Διεθνή ΜΜΕ αποκαλύπτουν: Πως η Τουρκία ετοιμάζεται να πλημμυρίσει την Ελλάδα με μουσουλμάνους

Διεθνή ΜΜΕ αποκαλύπτουν: Πως η Τουρκία ετοιμάζεται να πλημμυρίσει την Ελλάδα με μουσουλμάνους


Ταράζει εκ νέου τα νερά δημοσίευμα της βρετανικής Express που θέλει τους Τούρκους να προετοιμάζονται συνεχώς τον τελευταίο καιρό για την κατάρρευση της συμφωνίας με το προσφυγικό. Αντιθέτως Ελλάδα και Ευρώπη περιορίζονται
μόνο σε...λεκτικές απειλές.
Η εφημερίδα αποκαλύπτει πως για πρώτη φορά έγινε αντιληπτή η έντονη κινητικότητα στα τουρκικά παράλια του Αιγαίου, όχι μόνο από μετανάστες, αλλά και από τις αρχές.
Ήδη οι Τούρκοι στήνουν χιλιάδες λέμβους, βάρκες και πλοιάρια προκειμένου να μεταφέρουν μετανάστες μαζικά από την πρώτη μέρα κατάρρευσης της συμφωνίας. Η Express μάλιστα κάνει μία απόπειρα να τους αριθμήσει, υπολογίζοντας πως τουλάχιστον 3.000 θα περνάνε την ημέρα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
"Η  κυβέρνηση της Τουρκίας έχει ετοιμάσει χιλιάδες λέμβους και φουσκωτές βάρκες κατά μήκος των τουρκικών παραλίων ώστε να τις χρησιμοποιήσει ακριβώς γι’ αυτό: για να κάνει πράξη την απειλεί και να στείλει χιλιάδες μετανάστες στην Ευρώπη" και συνεχίζει με τις προειδοποιήσεις των Ευρωπαίων, "Χιλιάδες μεταναστών θα αφήνονται καθημερινά από την Τουρκία και θα στέλνονται στην Ευρώπη αν η αντιφατική συμφωνία ένας προς έναν καταρρεύσει, προειδοποιούν αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών".
Σε ενδεχόμενο "σπάσιμο" της συμφωνίας για το προσφυγικό είναι σχεδόν σίγουρο πως η Ελλάδα θα πρέπει ακαριαία να ενεργήσει μόνη της, καθώς θα απομονωθεί από την υπόλοιπη Ευρώπη.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις