Αποκάλυψη: Απίστευτα εγκλήματα "μεταναστών" στη Γερμανία!

Αποκάλυψη: Απίστευτα εγκλήματα μεταναστών στη Γερμανία!


Σύμφωνα με στοιχεία του γερμανικού Υπουργείου Εσωτερικών, πάνω από το 50% των εγκλημάτων στην χώρα πραγματοποιείται από
μετανάστες, ενώ η Μέρκελ συνεχίζει την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων». Επιπλέον, σε μετανάστες οφείλεται το εμπόριο ναρκωτικών και όπλων σε μεγάλες γερμανικές πόλεις, ενώ σε ορισμένα χωριά που υπάρχουν πρόσφυγες, οι κάτοικοι διαμαρτύρονται συνεχώς για παρενοχλήσεις και ληστείες, καθώς και για το γεγονός ότι πολλοί μετανάστες έχουν συστήσει συμμορίες και λεηλατούν την δημόσια και ιδιωτική περιουσία.
Ωστόσο, αυτά είναι μόνο η «κορυφή του παγόβουνου» καθώς νέες σοκαριστικές πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με την τεράστια επιχείρηση που έχει συσταθεί από μετανάστες στο Βερολίνο οι οποίοι εμπορεύονται μικρά παιδιά! Συγκεκριμένα, πάνω από 9.000 ανήλικοι πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης και χρησιμοποιούνται ως «βαποράκια» ή πωλούν το σώμα τους για 10 ευρώ!
Γερμανοί δημοσιογράφοι της εφημερίδας Die Welt, πραγματοποίησαν ρεπορτάζ για τους ανήλικους που εξέπεσαν στην πορνεία και ανακάλυψαν ότι πολλοί μετανάστες διατηρουν μοτέλ στο Βερολίνο όπου και εκπορνεύουν ανήλικους σε άλλους αλλοδαπούς ή σε Γερμανούς παιδόφιλους. Μάλιστα, η «τιμή» ποικίλλει ανάλογα τις «ορέξεις» των παιδόφιλών. Ένα «χρησιμοποιημένο» και σχετικά «μεγάλο» παιδί «κοστίζει» γύρω στα 10 ευρώ, ενώ τα μικρότερα και «άπειρα» μπορεί να φτάνουν τα 50 ευρώ!
Οι πληροφορίες του ρεπορτάζ όμως γίνονται ακόμα πιο σοκαριστικές: σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, όταν τα παιδιά ενηλικιώνονται και «αχρηστεύουν» πολλοί μετανάστες τα δολοφονούν και πουλάνε τα όργανά τους στην «μαύρη αγορά» του Βερολίνου! Ενδείξεις δείχνουν μάλιστα ότι τα όργανα καταλήγουν σε Αφρικανούς μετανάστες οι οποίοι και τα τρώνε! Μάλιστα, η γερμανική αστυνομία υποστηρίζει ότι ορισμένες δολοφονίες που διαπράχθηκαν στην Γερμανία ανά τα χρόνια, είχαν τον χαρακτήρα κανιβαλισμού!
Οι δημοσιογράφοι ανέφεραν τις πληροφορίες που απέκτησαν στην αστυνομία, η οποία υποσχέθηκε πως θα εξετάσει το θέμα.







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις