Νομοσχέδιο επιστράτευσης στην Γερμανία - Βλέπουν παγκόσμιο πόλεμο

ΕΚΤΑΚΤΟ! Νομοσχέδιο επιστράτευσης στην Γερμανία - Βλέπουν παγκόσμιο πόλεμο


Όλο και περισσότερα ΜΜΕ ασχολούνται με μια είδηση, η προκαλεί ανησυχία και είναι συνέχεια εκείνης που είδε το φως και σύμφωνα με την οποία οι αρχές στη Γερμανία καλούσαν τους πολίτες να συγκεντρώσουν εφόδια επιβίωσης.
Τώρα αναφέρεται πως στο υπουργικό συμβούλιο της
Τετάρτης, η Ανγκελα Μέρκελ και οι υπουργοί της θα εξετάσουν το ενδεχόμενο επαναφοράς νόμου περί επιστράτευσης σε καιρούς κρίσης!!!
Συγκεκριμένα, όπως περιγράφει έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών, με τίτλο «Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας», η γερμανική κυβέρνηση θα επιβάλλει γενική επιστράτευση αν χρειαστεί η χώρα να υπερασπιστεί τα εξωτερικά σύνορα του ΝΑΤΟ, δηλαδή αν η Νέα Τάξη αποφασίσει πως η λύση κατά της Ρωσίας είναι ο παγκόσμιος πόλεμος ή αν η «Αρκούδα» επιτεθεί πρώτη για να προλάβει δυσάρεστες γι αυτήν καταστάσεις.
Άλλωστε η κατάσταση στην Ουκρανία είναι τεταμένη.
Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το σχέδιο αυτό δεν το εντοπίζει εύκολα κανείς αλλά είναι “κρυμένο” σε υποπαράγραφο με τίτλο «Πολιτική υποστήριξη των ενόπλων δυνάμεων»!
Σημειώνεται πως το μέτρο της επιστράτευσης είχε ανασταλεί το 2011 μετά από πολλές συζητήσεις αφού θεωρείτο μέτρο της εποχής του Ψυχρού Πολέμου και υπήρχε για να προστατεύσει την Ευρώπη από ενδεχόμενη απειλή της Σοβιετικής Ένωσης.
Τώρα όμως, σύμφωνα με την Deutsche Welle, επανέρχεται.
Εκτός από την επιστράτευση, το συγκεκριμένο έγγραφο του γερμανικού υπουργείο Εσωτερικών αναφέρεται στις υποχρεώσεις των πολιτών και των οργανώσεων να βοηθήσουν τις ένοπλες δυνάμεις σε επίπεδο προσωπικού αλλά και της δημιουργίας υποδομών.
Επιπλέον, το έγγραφο αναφέρει ότι μπορεί να ζητηθεί από τους πολίτες να συνεισφέρουν στην παροχή γευμάτων προς τους στρατιώτες, ενώ, εξετάζει και άλλες προτάσεις που μοιάζουν με μέτρα εν καιρώ πολέμου.
Σε περιόδους κρίσης, αναφέρει το προσχέδιο, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση μπορεί να εξασφαλίσει "διατροφική ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης" επιβάλλοντας "φορολογικές υποχρεώσεις σχετικά με την καλλιέργεια, τη μεταποίηση, τη διανομή και την πώληση των προϊόντων διατροφής".
Δεν αποκλείεται λοιπόν η Νέα Τάξη να καταφύγει τελικά στην «λύση» του πολέμου κατά της Ρωσίας, προκειμένου να επιβάλλει συνάμα, με αφορμή την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, τα κομμουνιστικά μέτρα της Ατζέντας 21.








ΠΗΓΗ














Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις