Αποκάλυψη Τραμπ: Η Χίλαρυ είχε δεσμούς με Ρωσία!

Αποκάλυψη Τραμπ: Η Χίλαρυ είχε δεσμούς με Ρωσία!


Την «απάντησή» του σε όσους τον κατηγορούν για σχέσεις με την Ρωσία έδωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος, χθες μέσω twitter. Συγκεκριμένα, ο Τραμπ κατηγόρησε όχι μόνο
την Χίλαρυ Κλίντον, αλλά και τον σύζυγό της Μπιλ, για στενές σχέσεις με την Ρωσία και τον Πούτιν, σε μια προσπάθεια να αναστρέψει το αρνητικό για αυτόν κλίμα. Βέβαια, πολλοί μιλούν για «βεβιασμένη και χωρίς νόημα» επίθεση του Τραμπ η οποία δεν στοχεύει μόνο τους Κλίντον, αλλά και τον Πρόεδρο Πούτιν.
Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός Πρόεδρος έγραψε: «Γιατί η Επιτροπή Πληροφοριών δεν ερευνά την συμφωνία μεταξύ Χίλαρυ και Μπιλ Κλίντον με τους Ρώσους σχετικά με την εταιρεία Uranium;». Η σχετική είδηση είχε δημοσιευτεί αρχικά από την εφημερίδα New York Times και τον δημοσιογράφο Clinton Cash, ο οποίος είχε αποκαλύψει την μεγάλη εισροή εκατομμυρίων δολαρίων προς το Ίδρυμα Κλίντον από την αμερικανική εταιρεία Uranium.
Η εμπλοκή των Ρώσων σε αυτές τις «χορηγίες» ήταν άμεση, καθώς η συγκεκριμένη εταιρεία παραγωγής ουρανίου είχε πωληθεί στην ρωσική εταιρεία Rosatom. Η πώληση έπρεπε να οριστικοποιηθεί από την Κλίντον και άλλες οκτώ κυβερνητικές υπηρεσίες και η οποία έγκριση δόθηκε μέσα σε λίγες ώρες! Πολλοί είχαν κατηγορήσει τότε την Κλίντον, αφού η πώληση της Uranium έδινε τον έλεγχο του 1/5 της παραγωγής ουρανίου στους Ρώσους.
Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η ρωσική εταιρεία μετά την έγκριση της Κλίντον, έδωσε χορηγία στο ίδρυμα Κλίντον ύψους 145 εκατομμυρίων δολαρίων! Οι σχέσεις Κλίντον-Μόσχας γίνονται ακόμα πιο ισχυρές, όταν σε ομιλία του Μπιλ Κλίντον στην Μόσχα, τα έξοδα κίνησης και διαμονής του πρώην Αμερικανού Προέδρου καλύφθηκαν από ρωσική επενδυτική τράπεζα με ισχυρούς δεσμούς με το Κρεμλίνο και τον Πούτιν. Τα έξοδα υπερέβησαν τα 500.000 δολάρια και πληρώθηκαν πάλι μέσω χορηγίας στο ίδρυμα που διατηρεί ο ίδιος με την γυναίκα του.






ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις