Ενδοεθνοτικό λιντσάρισμα στο κέντρο της Αθήνας - Ένας Πολωνός και ένας Ουκρανός κρέμασαν έναν άλλο ξένο στην πλατεία Κλαυθμώνος

 


Ενδοεθνοτικό λιντσάρισμα έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας καθώς ένας 35χρονος Πολωνός και ένας 52χρονος Ουκρανός κρέμασαν αλλοδαπό στην πλατεία Κλαυθμώνος το απόγευμα του Σαββάτου.
Το γεγονός αυτό, το οποίο θυμίζει το νόμο του «Λιντς», που
αναπτύχθηκε στις ΗΠΑ και είχε τη μορφή αυτοδικίας από τον όχλο, θα πρέπει να προβληματίσει για  το τι συμβαίνει στη χώρα μετά την πληθυσμιακή αλλοίωση που έχει υποστεί.
Πιο συγκεκριμένα, ένας πολίτης τηλεφώνησε στην αστυνομία στις 19:25 το απόγευμα του Σαββάτου και κατήγγειλε την ύπαρξη ενός κρεμασμένου άντρα στην πλατεία δίπλα ακριβώς από το κτίριο όπου φιλοξενείται το υπ. Εσωτερικών.
Αυτό που αντίκρισαν οι αστυνομικοί ήταν το φρικιαστικό θέαμα ένος άψυχου κορμιού ανδρός που ήταν κρεμασμένο από ένα δέντρο, ενώ την ίδια στιγμή δύο άλλοι αλλοδαποί, ένας 35χρονος Πολωνός και ένας 52χρονος Ουκρανός, βρίσκονταν στο ίδιο σημείο και σε κατάσταση μέθης. Παράλληλα, προσπάθησαν να δικαιολογηθούν στους αστυνομικούς ότι βρίσκονταν στο σημείο με σκοπό να βοηθήσουν τον άτυχο άντρα, ο οποίος, όπως ισχυρίστηκαν, κρεμάστηκε μόνος του, γεγονός όμως που αντικρούεται με τα όσα είπε ο μάρτυρας που κάλεσε την αστυνομία. Σύμφωνα, λοιπόν, με τη μαρτυρία,  οι δύο άνδρες  τσακώθηκαν με το θύμα και στη συνέχεια το κρέμασαν με μια αυτοσχέδια θηλιά από το δέντρο
Με βάση τη συγκεκριμένη μαρτυρία οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή τους και τους οποίους οδήγησαν  στη συνέχεια στον Εισαγγελέα. Οι δύο αλλοδαποί αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Όσο για την ταυτότητα του θύματος παραμένει άγνωστη καθώς επάνω του δεν βρέθηκε κάποιο επίσημο έγγραφο με τα στοιχεία του.
Μετα τα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας στα κέντρα φιλοξενίας, τους βιασμούς και τις μεταξύ τους συγκρούσεις, έρχεται άλλο ένα περιστατικό βίας μεταξύ αλλοδαπών που θα πρέπει να προβληματίσει για τις αλλάγες που έχουν ήδη επέλθει στην ίδια τη χώρα.
Η υπογεννητικότητα και η αύξηση των μεταναστών, που οδηγεί σε πληθυσμιακή αλλοίωση, η αύξηση της εγκληματικότητας, που πλέον έχει αγγίξει και το κέντρο της Αθήνας, και οι αλλαγές στον τρόπο ζωής οδηγούν στο κύκνειο άσμα της Ελλάδας που γνωρίζαμε.
Δεν είναι τυχαία άλλωστε και η σημερινή ανίδραση των γονέων και κατοίκων του Ωραιοκάστρου.
Οι κάτοικοι δηλώνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν σε κανένα προσφυγόπουλο να ενταχθεί στα σχολεία του Δήμου, καθώς τα δικά τους τα παιδιά αντιμετωπίζουν ήδη μεγάλα προβλήματα που δεν έχουν λυθεί, όπως το ότι κάνουν μάθημα σε λυόμενα. 
 
Σε περίπτωση, μάλιστα, που παιδιά προσφύγων παρακολουθήσουν τελικά μαθήματα στα σχολεία του Ωραιοκάστρου, οι ίδιοι προειδοποιούν με αποχή των δικών τους παιδιών.
 
Υποστηρίζουν την κίνηση γονέων να τοποθετήσουν λουκέτα σε σχολείο της Μυτιλήνης, προκειμένου να δηλώσουν έτσι την αντίθεσή τους για το θέμα, δηλώνοντας ότι κι εκείνοι θα προχωρήσουν σε ανάλογη πράξη. Φοβούνται ότι πράξεις όπως αυτή που έλαβε χώρα στην Αθήνα θα γίνονται και στα μέρη τους όπως και σε όλη την Ελλάδα. Άλλωστε είναι ζήτημα χρόνου η πλήρης αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού σε βάθος λίγων ετών.
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις