Iταλική πόλη ορθώνει πινακίδες λέγοντας στους νεοφερμένους να σέβονται τις «χριστιανικές παραδόσεις»

pontoglio


Οι τοπικές αρχές στην PONTOGLIO, της Λομβαρδίας ανήγειραν πινακίδες γύρω από την πόλη τους, ενημερώνοντας τους επισκέπτες ότι «αυτή είναι μια πόλη με δυτικό πολιτισμό και βαθιά χριστιανικές παραδόσεις, όποιος δεν θέλει να σέβεται τις τοπικές πολιτιστικές παραδόσεις πρέπει να φύγει».
Paolo Bocchi, Τοπικός Σύμβουλος : "Την περασμένη Πέμπτη αποφασίσαμε να
αναρτήσουμε πινακίδες στις εισόδους στην πόλη μας, το PONTOGLIO, ως σημεία που περιγράφουν την πολιτιστική μας κληρονομιά. Δεν είναι ενάντια σε οποιαδήποτε άλλη θρησκεία ή εθνική ομάδα.».
Paolo Bocchi, Τοπικός Σύμβουλος : ". Όποιος θέλει να έρθει εδώ, για να διέλθει ή να εγκατασταθεί, πρέπει να γνωρίζει τους πολιτιστικούς μας κανόνες, να τους αποδέχονται και να τους ακολουθούν."
Vittorio, κάτοικος: «Εγώ γεννήθηκα εδώ και ελπίζω να πεθάνω εδώ, αν κάποιος δεν με καταλαβαίνει και διαφωνεί με τις πινακίδες, αυτό σημαίνει ότι δεν γεννήθηκε εδώ.».
Ντανιέλα Bertoli, κάτοικος: "Εάν αυτές οι πινακίδες έχουν προκαλέσει μια τόσο ισχυρή αντίδραση σε κοινωνικά δίκτυα και εφημερίδες, αυτό σημαίνει ότι το θέμα είναι πολύ επίκαιρο, όχι μόνο στο PONTOGLIO, αλλά σε ολόκληρη τη χώρα."




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις