τον όρκο του, είτε με τη δέσμευσή του, το πόσο υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και την πατρίδα.

 Επειδή όμως πολλές φορές έχουμε δει πολλά από τους ηγέτες μας, πρέπει κι εμείς οι απλοί πολίτες να δείξουμε με τον τρόπο μας και με τις ενέργειές μας, είτε οργανωμένα, είτε μόνοι μας, συνειδητά, ότι αντιστεκόμαστε και καταδικάζουμε τις ενέργειες των Τούρκων και δεν επιτρέπουμε πρώτα εμείς ως λαός, ως Έλληνες, σε κανένα γείτονα να μας κουνάει το δάχτυλο και να μας απειλεί και μάλιστα τη στιγμή που εμείς, όχι μόνο δεν απειλούμε κανέναν, αλλά μαζεύουμε εδώ, φροντίζουμε και ταΐζουμε τον κάθε πικραμένο πολίτη αυτού του μάταιου κόσμου!

 Έλληνες πρέπει να στηρίξουμε την Ελλάδα και να δείξουμε στους απ' έξω ότι δεν ανεχόμαστε να μας θεωρούν αδύναμους!

Έχουμε τη δύναμη, με τον οικονομικό αποκλεισμό οποιουδήποτε αγαθού προέρχεται από εχθρό της πατρίδας και των παιδιών μας, να δείξουμε πρώτα εμείς, οι απλοί καταναλωτές, ότι δεν δεχόμαστε άλλες προσβολές!

Το οικονομικό μποϋκοτάζ είναι μια πολύ καλή αρχή, που θα πονέσει αυτούς που μας φέρονται απαξιωτικά. Ας στηρίξουμε σε πρώτη φάση πρωτοβουλίες συμπατριωτών μας, που αξίζουν την στήριξή μας και όλοι μαζί να στηρίξουμε έτσι τη χώρα μας.

 Για παράδειγμα βλέπουμε μηνύματα όπως αυτό του Βόρειου Έβρου πρώτα και των τουρκικών νέων, που ακολουθεί μετά, προς τους καταναλωτές.

Ας τα λάβουμε υπόψη μας κι ας τα κάνουμε πράξη αντίστασης, όλοι μαζί ενωμένοι.

 Φίλε  καταναλωτή
 
Χρησιμοποίησε την οικονομική σου δύναμη (την μοναδική ίσως που σου απέμεινε) προς όφελος της Πατρίδας. Η ελάχιστη πατριωτική ευαισθησία επιβάλει το αυτονόητο.

Η αγορά της Θράκης, αλλά και της Ελλάδας γενικότερα, έχει κατακλυστεί από τούρκικα προϊόντα. Το καθημερινό «αλισβερίσι» και οι αυθημερόν επισκέψεις σε συνοριακές τούρκικες αγορές, πέραν της διαρροής πολύτιμου συναλλάγματος, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την Ελλάδα, στέλνει και λάθος μηνύματα προς την άλλην πλευρά. Την στιγμή που δύο Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνται παράνομα και καταχρηστικά ως όμηροι στην Τουρκία, την στιγμή που η Τουρκία καθημερινώς μας επιβουλεύεται και μας εχθρεύεται σε Αιγαίο, Θράκη, Κύπρο κτλ, την στιγμή που κρύβεται πίσω από την επιδείνωση των σχέσεων με τα Σκόπια-Αλβανία (παρακινώντας και προβοκάροντας αδιάλλακτες θέσεις), την στιγμή που είναι ο βασικός υποστηρικτής των μισάνθρωπων αποκεφαλιστών στην δοκιμαζόμενη Συρία, την στιγμή που το τούρκικο καθεστώς τις αντίθετες φωνές και απόψεις (από τον ίδιο της τον λαό μάλιστα!) τις διώκει, τις φυλακίζει, τις σκοτώνει, την στιγμή που αποδεδειγμένα κρατικοί αξιωματούχοι είναι εμπλεκόμενοι σε λαθρεμπόριο όπλων, ναρκωτικών, αλλά και διακίνησης μαύρου χρήματος, την ίδια στιγμή, ΔΕΝ πρέπει να τους επιβραβεύουμε ως τουρίστες/επισκέπτες/ καταναλωτές! Περνάμε λάθος μηνύματα, πράγμα που αποθρασύνει τον θύτη!

Είναι σε όλους γνωστό πως για τα «φθηνά» τούρκικα προϊόντα δουλεύουν εργαζόμενοι ως σκλάβοι σε απάνθρωπες συνθήκες. Στα δε «φθηνά» αγροτικά τους προϊόντα, διαπιστωμένα χρησιμοποιούνται απαγορευμένα φυτοφάρμακα (καθώς δεν υπόκεινται στην ευρωπαϊκή νομοθεσία).
 
Για όλους τους παραπάνω λόγους, ας ξεκινήσουμε μποϋκοτάζ στα τούρκικα προϊόντα, αλλά και στις επισκέψεις στην Τουρκία.

 ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΠΛΑ, ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Τα στοιχεία τα βρήκαμε από την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.ikinciyeni.com/blog/oto-hayat-detay/turkiyede-uretilen-otomobil-modelleri και σας παρουσιάζουμε τα μοντέλα των αυτοκινήτων και ελαφρών φορτηγών που παράγονται στην Τουρκία. Η αυτοκινητοβιομηχανία είναι η ατμoμηχανή της ανάπτυξης της Τουρκίας. Μην ξεχνάτε την δήλωση που είχε κάνει ο Μπουγιουκεκσί-Πρόεδρος του Συλλόγου Εξαγωγέων Τουρκίας όταν είπε πως ¨Κάθε δολάριο που κερδίζουμε είναι σαν να δίνουμε και μια σφαίρα στον ηρωικό τουρκικό στρατό¨.  Όσοι λοιπόν θέλετε να δώσετε έμμεσα λίγες σφαίρες στον ¨ηρωικό τουρκικό στρατό¨ αγοράστε κάποιο από αυτά τα μοντέλα αυτοκινήτων :


FIAT EGEA

Ρενώ CLIO

Ρενώ Μegane

Ford Transit, Courier, Custom και φορτηγά

Honda Civic Sedan

Hunday i10 και i20

Isuzu D-Max

Τα μοντέλα που παράγονται στην Τουρκία τα βρήκαμε από την επίσημη ιστοσελίδα της Τογιότα-Τουρκίας στην διεύθυνση  http://www.toyotatr.com/?m=p&pid=2
Τα μοντέλα λοιπόν που παράγει η Τογιότα στην Τουρκία και ενισχύει έτσι τον Ερντογάν είναι τα εξής:


 
Toyota C-HR
 
Toyota Corolla

Toyota Verso

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

ΜΗΝ ΕΝΙΣΧΥΕΤΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΗΝ ΕΝΙΣΧΥΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις