Αυτά συμβαίνουν στα αμερικανικά σχολεία

Αυτά συμβαίνουν στα αμερικανικά σχολεία


Απίστευτες καταγγελίες δύο γονιών από γυμνάσιο των ΗΠΑ βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αναφερόμενοι στην ισλαμική...κατήχηση που γίνεται σε αμερικάνικα σχολεία από
τους ίδιους τους καθηγητές!
Πρόκειται συγκεκριμένα για το Γυμνάσιο Chatham , όπου δύο μητέρες προσέλαβαν ένα ειδικό δικηγορικό-ερευνητικό γραφείο προκειμένου να ερευνήσει εις βάθος τις πολύ σοβαρές καταγγελίες των παιδιών τους.
Διαπίστωσαν πως στο συγκεκριμένο γυμνάσιο, λάμβανε χώρα μία συστημική ισλαμική προπαγάνδα, με τους καθηγητές να διδάσκουν στα παιδιά συνεχώς την φιλοσοφία και τις αρχές του....φιλήσυχου Ισλάμ!
"Οι δύο μητέρες δέχθηκαν σωρεία από προσωπικές επιθέσεις σε όλη την εκστρατεία τους για να σταματήσει ισλαμική κατήχηση στο Chatham Γυμνάσιο", αναφέρει το ανεξάρτητο ερευνητικό κέντρο και συνεχίζει:
"Χαρακτηρίστηκαν φανατικές, ισλαμοφοβικές, ξενοφοβικές, ρατσίστριες κτλ. ακόμη και μέσα από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης".
Σίγουρα περιστατικά σαν και αυτά δεν είναι μεμονωμένα στις αχανείς ΗΠΑ, σε μία χώρα που παλεύει να βρει την...ταυτότητά της.






ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις