ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ «φλας του ήλιου» ...!!!!!!!

Παρέμβαση Πούτιν για αμερικανικό χρέος και πόλεμο – Ποια η σχέση του Ομπάμα με το «φλας του ήλιου» 

 

Το αμερικανικό βουνό του χρέους αυξάνεται συνεχώς

και σύμφωνα με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν αποτελεί «ωρολογιακή βόμβα» για παγκόσμιο οικονομικό σύστημα.
«Υπάρχουν πολλά άλυτα προβλήματα (στις Η.Π.Α.). Για παράδειγμα
τα υψηλά κρατικά χρέη. Συνιστούν ωρολογιακή βόμβα για τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και για ολόκληρο το παγκόσμιο σύστημα», δήλωσε ο «Τσάρος» σε Συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής των BRICS στην Ινδία.
Επιπλέον, ο Ρώσος Πρόεδρος παρέπεμψε στα προβλήματα των ΗΠΑ στην εξωτερική πολιτική:
«Η διαδικασία ειρήνευσης στην Μέση Ανατολή παραμένει στάσιμη. Μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης, καμία πρόοδος. Πέραν τούτου, οι σχέσεις των ΗΠΑ με παραδοσιακούς τους συμμάχους στην περιοχή είναι τεταμένες».
Ο Ρώσος ηγέτης γνωρίζει πως η κατάσταση στις ΗΠΑ είναι σε θέση να προκαλέσει παγκόσμιο κραχ, το οποίο θα ακολουθηθεί από πόλεμο.

Ως εκ τούτου, yπάρχει η απόφαση στο Κρεμλίνο να είναι η Ρωσία εκείνη που επιτεθεί πρώτη, σε περίπτωση που τα πράγματα οδηγηθούν στα άκρα.
Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού κατανοούν μέρα με την μέρα πως η Ρωσίας με πολιτικοοικονομικά μέσα δεν πρόκειται να καμφθεί.
Στις ΗΠΑ υπάρχει τεράστια κινητικότητα.
Ο Μπαράκ Ομπάμα καλεί την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να βρίσκεται σε ετοιμότητα, προχωρώντας στον σχεδιασμό συγκεκριμένων δράσεων για την αντιμετώπιση «ακραίων διαστημικών καιρικών φαινομένων τα οποία θα απενεργοποιούσαν μεγάλο μέρος του δικτύου ηλεκτροδότησης».
Σύμφωνα με τις διαταγές που έχουν δοθεί, οι αρχές καλούνται να ανταποκριθούν άμεσα σε γεγονότα που συνδέονται με ηλιακές εκλάμψεις και να διαχειριστούν με επάρκεια ακραίες καταστάσεις οι οποίες μπορεί να προκληθούν από «διαστημική δραστηριότητα», επηρεάζοντας την υγεία και την ασφάλεια «ολόκληρων ηπείρων».
Με λίγα λόγια στις ΗΠΑ προετοιμάζονται για τεράστια καταστροφή, η οποία ενδεχόμενα θέσει την χώρα υπό τον απευθείας έλεγχο της παγκόσμιας εξουσίας.
Μια από τις διαστημικές απειλές είναι οι ηλιακές εκρήξεις που συμβαίνουν κατά διαστήματα, μερικές από τις οποίες ενδεχομένως να έχουν «σοβαρές επιπτώσεις σε κρίσιμα συστήματα υποδομών και τεχνολογίες», επισημαίνεται στο διάταγμα, το οποίο κάνει αναφορά στην δυνατότητα του ήλιου να δημιουργήσει προβλήματα, ακόμα και να καταστρέψει εντελώς, τις ηλεκτρονικές συσκευές και τα εργοστάσια ηλεκτροπαραγωγής με ένα τεράστιο ηλεκτρομαγνητικό κύμα (φλας του ήλιου).
Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ολοένα αυξανόμενη εξάρτηση του ανθρώπου από την τεχνολογία και ειδικά τους υπολογιστές, ενδεχόμενη «παύση» λειτουργίας τους θα μπορούσε να οδηγήσει σε καταστάσεις χάους και ανομίας, αναφέρει η Ουάσιγκτον, η οποία κάτι φοβάται από ψηλά.

Δείτε το διάταγμα που εκδόθηκε στις 13 Οκτωβρίου:


Στον αντίποδα στην Μόσχα, ζητούν, μέσω της τηλεόρασης, από τους Ρώσους πολίτες να εντοπίσουν το πλησιέστερο πυρηνικό καταφύγιο στην πόλη τους.
Ήδη, πραγματοποιήθηκε άσκηση της Πολιτικής Άμυνας σε όλη τη ρωσική επικράτεια, με την συμμετοχή περίπου 200.000 μελών των δυνάμεων ασφαλείας και τουλάχιστον 40 εκατ. πολιτών για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων ενός πυρηνικού πολέμου






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις