Αυτοί είναι οι περιβόητοι «αντιεξουσιαστές» που θέλουν να δώσουν τη Μακεδονία στους βουλγαροσκοπιανούς.




Επιχείρηση «προβοκάτσια» από αντιεξουσιαστές, ετοιμάζεται από κάτι λίγους τυχοδιώκτες και δυναμιστιστές ανθέλληνες που τους έχει βάλει ο μηχανισμός του Μαξίμου να σπάσουν
το Εθνικό ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ για τη Μακεδονία.

Την ώρα που οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και η Μακεδονία «βράζει» για το Σκοπιανό, ομάδες αντιεξουσιαστών επιχειρούν να προβοκάρουν το συλλαλητήριο της Κυριακής, οργανώνοντας, επίσης στις 14:00, αντισυγκέντρωση στην πλατεία της Καμάρας.

Νωρίτερα, το Σάββατο το μεσημέρι, μέλη του ευρύτερου «αντιεξουσιαστικού χώρου»-ο Θεός που δεν πιστεύουν να τους κάνει αντιεξουσιαστές, γιατί περισσότερο με εαμοβούλγαρους μοιάζουν- πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αντιδρώντας στο συλλαλητήριο. Οι συμμετέχοντες κινήθηκαν με δίκυκλα και οχήματα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, κρατώντας σημαίες του χώρου και ρίχνοντας φυλλάδια με αντιεθνικιστικά συνθήματα.



Η κινητοποίηση ξεκίνησε με συγκέντρωση στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας. Κατά τη διάρκεια της πορείας διακόπηκε η κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης.

Χθες το βράδυ, δε, αντιεξουσιαστές έγραψαν συνθήματα στο Λευκό Πύργο. Πιο συγκεκριμένα, έγραψαν, μεταξύ άλλων, «Έλληνας δεν γεννιέσαι, καταντάς» και «μόνο εντατικές για τους εθνικιστές».

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες προσήγαγαν πέντε άτομα, τα οποία οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Μανάδες ελληνίδες είχαν όλοι αυτοί ή λύκαινες;

Η αστυνομία έπρεπε να έχει απαγορεύσει την διαδήλωση τους αλλά ποιος θα τολμήσει να αντιταχθεί στις εντολές Τσίπρα-Τόσκα-Μπουτάρη-Παππά; Ένστολες φιλιππινέζες που υπακούν τυφλά στην αμαρτωλή ηγεσία για να πέφτει το μεροκάματο. Πατρίδα. Ποιος από αυτά τα κατακάθια, νοιάζεται για την πατρίδα;







ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις