ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ...!!! ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟMETANΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο 76ΧΡΟΝΟΣ...!!!

Θύματα οι Έλληνες της «προοδευτικής» προπαγάνδας. Ωραιόκαστρο. Οι πρόσφυγες επιτέθηκαν στον 78χρονο


Από χθες το βράδυ τα «προοδευτικά» ενημερωτικά διαδικτυακά κανάλια πήραν φωτιά παρουσιάζοντας τον 78χρονο από το Ωραιόκαστρο περίπου σαν τον φασίστα ο οποίος συμπεριφέρεται ακραία και με
βία στους «πρόσφυγες».

Όμως ο συντοπίτης μας συγγραφέας Αναστάσιος Τσορλίδης και λόγο επαγγέλματος, άρα έχει καλλίτερη πληροφόρηση, δίνει την οπτική γωνία των γεγονότων έτσι όπως ο ίδιος τα πληροφορήθηκε από πρώτο χέρι.

Να θυμίσουμε ότι ο Αναστάσιος Τσορλίδης, ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη στον τομέα της Υγείας και τελευταία κυκλοφόρησε το βιβλίο του με τίτλο: «Το τραίνο του χτες».



Αναφέρει στον προσωπικό του ιστότοπο επί λέξη: «Αν αυτοί είναι πρόσφυγες που ήρθαν στην Ελλάδα τότε κι εγώ είμαι ο… Ομπάμα!!!


Πριν λίγο και για επαγγελματικούς λόγους βρισκόμουν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 75χρονος παππούς που σκότωσε χθες με το ΙΧ τους δύο πρόσφυγες.

Λοιπόν επειδή έχω ακούσει χίλιες δύο μπούρδες από χθες το βράδυ να σας ενημερώσω ακριβώς τι έγινε χθες στο Ωραιόκαστρο.

Οι πρόσφυγες παίζανε «μποξ» για τους δικούς τους λόγους και μάλιστα στη μέση του δρόμου με αποτέλεσμα να κλείσουν το δρόμο στα αυτοκίνητα. Ο παππούς κατέβηκε να δει τι γίνεται και να τους ζητήσει να ανοίξουν το δρόμο για να πάει στο σπίτι του. Όρμηξαν πάνω του γύρω στους 20 πρόσφυγες και του ρίχνανε κλωτσιές, μπουνιές …ο παππούς σε κάποια φάση τους ξέφυγε, μπήκε στο αυτοκίνητό του και στην προσπάθεια να φύγει έγινε το μοιραίο!!!

Επειδή μίλησα και με συναδέλφους από το ΕΚΑΒ, έμαθα ότι το ασθενοφόρο το έκαναν «καλοκαιρινό» αλλά και δύο περιπολικά της ΕΛΑΣ γέμισαν… μαχαιριές!!!
Αυτά.

Τα συμπεράσματα δικά σας…»
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις