Αυτή εδώ η ιστορία θα μπορούσε να είναι η απόδειξη για όλες τις False-Flag

Edward Griffin: Αυτή εδώ η ιστορία θα μπορούσε να είναι η απόδειξη για όλες τις False-Flag 


ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟΥΑΡΤ ΓΡΙΦΙΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ…
“Δύο αστυνομικοί που επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους για το φόβο των αντιποίνων δήλωσαν ότι ο James Wesley Howell, ένα άτομο από την Ιντιάνα που βρέθηκε με ένα αυτοκίνητο γεμάτο εκρηκτικά και όπλα την Κυριακή το πρωί, είπε στην αστυνομία ότι ήταν μέρος μιας ομάδας που σχεδίαζε επιθέσεις σε γκέι κοινότητες στη Φλόριντα και την Καλιφόρνια.»
Ο Howell είπε στην αστυνομία ότι μετανόησε επειδή ήθελε προστασία. Τους είπε ότι είχε λάβει τη διαβεβαίωση από τους “εργοδότες” του ότι δεν θα του συμβεί τιποτα, αλλά, όταν άκουσε στις ειδήσεις ότι ο Ομάρ Mateen, στο Ορλάντο, είχε σκοτωθεί από πυρά ελεύθερων σκοπευτών, κατάλαβε ότι θα ήταν το δόλωμα και θα έπρεπε να θανατωθεί.
Σύντομα μετά από αυτό το γεγονός, το FBI ανέλαβε την έρευνα, και την ενημέρωση του κοινού για να σβήσουν οποιαδήποτε γεγονότα και αποδείξεις που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν την απάτη του Ορλάντο ως μια προγραμματισμένη επιχείρηση.
Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι αστυνομικοί που είναι η πηγή αυτής της ιστορίας επιλέγουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, έτσι ώστε να μην μπορεί να ελεγχθεί ανεξάρτητα αυτή τη στιγμή αν είναι αληθινή η δήλωση αυτή αλλά από την άλλη πλευρά υπάρχουν έμμεσες αποδείξεις που υποστηρίζουν αυτή την εκδοχή. Για παράδειγμα:
(1) Όταν το FBI ανέλαβε την έρευνα, η αρχηγός της αστυνομίας, η Jacqueline Seabrooks άλλαξε την αρχική έκθεσή της! Που δήλωνε ότι ο Howell ήταν μέρος μιας ομάδας πέντε ατόμων που είχε σκοπό να κάνει κακό στην εκδήλωση των γκέι στο Δυτικό Χόλιγουντ. Η αλλαγή της έρευνάς της δεν έκανε καμία αναφορά για κάποιο άλλον εκτός από τον Howell.
(2) Η ιστοσελίδα που ανέφερε αυτή την ιστορία εξακολουθεί να ανεβάζει το άρθρο χωρίς να υπάρχουν νομικές ενέργειες εναντίον της. Αυτό είναι σημαντικό, διότι, αν η ιστορία είναι ψευδής, θα πρέπει να αναμένεται άμεση νομική δράση. Αν είναι αλήθεια, ο Howell θα σκοτωθεί ή θα τον «εξαφανίσουν» για να τον αποτρέψουν να μιλήσει, αλλά το τελευταίο πράγμα που οι πραγματικοί δράστες θέλουν είναι μια δημόσια δίκη, όπου οι μάρτυρες θα κληθούν να καταθέσουν.
Αυτή εδώ η είδηση θα μπορούσε να είναι μία από τις σημαντικότερες αποδείξεις που δημοσιεύονται ποτέ στα χρονικά της δημοσιογραφίας.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις