Η Ελλάδα οδηγείται ολόκληρη στην «Μητρική Εταιρεία»

Η Ελλάδα οδηγείται ολόκληρη στην «Μητρική Εταιρεία»


Ο πλούτος του κράτους αλλά και οι περιουσίες όσων ιδιωτών έχουν χρέη περνά στην απόλυτη ιδιωτική πρωτοβουλία.
Το Υπερταμείο, το οποίο δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση υποθηκεύει «γη και ύδωρ» στην παγκόσμια εξουσία, η οποία
ελέγχει της πολυεθνικές της Νέας Τάξης, που ενδέχεται να συνενωθούν σε μία «Μητρική Εταιρεία»
Η μεγαλύτερη εταιρεία της χώρας με 4 θυγατρικές που όλες μαζί θα ελέγχουν και θα διαχειρίζονται ολόκληρη την κρατική περιουσία, τα ακίνητα του Δημοσίου, δεκάδες ΔΕΚΟ που απασχολούν δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους, αλλά ακόμα και το νερό και το ρεύμα, περνούν στα χέρια του παγκόσμιου ηγέτη.
Με την προσωνυμία «Ελληνική» στην προμετωπίδα της, προκειμένου να τηρούνται τα προσχήματα, η Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. θα πάρει ΑΦΜ και από 1/1/2017 θα αποτελέσει το νέο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, το οποίο δεν θα ανήκει στο ελληνικό κρέατος παρά την ονομασία του.
Ανάλογο Υπερταμείο επέβαλε η Δυτική Γερμανία το 1990 στους συμπατριώτες της τής Ανατολικής.
Συγκεκριμένα, τέσσερις μήνες πριν από την επανένωση, η κυβέρνηση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας αναγκάστηκε να υπογράψει τη δημιουργία Υπερταμείου (Treuhandanstalt) όπου μεταφέρθηκαν προς «αναδιάρθρωση» και πώληση 8.500 κρατικές εταιρείες με πάνω από 4.000.000 εργαζόμενους, περίπου 2.400.000 εκτάρια γεωργικής γης και δασών, η περιουσία της Στάζι, στρατόπεδα του Εθνικού Λαϊκού Στρατού, η δημόσια στέγαση, καθώς και το κρατικό δίκτυο φαρμακείων.
Όλα αυτά δεν ονομάζονται φυσικά «υγιείς ιδιωτικοποιήσεις» με συμμετοχή ιδιωτών και την εποπτεία του κράτους προς όφελος των πολιτών, αλλά συγκεντρωτισμός του πλούτου, στο πλαίσιο ενός σύγχρονου κομμουνιστικού μοντέλου, το οποίο αντί να συγκεντρώνει τα πάντα στο Κόμμα, τον παραδίδει σε πολυεθνικές, οι οποίες ανήκουν στο ίδιο κέντρο εξουσίας.







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις