Φυλακίζεται για φοροδιαφυγή ο Γάλλος Υπουργός - κυνηγός ...φοροφυγάδων


Ο Jerome Cahuzac πρώην Γάλλος υπουργός (2012) γνωστός για τις προσπάθειες του να πιάσει φοροφυγάδες, καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκισης, την Πέμπτη (8.12.2016), για την απόκρυψη εκατομμύρια δολαρίων σε διάφορους offshore λογαριασμούς. Τα ΜΜΕ της «λευκής» Ευρώπης και συμπεριλαμβανομένων και των δικών μας το απέκρυψαν...Ο Jerome Cahuzac, άνθρωπος του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ, κρίθηκε ένοχος για φοροδιαφυγή. Τα μαύρα χρήματα επί δύο δεκαετίες τα έστελνε σε λογαριασμούς στην Ελβετία, τη Σιγκαπούρη και τη Νήσο του Μαν, όπως έκαναν και κάνουν οι δικοί μας, ειδικότερα ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ. Η πρώτη εταιρεία με το σκάφος της οικογένειας Καμμένου βρισκόταν στη νήσο ΜΑΝ.
Ο Cahuzac αρχικά αρνήθηκε οποιαδήποτε αδικοπραγία, αλλά τελικά παραδέχθηκε την ενοχή, τον Απρίλιο του 2013, ένα μήνα αφού είχε παραιτηθεί από υφυπουργός. Το Σοσιαλιστικό Κόμμα τον διέγραψε μετά την παραίτησή του.
Ο Cahuzac θα ασκήσει έφεση στην ποινή φυλάκισης με το σκεπτικό, ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η πρώην σύζυγός του Patricia Menard, έχουν ήδη καταβάλει φόρους ύψους € 2.500.000, χρήματα τα οποία προφανώς τα αποταμίευσαν μετά από πολύ ιδρώτα, όπως ακριβώς όλοι οι εκατομμυριούχοι δικοί μας πολιτικοί απατεώνες. 



 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις