ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!

diabatiria


Ο Έλληνας πρωθυπουργός, χθες στη Σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στην οποία συμμετέχει ως το «άλλο ΠΑΣΟΚ», είπε ότι δεν φταίει ο Σόιμπλε πρέπει να κάνουν
κάτι και οι άλλοι.
Αυτό τώρα πώς να το εκλάβουμε; Παραλογισμό; Άφεση αμαρτιών στους κακούς; Ή μήπως ακόμη μια κωλοτούμπα από αυτόν που κράταγε τα νταούλια για να χορεύουν οι δανειστές;
Είναι ερωτήματα που δεν περιμένουμε να απαντήσουν. Έχουμε να κάνουμε με ψυχοπαθητικές προσωπικότητες στην κυβέρνηση η οποία διαπραγματεύεται όπως διαπραγματεύεται προκαλώντας τεράστια ζημιά.
Διότι δεν μπορεί από τη μια να βρίζεις το ΔΝΤ, να θέλεις να το διώξεις, να το χαρακτηρίζεις ακραίο και την Ντέλια να την αποκαλείς Δρακουλέσκου που θέλει να πιει το αίμα του λαού με το μπουρί της σόμπας και από την άλλη να πέφτεις στα πόδια της προϊσταμένης της και να ζητάς στήριξη.
Πόσες φορές δεν έδιωξαν οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος ο Τσίπρας και ο Καμμένος το Ταμείο αλλά αυτό παραμένει εδώ και ηγείται της διαπραγμάτευσης; Και το ακόμη χειρότερο; Είναι τόσο άσχετοι που δεν πρόβλεψαν ότι Ταμείο και Ευρωπαίοι εταίροι θα είχαν κοινή γραμμή σε όλα τα θέματα. Τώρα, λοιπόν, οι Βρυξέλλες κάνουν μούγκα για τις περικοπές στις συντάξεις και η κυβέρνηση «μένει έκπληκτη με την αναλγησία του ΔΝΤ». Μιλάμε για τόσο ανόητους που δεν ξέρουν ούτε το παιχνίδι της διπλωματίας και της διαπραγμάτευσης να παίξουν.
Όσο για τον Σόιμπλε, τι να πούμε. Τώρα κατάλαβε ο Τσίπρας ότι δεν φταίει; Σε λίγο θα τον πει και πολύ καλό άνθρωπο, φίλο της Ελλάδας μόνο και μόνο για να μας αποδείξει ότι είναι εκτός πραγματικότητας.
Ας σοβαρευτούμε. Η πορεία της οικονομίας, τα μέτρα που θα έρθουν για τους πολίτες και η ζωή μας τα επόμενα χρόνια είναι εθνική υπόθεση και δεν είναι χαβαλές. Είναι εθνικό θέμα που έπεσε στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ και των ψεκασμένων και δυστυχώς τα έχουν κάνει θάλασσα.
Για σκεφτείτε να έχουμε επεισόδιο με τους Τούρκους και να ανοίξουν εθνικά θέματα; Ποιος θα διαπραγματευτεί; Ο Τσίπρας και ο Καμμένος; Ας μας το πουν να θεωρήσουμε το διαβατήριο να φύγουμε από τη χώρα. Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις