Στην Ισλανδία τα Capital Controls ήρθησαν μόλις μπήκαν στη φυλακή 26 ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.




Σήμερα, πριν λίγο, ήρθησαν τα Capital Controls στην ΙΣΛΑΝΔΙΑ !!! Χαράς ευαγγέλια για τους «Μενουμευρώληγούρηδες»! Θα τους την
χαλάσω όμως λίγο! Υπενθυμίζοντας ότι τα Capital Controls στη χώρα αυτή παρέμειναν ΟΚΤΩΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!
Ναι 8.5 ολάκερα χρόνια διατηρούσαν τους περιορισμούς των κεφαλαίων στην Ισλανδία !
Ενα άλλο που δεν σας λένε οι … καθώς πρέπει αναλυτές , είναι ότι στην Ισλανδία τα Capital Controls ήρθησαν μόλις μπήκαν στη φυλακή 26 ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
Δεν σας λένε επίσης ότι οι τράπεζες όχι απλά δεν κυνήγησαν τον κοσμάκη, αλλά αποζημίωσαν τους πολίτες από πάνω, για την καταχρηστική συμπεριφορά των δεκάδων λαμόγιων που πτώχευσαν τη χώρα αυτή!
Οσο για μας, οι επιλογές είναι δύο και βρίσκονται μπροστά στα μάτια σας! Η μία είναι να συνεχίστε να πιστεύετε δεξιούληδες νεοφιλελέ και αριστερούληδες νεοφιλεLeft ! Ξέρετε εσείς! Ολους αυτούς που σας λέγανε το 2015, ότι τα Capital Controls θα μπουν για μερικούς … μήνες και … θα φάτε καλά όλοι σας! Με χρυσά κουτάλια!!!

ΥΓ.
Η δεύτερη επιλογή είναι αυτή που έχετε όλοι μέσα στο μυαλό σας κάθε φορά που πάτε για ύπνο και σκέφτεστε ότι πέρασε άλλη μια μέρα, χωρίς να μπορέσετε να προσφέρετε στα παιδιά σας, αυτό που τους αξίζει!

Η φωτό που σας έβαλα σήμερα με το ομοίωμα τραπεζίτη κρεμασμένο σε πλατεία της Ισλανδίας, είναι αυτή που στοιχειώνει τα όνειρα μας!!!

Την καλημέρα μου σε όλους….







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις