ΕΛΛΗΝΕΣ » ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ » – ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΜΑ

155729_466301462087_584446_n


Επι Τουρκοκρατιας,εκατονταδες χιλιαδες Τουρανομογγολικων οικογενειων,διαταχθηκαν να μετακομισουν απο τας Ευρωπας,στην κατεχομενη πατριδα μας.Ο τοτε και παντα σχεδον τουρανομογγολος επισης σουλτανος,με
χαρα τους δεχτηκε.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%AC_%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%B1

Αυτοι φερνοντας χρημα ,<<αγορασαν>> τεραστιες εκτασεις γης,και εγιναν οι μετεπειτα <<Ελληνες>> τσιφλικαδες.
Αλλοι κατεκλυσαν πολεις και χωρια και με την <<αδεια>> του Σουλτανου(μπαχτσισι) εγιναν οι μετεπειτα προεστοι και Κοτζαμπασηδες.
Ειναι αυτοι που δολοφονησαν τον Καποδιστρια,πραγματοποιησαν τις <<εθνοσυνελευσεις>> Κατεδικασαν τον Γερο του Μωρια σε φυλακιση,εφεραν ολους του ξενους βασιλιαδες.
Αρα,απο τον Τουρανομογγολο Σουλτανο,πεσαμε στα νυχια,των Τουρανομογγολων δηθεν Ελληνων πολιτικαντηδων.
ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ.
Ολα αυτα τα αχρηστα αντικειμενα,προσπαθουν να κανουν τους Ελληνες σαν τα μουτρα τους.
Κι εχουν λυσσαξει γιατι δεν τα καταφερνουν.
Κλεβουν ρημαζουν,διαλυουν,εγκληματουν,εχοντας καταλαβει δια της βιας ολες τις θεσεις εξουσιας,και φωτογραφιζονται σαν Ελληνες εγκληματιες,μονο και μονο για να υποβιβασουν την προσφορα των Ελληνων στον παγκοσμιο πολιτισμο.
Σημερα,ειναι αυτοι που <<δεχτηκαν>>τα ελευθερα συνορα,για την Ελλαδα,αλλα τα κλειδωμενα συνορα για την υπολοιπη Ευρωπη,με φανερο σκοπο,να ενσωματωσουν τους Ελληνες και να τους αφανισους,στις,και με τις στρατιες των Τζιχανωμαλων,αλλα και με τις δεκαδες αρρωστιες που εισβαλουν μαζι με τους δια της βιας στην Ελλαδα μεταναστες.
Τα υπολοιπα που λενε,και ειναι μονο για ηλιθιους,τα καταλαβαινουν μονο αυτοι,επειδη ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!.
Κομματια αυτων των ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ αυτοονομαζονται <<ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ>>.
Οι Αλληλεγγυοι,ειναι ολοφανερο οτι ειναι γονοι των επισης ηλιθιων πολιτικαντηδων μας.Ατομα που αποτελουν παρασιτα της κοινωνιας μας.
Θα μπορουσε κανεις να τους δωσει χιλιαδες απαντησεις στις ανοητες αιτιασεις τους,αλλα δεν αξιζει τον κοπο,απλα γιατι οταν εκ γεννετης διαθετεις νοημοσυνη μειον απειρον,τι θα καταλαβεις βρε ζωον αν σου πω,οτι η αλληλεγγυη,ειναι ενα ψιγμα της απεραντοσυνης της φιλοξενειας?
Τι θα καταλαβαινες βρε παρασιτο,αν σου ελεγα οτι οι Ελληνες ΕΙΝΑΙ Αλληλεγγυοι,γιατι ειναι φιλοξενοι?
Τι θα καταλαβαινες βρε ξενοφερτο σκουπιδι κι ας εχεις Ελληνικη ταυτοτητα,αν σου ελεγα,ποια διαφορα υπαρχει μεταξυ αλληλεγγυης,και αισθηματος αυτοσυντηρησης οταν δεχεσαι κακομοιρους προσφυγες και απο την αλλη λαθροεισβολεις?
Θα καταλαβαινες ρε διποδο ζωο?
Πηγαινε βρε ηλιθιε να ανοιξεις κανενα βιβλιο,μπας και καταλαβεις ποτε,τι στην ευχη ειναι η λεξη που κουβαλας σαν ανοητη επιγραφη στην καλυμμενη με μαυριλα μουρη σου!!!
Πηγαινε βρε ΝΑΖΙΣΤΟΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ να διαβασεις καμμια εγκυκλοπαιδεια,για να καταλαβεις!!!!!!να καταλαβεις??Τι ανοησια ειπα τωρα!!!!Τελος παντων μπας και ξεχωρισεις ισως οτι οι γονεις που φοβουνται για τα παιδια τους,ειναι ΓΟΝΕΙΣ και οτι με αυτα που λετε,ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ,ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΝΑΖΙ?.
Τελικα διαλυστετο βρε ηλιθιοι,γιατι καταντησατε ΓΕΛΟΙΟΙ.Γελαει ο κοσμος μαζι σας.
Στο τελος θα τα παρουμε στο κρανιο,και οπου εμφανιζεστε θα σας βγαζουμε τις κουκουλες με τις οποιες μας υπενθυμιζετε οτι ειστε απλοι κλωνοι,και θα αναρτουμε τις σκυλοφατσες σας στο διαδικτυο για να γελαμε με το χαλι σας.

Εχετε καταντησει το συντομο ανεκδοτο του μηνα….

<<Αλληλεγγυος>>.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις