Οι... νέες οικογένειες της Νέας Τάξης

Οι... νέες οικογένειες της Νέας Τάξης


Οι νέοι τύποι οικογένειας της Νέας Τάξης, οι οποίες καταργούν την παραδοσιακή οικογενειακή εστία είναι εδώ και σύμφωνα με κυβερνώντες, πρέπει να διδάσκονται από τα νηπιαγωγεία.
Ο Christo και ο Theo Menelaou από την Κύπρο είναι το
πρώτο ζευγάρι ομοφυλόφιλων στην χώρα και ενδεχόμενα σε ολόκληρο τον κόσμο που αποκτά τρίδυμα με παρένθετη μητέρα.
Η είδηση ταξιδεύει φυσικά σε ολόκληρο τον πλανήτη, προκειμένου η εν λόγω πραγματικότητα να καθιερωθεί.
Το... ζευγάρι μιλώντας στο Sky News περιέγραψε τη χαρά του και οι δύο μπαμπάδες μίλησαν για τα μωρά τους, τα οποία ήρθαν πρόωρα στον κόσμο στις 2 Ιουλίου.
Όπως είπαν, τα μωρά χρειάστηκαν να παραμείνουν σε κλινική του Γιοχάνεσμπουργκ για περίπου τρεις εβδομάδες καθώς αντιμετώπιζαν προβλήματα με την υγείας τους, ενώ όταν γεννήθηκαν ζύγιζαν λιγότερο από δύο κιλά το καθένα.
Ο Christo Menelaou περιέγραψε τη βαθιά επιθυμία του ίδιου και του συζύγου του να αποκτήσουν παιδιά και δήλωσε: «Όταν είσαι γκέι, υπάρχει η σκέψη ότι δε θα μπορείς να γίνεις γονιός ανεξαρτήτως πόσο θα το ήθελες. Είναι πολύ δύσκολο να γίνεις δεκτός για υιοθεσία και ερχόμαστε πάντα δεύτεροι μετά τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα βρίσκαμε μία γυναίκα που θα ήθελε να γίνει παρένθετη για ένα ομόφυλο ζευγάρι».
Κανείς από του δύο δεν αναρωτιέται πως θα είναι για τα παιδιά το γεγονός πως θα μεγαλώσουν χωρίς το πρότυπο της μητέρας!
Απλά να ικανοποιηθεί ο ανθρώπινος εγωισμός! Αυτό εκμεταλλεύεται η Νέα Τάξη για να νομιμοποιήσει την διαστροφή.









ΠΗΓΗ















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις