Ελεύθερος χάρη στον νόμο Παρασκευόπουλου ο βαρυποινίτης Βασίλης Στεφανάκος

Ελεύθερος χάρη στον νόμο Παρασκευόπουλου ο βαρυποινίτης Βασίλης Στεφανάκος


Άνοιξε η πόρτα του Κορυδαλλού για έναν από τους πιο γνωστούς κρατούμενους των φυλακών τον Βασίλη Στεφανάκο, μετά από οκτώ χρόνια κράτησης.
Ο Βασίλης Στεφανάκος αποφυλακίστηκε την περασμένη εβδομάδα κάνοντας
χρήση του “νόμου Παρασκευόπουλου” για την αποσυμφόρηση των φυλακών (4322) ο οποίος προβλέπει υπό προϋποθέσεις αποφυλάκιση κρατουμένων.
Στον Βασίλη Σταεφανάκο έχει αποδοθεί, μεταξύ άλλων, αρχηγικός ρόλος στις δραστηριότητες ελληνικής μαφίας αλλά και «σχέσεις συνεργασίας» με μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.
Ο Βασίλης Στεφανάκος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 21 ετών και τριών μηνών για ηθική αυτουργία σε δολοφονία που διέπραξε τον Αύγουστο του 2006 ο Αλκέτ Ριζάι αλλά και για την απόδραση Ριζάι και Παλαιοκώστα από τον Κορυδαλλό.
Επιπλέον, του είχε επιβληθεί , τον Δεκέμβριο του 2006, κάθειρξη 14,5 ετών για εμπλοκή σε υποθέσεις προστασίας και λαθρεμπόριο.
Πρόσφατα , ο Βασίλης Στεαφανάκος είχε γίνει πρωτοσέλιδο καθώς του απέδιδαν επίθεση σε βάρος του Άκη Τσοχατζόπουλου μέσα στη φυλακή, κάτι που ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά δηλώνοντας ότι προτίθεται να κινηθεί νομικά εναντίον της εφημερίδας που δημοσίευσε τις συγκεκριμένες πληροφορίες.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις