ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ…. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ…. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;


ΑΛΗΘΕΥΕΙ; Επετράπη και μετέβη εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο …’gay parade’ της Ολλανδίας με χρήματα του Ελληνικού Λαού;;;
(ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΝΑ ΠΛΗΡΩΜΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ, ΑΠΟ
ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ; ΓΙΑ «ΑΥΤΑ» ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΟΣΚΑ;) Mετά την επίσημη εκπροσώπηση της ΕΛΑΣ στο ‘gay parade’ της Αθήνας (για πρώτη φορά, όπως λέμε «πρώτη φορά αριστερά»…), υπάρχει καταγγελία, ότι υπήρξε ελληνική αστυνομική εκπροσώπηση(!) και στο αντίστοιχο ‘gay parade’ της… Ολλανδίας – και μάλιστα με 1.500 ευρώ (από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού…) στον εκπρόσωπο(;) για τα έξοδα μετάβασης και διαμονής!!!
Σύμφωνα, λοιπόν, με καταγγελία που έγινε στο ‘bloko’, χαμηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, υπέβαλε αίτημα – προσπερνώντας την ιεραρχία! – κατευθείαν στον αρχηγό του Σώματος, για συμμετοχή του ως εκπροσώπου (;;;) της ΕΛ.ΑΣ. στο ‘gay pride’ της Ολλανδίας, με έξοδα του… ελληνικού δημοσίου!
Ο αρχηγός, δεν του απάντησε και διέταξε τον πειθαρχικό του έλεγχο, για υπέρβαση ιεραρχίας, αλλά ο («δασκαλεμένος»;) αστυνομικός, συνοδευόμενος από πρόσωπο του …«κινήματος» των λεγόμενων ‘gay’, επισκέφτηκε στέλεχος της πολιτικής ηγεσίας, ζητώντας ΠΑΡΑΚΑΛΩ την ακύρωση του πειθαρχικού ελέγχου και την ικανοποίηση του αιτήματος του!!!
Σύμφωνα πάντα με την σχεδόν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καταγγελία, έγιναν δεκτές και οι δύο απαιτήσεις του!!!
Έτσι ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ την Αστυνομία το συριζοψεκασμένο λεχριταριό – με την ανοχή ΑΣΦΑΛΩΣ, μήν το ξεχνά κανείς, της ξεφτιλο-ψευδο-δεξιάς νουδούλας!…






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις