Προβα νυφικου !

b4umnoqcaaa9jhv-690x700


Σημερα 6/12/2016 εχουμε 8 χρονια απο την δολοφονια του Γρηγοροπουλου, εχουμε επισης και την αποφαση των φιλων του να γινουν τρομοκρατες (αποδειχθηκε μετα απο κανα δυο χρονια) και επισης εχουμε και
προβα νυφικου…?????
Δηλαδη κανουμε προβα οπως και πριν 8 χρονια για το πως θα καει η Αθηνα σε μια νυχτα,και ποσες επιχειρησεις την αλλη μερα θα βαλουν λουκετα(απο αυτες που εχουν μεινει).
Δεν θα κουρασω με τις τοτε μαρτυριες για το ποιοι σπαγανε και κλεβανε, ψαξτε βρειτε…
Αλλα πιστευω οτι στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη με ολα αυτα που διαδραματιζονται,με τους δυο γειτονες και απο τις δυο συνοριακες θεσεις, την αγανακτηση λογω οικονομιας και την επετειο του θανατου Γρηγοροπουλου, θα ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια για δουλιτσες …!!
Τι ελεγε ο Βεγγος στον θου-βου? το εχω κληρονομικο το πρακτοριλικι, ετσι και εδω ειναι η νεα μοδα απο τους ελληνοφωνους εγχωριους τοπακες (στα Κυπριακα οι ξενοι που ζουν στην Μεγαλονησο)
Αναρωτιεμαι….. πως ειναι δυνατον τοσο γρηγορα ο φιλος του Γρηγοροπουλου ο φιλομαθης σπουδαστης που βλεπει τον κοσμο ριγε,( με την επαναστατρια μητηρ…. κλωτσιες που θελει)αναπτυξε τοσο ευκολα και γρηγορα δραση και εξοπλιστηκαν μαζι με τουε υπολοιπους φιλους του ????????
Ποιοι ειναι οι υπολοιποι 8 που διαφευγουν της συλληψης απο την 17Ν που ψελλιζει ο Γιωτοπουλος???? οπου και ο ενας απο αυτους διετελεσε και υπουργος η βουλευτης του μπατσοκ?
Ποιος θρουμπας μεσω του αδερφου του που δουλευε σαν σταθμαρχης ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝ..ΓΕΡΜΑΝΙΑ εδωσε φακελο με τα ονοματα ΟΛΩΝ των μελων της 17Ν στον RANGER (αχαχαχαχαχαχαχ) πρωην δημοσιας ταξεως που το ονομα του παραπεμπει σε ευγενη μεταλλο????
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΕΦΤΕΙ
Πριν από την τηλεόραση, δύο παγκόσμιοι πόλεμοι. Μετά την τηλεόραση, κανένας.

-SUN TZU- junior

pirinikos mousikos






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις