Ποιος θα πολεμήσει τους Τούρκους;

Ποιος θα πολεμήσει τους Τούρκους; (Βίντεο)


Την ίδια ώρα υπάρχει και το πρόβλημα με την Τουρκική προκλητικότητα. Εδώ και κάποιο διάστημα μας ετοιμάζουν για μια πολεμική αναμέτρηση με την Τουρκία. Από εδώ το
φέρνουν από εκεί το φέρνουν, μας προετοιμάζουν για πόλεμο.

Ποιος θα πολεμήσει

Το φρόνημα των Ελλήνων αυτή την στιγμή βρίσκεται στα τάρταρα. Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα έχουν καταρρακώσει τους πολίτες. Όλοι οι Έλληνες έχουν οργιστεί τόσο πολύ με τους πολιτικούς, που δεν πρόκειται να πάνε να πεθάνουν σε κάποιο πόλεμο για αυτούς. Βέβαια, αν κληθούμε να πάμε σε πόλεμο, δεν θα πάμε επειδή μας έδωσαν εντολή τα πολιτικά πρόσωπα, αλλά για να επιβιώσουμε.

Η αδυναμία του στρατού

Ο Ελληνικός Στρατός είναι σίγουρο ότι έχει αρκετά ικανά στελέχη και αρκετά μεγάλο οπλοστάσιο (για τα δεδομένα της χώρας μας). 

Το πρόβλημα με τον στρατό, είναι η αναποφασιστικότητα του να «αναλάβει» δράση. Πρόσφατα είδαμε ότι οι Τούρκοι απήγαγαν δύο Έλληνες στρατιωτικούς και δεν κουνήθηκε φύλλο. Είναι πολύ όμορφες οι εικόνες από τις ασκήσεις του στρατού αλλά χρειάζεται και πράξη.

Δεν είναι δυνατόν να αφήνουμε τους Τούρκους να κάνουν ότι θέλουν και να μην απαντάμε. Αν ο στρατός φοβάται να αντιδράσει, τότε ποιος θα αντιδράσει; Θα αντιδράσει ο απλός λαός που πήγε να κάνει θητεία-αγκαρία για 9 μήνες και που δεν έμαθε τίποτα ουσιαστικό;

Κανένας Έλληνας δεν θεωρεί «άχρηστο» τον στρατό αλλά είναι φανερό ότι υπάρχει έλλειμα ηγεσίας.

Το «μεγάλο ερώτημα»

Αν οι Τούρκοι αποφασίσουν να σκοτώσουν Έλληνες στρατιώτες, εμείς θα απαντήσουμε με διαβήματα ή με πόλεμο;











ΠΗΓΗ




































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις