ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ: Μπαγκλαντεσιανός ασελγούσε σε κοριτσάκια 7 και 9 ετών

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ: Μπαγκλαντεσιανός ασελγούσε σε κοριτσάκια 7 ετών


Στη σύλληψη ενός 42χρονου από το Μπαγκλαντές ο οποίος τουλάχιστον τρεις φορές ασέλγησε σε βάρος τριών κοριτσιών ηλικίας 7 και 9 ετών προχώρησε η αστυνομία.
Το νήμα της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται
στον Άγιο Παντελεήμονα όταν πριν από μερικές ημέρες, και συγκεκριμένα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης αστυνομικοί της Άμεσης δράσης τον εντόπισαν να στέκεται δίπλα στη μοτοσικλέτα του και να μιλά με τρία κορίτσια. Στη θέα των αστυνομικών ο αλλοδαπός το έβαλε στα πόδια αλλά λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.
Λόγω της ύποπτης στάσης του οι αστυνομικοί οδήγησαν τον Μπαγκλαντεσιανό στην υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας όπου και αποκαλύφθηκαν οι αρρωστημένες πράξεις του.
Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, λίγο πριν τον βρουν οι αστυνομικοί ο 42χρονος είχε ανεβάσει στο μοτοσικλέτα του τα τρια κορίτσια και υποσχόμενος ότι θα τα πάει βόλτα τα οδήγησε στο πάρκινγκ πολυκατοικίας. Εκεί, στο σκοτάδι επιτέθηκε στα κορίτσια και ασέλγησε σε βάρος του.
Και αυτή, δυστυχώς, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο άνδρας από το Μπαγκλαντές είχε ασελγήσει και μάλιστα δύο φορές σε βάρος των τριών αυτών κοριτσιών. Η έρευνα έδειξε ότι μια εβδομάδα νωρίτερα είχε ασελγήσει ξανά στα σώματα των τριών ανήλικων παιδιών αυτή τη φορά στο σπίτι του όπου παρέσυρε τα κοριτσάκια με δέλεαρ φρούτα.
Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.






ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις