Απίστευτο και όμως το κατάφερε ο Τραμπ

Απίστευτο και όμως το κατάφερε ο Τραμπ


Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εφαρμόζοντας πολιτική ελεύθερης οικονομίας σε αντίθεση με τον προκάτοχό του νεοταξίτη, Μπαράκ Ομπάμα, εκτοξεύει
τις θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ.
Σημειώνεται πως η Παλαιά Τάξη επιδοτεί την εργασία και όχι την ανεργία, όπως για παράδειγμα συμβαίνει με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.
Συνολικά, μέσα σε ένα μήνα διακυβέρνησης Τραμπ στις ΗΠΑ δημιουργήθηκαν 298.000 νέες θέσεις εργασίας, ξεπερνώντας ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες!!!
«Η εν λόγω αναφορά περιλαμβάνει τον πρώτο μήνα διακυβέρνησης Τραμπ, ο οποίος δεσμεύθηκε πως θα ανοικοδομήσει την γερασμένη υποδομή του αμερικανικού κράτους», αναφέρει το CNBC.
Την ίδια ώρα, με αφορμή της γιορτή της γυναίκας, ο Ντόναλντ Τραμπ, με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, νωρίς το πρωί, κάλεσε τους συμπατριώτες του να τιμήσουν τον κρίσιμο ρόλο των γυναικών στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο, τον οποίο καταπατά η Νέα Τάξη, χρησιμοποιώντας τις γυναίκες και απομακρύνοντάς τις από την οικογένεια.
«Σέβομαι απεριόριστα τις γυναίκες και τους πολλούς ρόλους που υπηρετούν, οι οποίοι είναι ζωτικής σημασίας για τον ιστό της κοινωνίας και της οικονομίας μας», έγραψε συγκεκριμένα.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις