Ο Ερντογάν διαλύει κέντρα μεταναστών στην Τουρκία και «βουλιάζει» την Ελλάδα

Ο Ερντογάν διαλύει κέντρα μεταναστών στην Τουρκία και «βουλιάζει» την Ελλάδα


Παρά τις φωνές που επιμένουν πως η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο, ενώ νέες πληροφορίες που έρχονται συνεχώς στο προσκήνιο επιβεβαιώνουν πως η κατάσταση τείνει να γίνει πραγματικά ανεξέλεγκτη σε
ό, τι αφορά το μεταναστευτικό ζήτημα στη χώρα μας, το οποίο με τις αφελείς έως και επιτηδευμένες πρωτοβουλίες της πρώτης φοράς Αριστεράς, οδηγεί μια ολόκληρη χώρα στην καταστροφή, μετατρέποντάς την σε αποικία φανατικών ισλαμιστών.
Φυσικά, ούτε η Ευρώπη είναι διατεθειμένη να βοηθήσει προς μια ουσιαστική λύση στο πρόβλημα, ενώ οι ίδιοι οι «εταίροι» μας ετοιμάζονται να μας στείλουν και δικούς τους μετανάστες εκτός των χιλιάδων από την Τουρκία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από δημοσιογράφους της Λέσβου, εκατοντάδες μετανάστες που φθάνουν στο νησί μαρτυρούν πως έχουν προέλθει  από  «διαλυμένα» στρατόπεδα μεταναστών στη βορειοδυτική Τουρκία, τα οποία φυσικά δεν διαλύθηκαν από μόνα τους, αλλά ύστερα από εντολή του Τούρκου προέδρου, ενισχύοντας έτσι τα σενάρια ότι η τουρκική κυβέρνηση σχεδιάζει να αποστέλλει  3.000 μετανάστες την ημέρα στην  Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών.
Ακόμη, μετανάστες που έφθασαν σήμερα σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου μαρτυρούν πως χιλιάδες Αφρικανοί που έφτασαν στις ακτές της Τουρκίας ψάχνουν ήδη διόδους προς τα ελληνικά νησιά, ενώ το ελληνικό υπουργείο Μετανάστευσης επιβεβαίωσε πως ο αριθμός των μεταναστών αυξάνεται καθημερινά.
Ήδη 200 μετανάστες, οι οποίοι επί το πλείστον προέρχονται από την Αφρική, έφτασαν στην ανατολική ακτή της Λέσβου, ενώ η Frontex έσωσε 66 μετανάστες στα ανοιχτά της Χίου.


Ανησυχητικό είναι ακόμη το γεγονός ότι οι ελληνικές λιμενικές αρχές ισχυρίζονται ότι η τουρκική ακτοφυλακή που παρακολουθεί τα σύνορα του Αιγαίου  πλέον δεν υπάρχει πουθενά!
Συνολικά οι μετανάστες στην Ελλάδα φτάνουν τους  62.380, ενώ μόνο σε Λέσβο και Χίο φτάνουν τους 11.112.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις